1 Mbretërve 22:53 ALB 4K Bible Verse Pictures

Christian 4K Wallpapers with inspirational Bible verse quotes on beautiful images and backgrounds. Download 1 Mbretërve 22:53 ALB ultra hd wallpapers with Bible verses and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Mbretërve 22:53 ALB 4K Wallpaper - U vu në shërbim të Baalit dhe ra përmbys - 4K Wallpaper Bible Verse

1 Mbretërve 22:53 ALB

U vu në shërbim të Baalit dhe ra përmbys përpara tij, duke shkaktuar zemërimin e Zotit, Perëndisë të Izraelit, pikërisht ashtu si kishte vepruar i ati.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Kings 22:53 ALB Ultra HD Christian Wallpapers are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Mbretërve 22:53 ALB 4K Wallpaper - U vu në shërbim të Baalit dhe ra përmbys - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 03 - 1 Mbretërve 22:53 ALB 4K Wallpaper - U vu në shërbim të Baalit dhe ra përmbys - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 04 - 1 Mbretërve 22:53 ALB 4K Wallpaper - U vu në shërbim të Baalit dhe ra përmbys - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 05 - 1 Mbretërve 22:53 ALB 4K Wallpaper - U vu në shërbim të Baalit dhe ra përmbys - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 06 - 1 Mbretërve 22:53 ALB 4K Wallpaper - U vu në shërbim të Baalit dhe ra përmbys - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 07 - 1 Mbretërve 22:53 ALB 4K Wallpaper - U vu në shërbim të Baalit dhe ra përmbys - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab

1 Mbretërve 22:53 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Mbretërve 22:53 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Mbretërve 16:30 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 16:30 (ALB) »
Ashabi, bir i Omrit bëri ato gjëra që shihen me sy të keq nga Zoti më tepër se ata që e kishin paraprirë.

Gjyqtarët 2:1 ALB Bible Verse Image
Gjyqtarët 2:1 (ALB) »
Por Engjelli i Zotit u ngjit nga Gilgali në Bokim dhe tha: "Unë ju nxora nga Egjipti dhe ju çova në vendin që isha betuar t’u jepja etërve tuaj. Kisha thënë gjithashtu: "Nuk do ta prish kurrë besëlidhjen time me ju.

Ezekieli 8:3 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 8:3 (ALB) »
Ai shtriu një formë dore dhe më kapi nga një tufë e flokëve të mi, dhe Fryma më ngriti midis tokës dhe qiellit dhe më çoi në vegime të Perëndisë në Jeruzalem, në hyrje të portës së brendëshme që shikon nga veriu, ku ndodhej idhulli i xhelozisë, që shkakton xhelozinë.

Isaia 65:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 65:3 (ALB) »
një popull që vazhdimisht provokon zemërimin tim me pafytyrësi, që ofron flijime në kopshte dhe djeg temjan mbi altarë prej tullash,

Psalmet 106:29 ALB Bible Verse Image
Psalmet 106:29 (ALB) »
E zemëruan Perëndinë me veprimet e tyre dhe në mes tyre plasi murtaja.

2 Mbretërve 3:2 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 3:2 (ALB) »
Ai bëri atë që është e keqe për sytë e Zotit, por jo si i ati i tij dhe nëna e tij, sepse hoqi shtyllën e Baalit, të ndërtuar nga i ati.

2 Mbretërve 1:2 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 1:2 (ALB) »
Ashaziahu ra nga dritarja e katit të sipërm në Samari dhe u dëmtua. Atëherë dërgoi lajmëtarë të cilëve u tha: "Shkoni të konsultoni Baal-Zebubin, perëndinë e Ekronit, për të ditur në se do ta marr veten nga kjo fatkeqësi".

1 Mbretërve 16:7 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 16:7 (ALB) »
Përveç kësaj fjala e Zotit iu drejtua me anë të profetit Jehu, birit të Hananit, kundër Baashas dhe kundër shtëpisë së tij për gjithë të këqijat që Baasha kishte bërë në sytë e Zotit, duke shkaktuar zemërimin e tij me veprat e kryera nga dora e tij, duke u bërë si shtëpia e Jeroboamit, edhe sepse e kishte vrarë atë.

1 Mbretërve 21:29 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 21:29 (ALB) »
"A e pe si u poshtërua Ashabi para meje? Duke qenë se u poshtërua para meje, unë nuk do ta godas me fatkeqësinë sa është i gjallë, por do të dërgoj fatkeqësinë mbi shtëpinë e tij gjatë jetës së birit të tij".

Ezekieli 18:14 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 18:14 (ALB) »
Por në rast se atij i lind një fëmijë që, duke parë tërë mëkatet e kryera nga i ati, i kupton, por nuk i kryen,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Kings 22:53 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Kings 22:53 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Kings 22:53 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Kings 22:53 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Kings 22:53 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Rois 22:53 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Könige 22:53 (LUTH1912) »
Marathi Bible (MARIRV)
1 राजे 22:53 (MARIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Reis 22:53 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Các Vua 22:53 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Reyes 22:53 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Re 22:53 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
列 王 记 上 22:53 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
列 王 紀 上 22:53 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Kungaboken 22:53 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 царів 22:53 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Királyok 22:53 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
3 Царе 22:53 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
列王紀上 22:53 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Kongebok 22:53 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »