Ligji i Përtërirë 34:12 ALB 4K Bible Verse Pictures

Christian 4K Wallpapers with inspirational Bible verse quotes on beautiful images and backgrounds. Download Ligji i Përtërirë 34:12 ALB ultra hd wallpapers with Bible verses and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Ligji i Përtërirë 34:12 ALB 4K Wallpaper - në të gjithë madhështinë e fuqisë dhe në - 4K Wallpaper Bible Verse

Ligji i Përtërirë 34:12 ALB

në të gjithë madhështinë e fuqisë dhe në të gjitha gjërat e mëdha dhe të tmerrshme që Moisiu kreu përpara syve të të gjithë Izraelit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Deuteronomy 34:12 ALB Ultra HD Christian Wallpapers are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Ligji i Përtërirë 34:12 ALB 4K Wallpaper - në të gjithë madhështinë e fuqisë dhe në - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 03 - Ligji i Përtërirë 34:12 ALB 4K Wallpaper - në të gjithë madhështinë e fuqisë dhe në - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 04 - Ligji i Përtërirë 34:12 ALB 4K Wallpaper - në të gjithë madhështinë e fuqisë dhe në - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 05 - Ligji i Përtërirë 34:12 ALB 4K Wallpaper - në të gjithë madhështinë e fuqisë dhe në - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 06 - Ligji i Përtërirë 34:12 ALB 4K Wallpaper - në të gjithë madhështinë e fuqisë dhe në - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 07 - Ligji i Përtërirë 34:12 ALB 4K Wallpaper - në të gjithë madhështinë e fuqisë dhe në - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab

Ligji i Përtërirë 34:12 Bible Cross References

No cross references were found in our system for this Bible passage.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Deuteronomy 34:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Deuteronomy 34:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Deuteronomy 34:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Deuteronomy 34:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Deuteronomy 34:12 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
Deuteronomium 34:12 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
דברים 34:12 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Deuteronômio 34:12 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Deuteronomio 34:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Deuteronomio 34:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
申 命 记 34:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
申 命 記 34:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
5 Mosebok 34:12 (SV1917) »
Hungarian Bible (KAR)
5 Mózes 34:12 (KAR) »
Japanese Bible (JPN)
申命記 34:12 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
5 Mosebok 34:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »