Esdra 1:2 ALB 4K Bible Verse Pictures

Christian 4K Wallpapers with inspirational Bible verse quotes on beautiful images and backgrounds. Download Esdra 1:2 ALB ultra hd wallpapers with Bible verses and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Esdra 1:2 ALB 4K Wallpaper -

Esdra 1:2 ALB

"Kështu thotë Kiri, mbret i Persisë: Zoti, Perëndia i qiejve, më ka dhënë tërë mbretëritë e dheut. Ai më ka urdhëruar t’i ndërtoj një shtëpi në Jeruzalem, që është në Judë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Ezra 1:2 ALB Ultra HD Christian Wallpapers are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Esdra 1:1 (ALB)
Next Verse
Esdra 1:3 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Esdra 1:2 ALB 4K Wallpaper -
View New Tab
Picture 03 - Esdra 1:2 ALB 4K Wallpaper -
View New Tab
Picture 04 - Esdra 1:2 ALB 4K Wallpaper -
View New Tab
Picture 05 - Esdra 1:2 ALB 4K Wallpaper -
View New Tab
Picture 06 - Esdra 1:2 ALB 4K Wallpaper -
View New Tab
Picture 07 - Esdra 1:2 ALB 4K Wallpaper -
View New Tab

Esdra 1:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Esdra 1:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 45:12 ALB Bible Verse Image
Isaia 45:12 (ALB) »
Por unë kam bërë tokën dhe kam krijuar njeriun mbi të; me duart e mia kam shpalosur qiejtë dhe komandoj tërë ushtrinë e tyre.

Isaia 44:26 ALB Bible Verse Image
Isaia 44:26 (ALB) »
Vërtetoj fjalën e shërbëtorit tim dhe i jap sukses këshillës së lajmëtarëve të mi; unë i them Jeruzalemit: "Do të kesh banorë," dhe qyteteve të Judës: "Do t’ju rindërtojnë," dhe unë do të rindërtoj gërmadhat e tyre.

1 Mbretërve 8:27 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 8:27 (ALB) »
Po a është e vërtetë që Perëndia banon mbi tokë? Ja, qiejt dhe qiejt e qiejve nuk mund të të nxënë dhe aq më pak ky tempull që kam ndërtuar!

Danieli 4:25 ALB Bible Verse Image
Danieli 4:25 (ALB) »
ti do të dëbohesh nga njerëzia dhe banesa jote do të jetë bashkë me kafshët e fushave; do të të japin të hash bar si qetë dhe do të lagesh nga vesa e qiellit; do të kalojnë mbi ty shtatë kohë, deri sa të pranosh që Shumë i Larti sundon mbi mbretërinë e njerëzve dhe ia jep atij që ai dëshiron.

Danieli 4:32 ALB Bible Verse Image
Danieli 4:32 (ALB) »
ti do të dëbohesh nga njerëzia dhe banesa jote do të jetë me kafshët e fushave; do të të japin të hash bar si qetë dhe do të kalojnë mbi ty shtatë kohë, deri sa të pranosh që Shumë i Larti sundon mbi mbretërinë e njerëzve dhe ia jep atij që ai dëshiron.

Danieli 2:37 ALB Bible Verse Image
Danieli 2:37 (ALB) »
Ti, o mbret, je mbreti i mbretërve, sepse Perëndia i qiellit të ka dhënë mbretërinë, pushtetin, forcën dhe lavdinë.

Danieli 5:19 ALB Bible Verse Image
Danieli 5:19 (ALB) »
Për madhështinë që i kishte dhënë, tërë popujt, tërë kombet dhe gjuhët dridheshin dhe kishin frikë para atij; ai vriste kë të donte dhe linte të gjallë kë të donte, ngrinte kë të donte dhe ulte kë të donte.

Danieli 2:28 ALB Bible Verse Image
Danieli 2:28 (ALB) »
Por ka një Perëndi në qiell që zbulon sekretet, dhe ai i ka bërë të njohur mbretit Nebukadnetsarit atë që do të ndodhë ditët e fundit. Kjo ka qenë ëndrra jote dhe vegimet e mendjes sate në shtratin tënd.

Danieli 2:21 ALB Bible Verse Image
Danieli 2:21 (ALB) »
Ai ndryshon kohërat dhe stinët, i ul mbretërit dhe i larton, u jep dituri të urtëve dhe dije atyre që kanë mend.

Jeremia 10:11 ALB Bible Verse Image
Jeremia 10:11 (ALB) »
Kështu do t’u thoni atyre: "Perënditë që nuk kanë bërë qiejt dhe tokën do të zhduken nga toka dhe nën qiellin".

Jeremia 27:6 ALB Bible Verse Image
Jeremia 27:6 (ALB) »
Dhe tani tërë këto vende ia kam dhënë në dorë Nebukadnetsarit, mbretit të Babilonisë, shërbëtorit tim; atij i kam dhënë gjithashtu kafshët e fshatrave që t’i shërbejnë.

Isaia 66:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 66:1 (ALB) »
Kështu thotë Zoti: "Qielli është froni im dhe toka është mbështetësja e këmbëve të mia. Ku është, pra, shtëpia që mund të më ndërtoni dhe ku është vendi i çlodhjes sime?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Ezra 1:2 (ASV) »
King James Version (KJV)
Ezra 1:2 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Ezra 1:2 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Ezra 1:2 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Ezra 1:2 (WEB) »
French Bible (LSG)
Esdras 1:2 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Esra 1:2 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਅਜ਼ਰਾ 1:2 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
ইজ্ৰা 1:2 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
एज्रा 1:2 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
એઝરા 1:2 (GUJIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
עזרא 1:2 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Esdras 1:2 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ê-xơ-ra 1:2 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Esdras 1:2 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Esdra 1:2 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
以 斯 拉 记 1:2 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
以 斯 拉 記 1:2 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Esra 1:2 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Ездра 1:2 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Ездра 1:2 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Ezsdrás 1:2 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Ездра 1:2 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
エズラ記 1:2 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Esra 1:2 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »