1 Pjetrit 5:1 ALB Desktop Background Pictures

Christian Desktop Wallpapers with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download 1 Pjetrit 5:1 ALB computer desktop wallpapers with Bible verses and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Pjetrit 5:1 ALB Desktop Wallpaper - U bëj thirrje pleqve që janë midis jush, unë - Desktop Bible Verse Wallpaper

1 Pjetrit 5:1 ALB

U bëj thirrje pleqve që janë midis jush, unë që jam plak bashkë me ta dhe dëshmitar i vuajtjeve të Krishtit dhe që jam gjithashtu pjesëmarrës i lavdisë që ka për t’u zbuluar:

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Pjetrit 5:1 ALB desktop wallpapers are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Pjetrit 5:1 ALB Desktop Wallpaper - U bëj thirrje pleqve që janë midis jush, unë - Desktop Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 03 - 1 Pjetrit 5:1 ALB Desktop Wallpaper - U bëj thirrje pleqve që janë midis jush, unë - Desktop Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 04 - 1 Pjetrit 5:1 ALB Desktop Wallpaper - U bëj thirrje pleqve që janë midis jush, unë - Desktop Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 05 - 1 Pjetrit 5:1 ALB Desktop Wallpaper - U bëj thirrje pleqve që janë midis jush, unë - Desktop Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 06 - 1 Pjetrit 5:1 ALB Desktop Wallpaper - U bëj thirrje pleqve që janë midis jush, unë - Desktop Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 07 - 1 Pjetrit 5:1 ALB Desktop Wallpaper - U bëj thirrje pleqve që janë midis jush, unë - Desktop Bible Verse Wallpaper
View New Tab

1 Pjetrit 5:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Pjetrit 5:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 8:17 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:17 (ALB) »
Dhe nëse jemi bij, jemi dhe trashëgimtarë, trashëgimtarë të Perëndisë dhe bashkëtrashëgimtarë të Krishtit, nëse vuajmë më të dhe lavdohemi me të.

Luka 24:48 ALB Bible Verse Image
Luka 24:48 (ALB) »
Dhe ju jeni dëshmitarët e këtyre gjërave.

Kolosianëve 3:3 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 3:3 (ALB) »
sepse ju keni vdekur dhe jeta juaj është fshehur bashkë me Krishtin në Perëndinë.

2 Gjonit 1:1 ALB Bible Verse Image
2 Gjonit 1:1 (ALB) »
Plaku; zonjës së zgjedhur dhe bijve të saj që i dua në të vërtetë, dhe jo vetëm unë, por edhe të gjithë ata që e kanë njohur të vërtetën,

1 Pjetrit 5:4 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 5:4 (ALB) »
Dhe kur të shfaqet kryebariu, do të merrni kurorën e lavdisë që nuk fishket.

Psalmet 73:24 ALB Bible Verse Image
Psalmet 73:24 (ALB) »
Ti do të më udhëheqësh me këshillën tënde dhe do të më çosh pastaj në lavdi.

Zbulesa 1:9 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:9 (ALB) »
Unë, Gjoni, që jam edhe vëllai juaj dhe pjestar bashkë me ju në pikëllimin, në mbretërinë dhe në durimin e Jezu Krishtit, isha në ishullin që quhet Patmos, për fjalën e Perëndisë dhe për dëshminë e Jezu Krishtit.

Veprat e Apostujve 15:22 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 15:22 (ALB) »
Atëherë iu duk e mirë apostujve dhe pleqve me gjithë kishën të dërgojnë në Antioki, me Palin dhe Barnabën, disa njerëz të zgjedhur nga ata: Judën, mbiquajtur Barsaba, dhe Silën, njerëz me autoritet ndër vëllezërit,

Veprat e Apostujve 11:30 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 11:30 (ALB) »
Dhe këtë ata e bënë, duke ua dërguar pleqve me anë të Barnabës dhe të Saulit.

1 Gjonit 3:2 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 3:2 (ALB) »
Shumë të dashur, tani jemi bij të Perëndisë, por ende nuk është shfaqur ç’do të jemi; por dimë se, kur të shfaqet ai, do të jemi të ngjashëm me të, sepse do ta shohim se si është ai.

1 Pjetrit 1:7 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:7 (ALB) »
që prova e besimit tuaj, që është shumë më i çmuar nga ari që prishet, edhe pse provohet me zjarr, të dalë për lëvdim, nder e lavdi në zbulesën e Jezu Krishtit,

1 Timoteut 5:19 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 5:19 (ALB) »
Mos prano asnjë padi kundër një plaku, veçse kur ka dy ose tre dëshmitarë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Peter 5:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Peter 5:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Peter 5:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Peter 5:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Peter 5:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Pierre 5:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Petrus 5:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
1 ਪਤਰਸ 5:1 (PANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
١ بطرس 5:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Pedro 5:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Phi-rơ 5:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Pedro 5:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Pietro 5:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
彼 得 前 书 5:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
彼 得 前 書 5:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Petrusbrevet 5:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
1 Петра 5:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 Петра 5:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Péter 5:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Петрово 5:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Peter 5:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »