Nahumi 3:10 ALB 4K Bible Verse Pictures

Christian 4K Wallpapers with inspirational Bible verse quotes on beautiful images and backgrounds. Download Nahumi 3:10 ALB ultra hd wallpapers with Bible verses and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Nahumi 3:10 ALB 4K Wallpaper - Megjithatë edhe ai u internua, shkoi në - 4K Wallpaper Bible Verse

Nahumi 3:10 ALB

Megjithatë edhe ai u internua, shkoi në robëri; edhe fëmijët e tij u bënë copë-copë në hyrje të çdo rruge; kanë hedhur shortin mbi fisnikët e tij dhe tërë të mëdhenjtë e tij u lidhën me zinxhirë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Nahum 3:10 ALB Ultra HD Christian Wallpapers are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Nahumi 3:9 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Nahumi 3:10 ALB 4K Wallpaper - Megjithatë edhe ai u internua, shkoi në - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 03 - Nahumi 3:10 ALB 4K Wallpaper - Megjithatë edhe ai u internua, shkoi në - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 04 - Nahumi 3:10 ALB 4K Wallpaper - Megjithatë edhe ai u internua, shkoi në - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 05 - Nahumi 3:10 ALB 4K Wallpaper - Megjithatë edhe ai u internua, shkoi në - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 06 - Nahumi 3:10 ALB 4K Wallpaper - Megjithatë edhe ai u internua, shkoi në - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 07 - Nahumi 3:10 ALB 4K Wallpaper - Megjithatë edhe ai u internua, shkoi në - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab

Nahumi 3:10 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Nahumi 3:10 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 20:4 ALB Bible Verse Image
Isaia 20:4 (ALB) »
kështu mbreti i Asirisë do t’i çojë robërit e Egjiptit dhe të internuarit e Etiopisë, të rinj dhe pleq, lakuriq dhe të zbathur, vithezhveshur për turp të Egjiptit.

Abdia 1:11 ALB Bible Verse Image
Abdia 1:11 (ALB) »
Sepse ti ishe i pranishëm ditën që ti rrije mënjanë, ditën që të huajt e çonin në robëri ushtrinë e tij dhe të huajt hynin nga portat e tij dhe hidhnin në short fatet e Jeruzalemit, edhe ti ishe si një prej tyre.

Joeli 3:3 ALB Bible Verse Image
Joeli 3:3 (ALB) »
Kanë hedhur shortin mbi popullin tim, kanë dhënë një djalë në këmbim të një prostitute dhe kanë shitur një vajzë në këmbim të verës, që të mund të pinin.

Osea 13:16 ALB Bible Verse Image
Osea 13:16 (ALB) »
Samaria do të shkretohet, sepse ka ngritur krye kundër Perëndisë të saj. Do të bien nga shpata; fëmijët e tyre do të bëhen copë-copë dhe grave të tyre me barrë do t’u çajnë barkun".

Vajtimet 2:19 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 2:19 (ALB) »
Çohuni, bërtisni natën, në fillim të çdo vigjiljeje. Derdhni si ujë zemrën tuaj përpara fytyrës së Zotit. Ngrini duart në drejtim të tij për jetën e fëmijëve tuaj, që mpaken nga uria në hyrje të të gjitha rrugëve".

Isaia 13:16 ALB Bible Verse Image
Isaia 13:16 (ALB) »
Fëmijët e tyre do të bëhen copë-copë para syve të tyre, shtëpitë e tyre do të plaçkiten dhe gratë e tyre do të dhunohen.

Isaia 13:6 ALB Bible Verse Image
Isaia 13:6 (ALB) »
Bërtisni, sepse dita e Zotit është e afërt; ajo po vjen si një shkatërrim nga ana e të Plotfuqishmit.

Vajtimet 4:1 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 4:1 (ALB) »
Si u nxi ari, si u prish ari më i mirë! Gurët e shenjtërores u shpërndanë në hyrje të të gjitha rrugëve.

Psalmet 33:16 ALB Bible Verse Image
Psalmet 33:16 (ALB) »
Mbreti nuk shpëtohet nga një ushtri e madhe; trimi nuk shpëton për shkak të forcës së tij të madhe.

Psalmet 137:8 ALB Bible Verse Image
Psalmet 137:8 (ALB) »
O bijë e Babilonisë, që duhet të shkatërrohesh, lum ai që do ta lajë të keqen që na ke bërë!

Amosi 1:13 ALB Bible Verse Image
Amosi 1:13 (ALB) »
Kështu thotë Zoti: "Për tre krime të bijve te Amonit, madje për katër, unë nuk do ta revokoj ndëshkimin e tij, sepse u kanë çarë barkun grave me barrë të Galaadit për të zgjeruar kufijtë e tyre.

2 Mbretërve 8:12 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 8:12 (ALB) »
Atëherë Hazaeli pyeti: "Pse po qan zoti im?". Ai u përgjigj: "Sepse e di të keqen që do t’u bësh bijve të Izraelit: do t’u vësh flakën fortesave të tyre, do të vrasësh me shpatë të rinjtë e tyre, do t’i bësh copë-copë fëmijët e tyre dhe do t’i çash barkun grave me barrë".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Nahum 3:10 (ASV) »
King James Version (KJV)
Nahum 3:10 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Nahum 3:10 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Nahum 3:10 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Nahum 3:10 (WEB) »
French Bible (LSG)
Nahum 3:10 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Nahum 3:10 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
नहूम 3:10 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਨਹੂਮ 3:10 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
নহূম 3:10 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
नहूम 3:10 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
નાહૂમ 3:10 (GUJIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
נחום 3:10 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Naum 3:10 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Na-hum 3:10 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Nahúm 3:10 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Nahum 3:10 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
那 鸿 书 3:10 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
那 鴻 書 3:10 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Nahum 3:10 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Наум 3:10 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Наум 3:10 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Náhum 3:10 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Наум 3:10 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ナホム書 3:10 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Nahum 3:10 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »