Nahumi Chapter 3 ALB Bible Verse Images

Nahumi 3 Bible Verse Pictures. Choose from a large collection of inspirational, motivational and encouraging Bible verses with pictures of nature. Download and share Nahumi 3 inspirational Bible verse images. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Nahumi 3:1 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
Mjerë qyteti gjakatar, që është plot me hile dhe me dhunë dhe që nuk po heq dorë nga grabitjet!

Nahumi 3:2 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
Kërcet kamxhiku, zhurmë shurdhuese rrotash, kuajsh që vrapojnë dhe qerresh që hovin,

Nahumi 3:3 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
kalorës në sulm shpata flakëruese, ushta që shndritin, një shumicë e madhe të vrarësh, të vdekur të shumtë, kufoma pa fund; pengohesh te kufomat.

Nahumi 3:4 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
Të gjitha këto për shkak të kurvërimeve të shumta të prostitutes joshëse, mjeshtre në artet magjike që i shiste kombet me kurvërimet e saj dhe popujt me artet e saj magjike.

Nahumi 3:5 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
"Ja, unë jam kundër teje," thotë Zoti i ushtrive, "unë do të ngre cepat e rrobës sate deri në fytyrë dhe do t’u tregoj kombeve lakuriqësinë tënde dhe mbretërive turpin tënd.

Nahumi 3:6 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
Do të të hedh përsipër ndyrësi, do të të bëj të neveritshme dhe do të të nxjerr te shtylla e turpit.

Nahumi 3:7 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
Do të ndodhë që të gjithë ata që do të të shikojnë do të largohen prej teje dhe do të thonë: "Ninive është shkretuar! Kujt do t’i vijë keq për të?". Ku t’i kërkoj ngushëllonjësit e saj?".

Nahumi 3:8 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
A je më e bukur se No-Amoni, që ndodhet midis kanaleve të Nilit, i rrethuar nga ujërat dhe që e kishte detin si ledh dhe detin si mur?

Nahumi 3:9 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
Etiopia dhe Egjipti ishin forca e tij dhe nuk kishin kufi; Puti dhe Libianët ishin aleatët e tij.

Nahumi 3:10 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
Megjithatë edhe ai u internua, shkoi në robëri; edhe fëmijët e tij u bënë copë-copë në hyrje të çdo rruge; kanë hedhur shortin mbi fisnikët e tij dhe tërë të mëdhenjtë e tij u lidhën me zinxhirë.

Nahumi 3:11 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
Ti gjithashtu do të jesh e dehur dhe do të fshihesh; ti gjithashtu do të kërkosh një vend të fortifikuar përpara armikut.

Nahumi 3:12 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
Tërë fortesat e tua do të jenë si druri i fikut me fiq të parë; po t’i shkundësh, bien në gojë të atij që i ha.

Nahumi 3:13 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
Ja, trupat e tua në mes teje janë si gra; portat e vendit tënd janë të hapura përpara armiqve të tu; zjarri ka gllabëruar hekurat e portave të tua.

Nahumi 3:14 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
Mblidh për vete ujin e nevojshëm për rrethimin, përforco fortifikimet e tua, ngjeshe argjilën, punoje llaçin, ndreqe furrën për tulla.

Nahumi 3:15 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
Atje zjarri do të të gllabërojë, shpata do të të shkatërrojë, do të të hajë si një larvë karkaleci; shumohu si larvat e karkalecave, shumohu si karkalecat.

Nahumi 3:16 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
I ke shumuar tregjet e tua më tepër se yjet e qiellit; larvat e karkalecave zhveshin çdo gjë dhe pastaj fluturojnë tutje.

Nahumi 3:17 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
Princat e tu janë si karkalecat, oficerët e tu si mizëri karkalecash që ndalen midis gjerdheve në ditët e ftohta; po, kur del dielli, fluturojnë tutje, por nuk dihet se ku kanë shkuar.

Nahumi 3:18 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
O mbret i Asirisë, barinjtë e tu po flenë, fisnikët e tu pushojnë; populli yt u shpërnda ndër male dhe kurrkush nuk po i mbledh.

Nahumi 3:19 (ALB)
Square Portrait Landscape 4K UHD
Nuk ka ilaç për plagën tënde, plaga jote është vdekjeprurëse; të gjithë ata që do të dëgjojnë të flitet për ty, do të përplasin duart për fatin tënd. Sepse mbi kë nuk është ushtruar vazhdimisht ligësia jote?
Previous Chapter
« Nahumi 2 (ALB)
Next Chapter
Habakuku 1 (ALB) »

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Nahum 3 (ASV) »
King James Version (KJV)
Nahum 3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Nahum 3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Nahum 3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Nahum 3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Nahum 3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Nahum 3 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
नहूम 3 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਨਹੂਮ 3 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
নহূম 3 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
नहूम 3 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
నహూము 3 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
નાહૂમ 3 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ನಹೂಮನು 3 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
نَاحُوم 3 (AVD) »
Hebrew Bible (HEB)
נחום 3 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Naum 3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Na-hum 3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Nahúm 3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Nahum 3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
那 鸿 书 3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
那 鴻 書 3 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Nahum 3 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Наум 3 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Наум 3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Náhum 3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Наум 3 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ナホム書 3 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Nahum 3 (NORSK) »

Nahumi (ALB) Chapter Selection

1 2 3

ALB Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters