Nahumi 3:19 ALB 4K Bible Verse Pictures

Christian 4K Wallpapers with inspirational Bible verse quotes on beautiful images and backgrounds. Download Nahumi 3:19 ALB ultra hd wallpapers with Bible verses and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Nahumi 3:19 ALB 4K Wallpaper - Nuk ka ilaç për plagën tënde, plaga jote - 4K Wallpaper Bible Verse

Nahumi 3:19 ALB

Nuk ka ilaç për plagën tënde, plaga jote është vdekjeprurëse; të gjithë ata që do të dëgjojnë të flitet për ty, do të përplasin duart për fatin tënd. Sepse mbi kë nuk është ushtruar vazhdimisht ligësia jote?

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Nahum 3:19 ALB Ultra HD Christian Wallpapers are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Nahumi 3:18 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Nahumi 3:19 ALB 4K Wallpaper - Nuk ka ilaç për plagën tënde, plaga jote - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 03 - Nahumi 3:19 ALB 4K Wallpaper - Nuk ka ilaç për plagën tënde, plaga jote - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 04 - Nahumi 3:19 ALB 4K Wallpaper - Nuk ka ilaç për plagën tënde, plaga jote - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 05 - Nahumi 3:19 ALB 4K Wallpaper - Nuk ka ilaç për plagën tënde, plaga jote - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 06 - Nahumi 3:19 ALB 4K Wallpaper - Nuk ka ilaç për plagën tënde, plaga jote - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 07 - Nahumi 3:19 ALB 4K Wallpaper - Nuk ka ilaç për plagën tënde, plaga jote - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab

Nahumi 3:19 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Nahumi 3:19 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mikea 1:9 ALB Bible Verse Image
Mikea 1:9 (ALB) »
Plagët e tij në fakt janë të pashërueshme, sepse kanë arritur deri në Judë, kanë arritur deri te porta popullit tim, në vetë Jeruzalemin.

Vajtimet 2:15 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 2:15 (ALB) »
Tërë kalimtarët i rrahin duart kundër teje; fërshëllejnë dhe tundin kokën kundër bijës së Jeruzalemit: "Ky qënka qyteti që e quanin "bukuri e përsosur," "gëzimi i tërë tokës"?".

Jobi 27:23 ALB Bible Verse Image
Jobi 27:23 (ALB) »
njerëzia duartroket në mënyrë tallëse për të dhe fërshëllen kundër tij nga vendi ku ndodhet".

Isaia 37:18 ALB Bible Verse Image
Isaia 37:18 (ALB) »
Në të vërtetë, o Zot, mbretërit e Asirisë kanë shkatërruar të gjitha kombet dhe vendet e tyre,

Jeremia 46:11 ALB Bible Verse Image
Jeremia 46:11 (ALB) »
Ngjitu në Galaad dhe merr ca balsam, o e virgjër, o bijë e Egjiptit. Më kot ti përdor barëra të shumta, nuk ka shërim për ty.

Zbulesa 18:20 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 18:20 (ALB) »
Gëzohu përmbi të, o qiell, dhe ju apostuj të shenjtë dhe profetë, sepse Perëndia duke e gjykuar vuri në vend drejtësinë.”

Zbulesa 18:2 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 18:2 (ALB) »
Ai bërtiti me forcë dhe me zë të madh, duke thënë: “Ra, ra Babilona e madhja, dhe u bë vendbanimi i demonëve, dhe streha e çdo fryme të ndyrë, dhe streha e çdo shpendi të ndyrë dhe neveritshëm.

Sofonia 2:13 ALB Bible Verse Image
Sofonia 2:13 (ALB) »
Ai do të shtrijë dorën kundër veriut, do të shkatërrojë Asirinë dhe do ta bëjë Niniven shkreti, një vend të thatë si shkretëtira.

Zbulesa 13:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 13:7 (ALB) »
Dhe iu dha t’u bëjë luftë kundër të shenjtorëve dhe t’i mundë; dhe iu dha pushtet mbi çdo fis, gjuhë dhe komb.

Nahumi 2:11 ALB Bible Verse Image
Nahumi 2:11 (ALB) »
Ku është strofka e luanëve, vendi ku ushqeheshin luanët e vegjël, ku silleshin luani, luanesha dhe të vegjëlit e saj dhe askush nuk i trembte?

Ezekieli 30:21 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 30:21 (ALB) »
"Bir njeriu, unë theva krahun e Faraonit, mbretit të Egjiptit; dhe ja, nuk u lidh duke vënë ilaçe as u mbështoll me rrypa që ta bënin mjaft të fortë për të përdorur shpatën".

Ezekieli 25:6 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 25:6 (ALB) »
Prandaj kështu thotë Zoti, Zoti: "Duke qenë se ti ke rrahur duart, ke rrahur këmbët dhe je gëzuar në zemër me gjithë përçmimin tënd për vendin e Izraelit;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Nahum 3:19 (ASV) »
King James Version (KJV)
Nahum 3:19 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Nahum 3:19 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Nahum 3:19 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Nahum 3:19 (WEB) »
French Bible (LSG)
Nahum 3:19 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Nahum 3:19 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
नहूम 3:19 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਨਹੂਮ 3:19 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
নহূম 3:19 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
नहूम 3:19 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
નાહૂમ 3:19 (GUJIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
נחום 3:19 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Naum 3:19 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Na-hum 3:19 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Nahúm 3:19 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Nahum 3:19 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
那 鸿 书 3:19 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
那 鴻 書 3:19 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Nahum 3:19 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Наум 3:19 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Наум 3:19 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Náhum 3:19 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Наум 3:19 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ナホム書 3:19 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Nahum 3:19 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »