Joeli 3:21 ALB Desktop Background Pictures

Christian Desktop Wallpapers with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Joeli 3:21 ALB computer desktop wallpapers with Bible verses and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Joeli 3:21 ALB Desktop Wallpaper - Do t’i pastroj nga gjaku i tyre i derdhur, nga - Desktop Bible Verse Wallpaper

Joeli 3:21 ALB

Do t’i pastroj nga gjaku i tyre i derdhur, nga i cili nuk i kisha pastruar, dhe Zoti do të banojë në Sion".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Joeli 3:21 ALB desktop wallpapers are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Joeli 3:20 (ALB)
Next Verse
Amosi 1:1 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Joeli 3:21 ALB Desktop Wallpaper - Do t’i pastroj nga gjaku i tyre i derdhur, nga - Desktop Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 03 - Joeli 3:21 ALB Desktop Wallpaper - Do t’i pastroj nga gjaku i tyre i derdhur, nga - Desktop Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 04 - Joeli 3:21 ALB Desktop Wallpaper - Do t’i pastroj nga gjaku i tyre i derdhur, nga - Desktop Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 05 - Joeli 3:21 ALB Desktop Wallpaper - Do t’i pastroj nga gjaku i tyre i derdhur, nga - Desktop Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 06 - Joeli 3:21 ALB Desktop Wallpaper - Do t’i pastroj nga gjaku i tyre i derdhur, nga - Desktop Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 07 - Joeli 3:21 ALB Desktop Wallpaper - Do t’i pastroj nga gjaku i tyre i derdhur, nga - Desktop Bible Verse Wallpaper
View New Tab

Joeli 3:21 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Joeli 3:21 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 4:4 ALB Bible Verse Image
Isaia 4:4 (ALB) »
Kur Zoti të ketë larë shëmtirat e bijave të Sionit dhe të ketë zhdukur gjakun nga mesi i Jeruzalemit me frymën e drejtësisë dhe me frymën e shfarosjes,

Ezekieli 36:25 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 36:25 (ALB) »
Do të lëshoj pastaj ujë të pastër mbi ju dhe do të jeni të pastër; do t’ju pastroj nga të gjitha ndyrësirat tuaja dhe nga të gjithë idhujt tuaj.

Ezekieli 36:29 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 36:29 (ALB) »
Do t’ju çliroj nga të gjitha ndyrësirat tuaja; do të thërres grurin, do të bëj që të ketë me bollëk dhe nuk do dërgoj më urinë kundër jush.

Zbulesa 21:3 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:3 (ALB) »
Dhe dëgjova një zë të madh nga qielli që thoshte: “Ja tabernakulli i Perëndisë me njerëzit! Dhe ai do të banojë me ta; edhe ata do të jenë populli i tij dhe vetë Perëndia do të jetë bashkë me ta, Perëndi e tyre.

Ezekieli 48:35 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 48:35 (ALB) »
Gjithë perimetri do të jetë tetëmbëdhjetëmijë kubitë. Prej kësaj ditë emri i qytetit do të jetë: "Zoti është atje"".

Joeli 3:17 ALB Bible Verse Image
Joeli 3:17 (ALB) »
"Atëherë ju do të pranoni që unë jam Zoti, Perëndia juaj, që banon në Sion, mali im i shenjtë. Kështu Jeruzalemi do të jetë i shenjtë dhe të huajt nuk do të kalojnë më andej".

Mateu 27:25 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:25 (ALB) »
Dhe gjithë populli duke u përgjigjur tha: “Le të jetë gjaku i tij mbi ne dhe mbi fëmijët tanë!.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Joel 3:21 (ASV) »
King James Version (KJV)
Joel 3:21 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Joel 3:21 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Joel 3:21 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Joel 3:21 (WEB) »
French Bible (LSG)
Joël 3:21 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Joel 3:21 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
योएल 3:21 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਯੋਏਲ 3:21 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোৱেল 3:21 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योएल 3:21 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોએલ 3:21 (GUJIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
יואל 3:21 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Joel 3:21 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giô-ên 3:21 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Joel 3:21 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Gioele 3:21 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 珥 书 3:21 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 珥 書 3:21 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Joel 3:21 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоиль 3:21 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Йоїл 3:21 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Jóel 3:21 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоил 3:21 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ヨエル書 3:21 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Joel 3:21 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »