Habakuku 1:11 ALB 4K Bible Verse Pictures

Christian 4K Wallpapers with inspirational Bible verse quotes on beautiful images and backgrounds. Download Habakuku 1:11 ALB ultra hd wallpapers with Bible verses and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Habakuku 1:11 ALB 4K Wallpaper - Pastaj përparon shpejt si era, kalon tutje dhe e - 4K Wallpaper Bible Verse

Habakuku 1:11 ALB

Pastaj përparon shpejt si era, kalon tutje dhe e bën veten fajtor, duke ia atribuar këtë forcë të tij perëndisë së vet".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Habakkuk 1:11 ALB Ultra HD Christian Wallpapers are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Habakuku 1:11 ALB 4K Wallpaper - Pastaj përparon shpejt si era, kalon tutje dhe e - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 03 - Habakuku 1:11 ALB 4K Wallpaper - Pastaj përparon shpejt si era, kalon tutje dhe e - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 04 - Habakuku 1:11 ALB 4K Wallpaper - Pastaj përparon shpejt si era, kalon tutje dhe e - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 05 - Habakuku 1:11 ALB 4K Wallpaper - Pastaj përparon shpejt si era, kalon tutje dhe e - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 06 - Habakuku 1:11 ALB 4K Wallpaper - Pastaj përparon shpejt si era, kalon tutje dhe e - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 07 - Habakuku 1:11 ALB 4K Wallpaper - Pastaj përparon shpejt si era, kalon tutje dhe e - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab

Habakuku 1:11 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Habakuku 1:11 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jeremia 4:11 ALB Bible Verse Image
Jeremia 4:11 (ALB) »
Në atë kohë do t’i thuhet këtij populli dhe Jeruzalemit: "Një erë zhuritëse që vjen nga lartësitë e zhveshura në shkretëtirë dhe fryn në drejtim të bijës së popullit tim, jo për të shoshitur as për të pastruar;

Danieli 5:3 ALB Bible Verse Image
Danieli 5:3 (ALB) »
Kështu prunë vazot prej ari që i kishin marrë nga shenjtërorja e tempullit të Perëndisë, që ishte në Jeruzalem, dhe me to pinë mbreti dhe të mëdhenjtë e tij, bashkëshortet e tij dhe konkubinat e tij.

Danieli 4:30 ALB Bible Verse Image
Danieli 4:30 (ALB) »
mbreti filloi të thotë: "Nuk është kjo Babilonia e madhe, që unë ndërtova si seli mbretërore me forcën e pushtetit tim dhe për lavdinë e madhërisë sime?".

Danieli 5:20 ALB Bible Verse Image
Danieli 5:20 (ALB) »
Po, kur zemra e tij u ngrit dhe fryma e tij u ngurtësua deri në arrogancë, ai u rrëzua nga froni mbretëror dhe iu hoq lavdia e tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Habakkuk 1:11 (ASV) »
King James Version (KJV)
Habakkuk 1:11 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Habakkuk 1:11 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Habakkuk 1:11 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Habakkuk 1:11 (WEB) »
French Bible (LSG)
Habacuc 1:11 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Habakuk 1:11 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
חבקוק 1:11 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Habacuque 1:11 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ha-ba-cúc 1:11 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Habacuc 1:11 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Abacuc 1:11 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哈 巴 谷 书 1:11 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
哈 巴 谷 書 1:11 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Habackuk 1:11 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Аввакум 1:11 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Авакум 1:11 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Habakuk 1:11 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Авакум 1:11 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ハバクク書 1:11 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Habakkuk 1:11 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »