Habakuku 1:2 ALB 4K Bible Verse Pictures

Christian 4K Wallpapers with inspirational Bible verse quotes on beautiful images and backgrounds. Download Habakuku 1:2 ALB ultra hd wallpapers with Bible verses and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Habakuku 1:2 ALB 4K Wallpaper - Deri kur, o Zot, do të bërtas dhe ti nuk do të - 4K Wallpaper Bible Verse

Habakuku 1:2 ALB

Deri kur, o Zot, do të bërtas dhe ti nuk do të më dëgjosh? Unë këlthas: Dhunë!,," por ti nuk jep shpëtim.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Habakkuk 1:2 ALB Ultra HD Christian Wallpapers are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Habakuku 1:1 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Habakuku 1:2 ALB 4K Wallpaper - Deri kur, o Zot, do të bërtas dhe ti nuk do të - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 03 - Habakuku 1:2 ALB 4K Wallpaper - Deri kur, o Zot, do të bërtas dhe ti nuk do të - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 04 - Habakuku 1:2 ALB 4K Wallpaper - Deri kur, o Zot, do të bërtas dhe ti nuk do të - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 05 - Habakuku 1:2 ALB 4K Wallpaper - Deri kur, o Zot, do të bërtas dhe ti nuk do të - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 06 - Habakuku 1:2 ALB 4K Wallpaper - Deri kur, o Zot, do të bërtas dhe ti nuk do të - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 07 - Habakuku 1:2 ALB 4K Wallpaper - Deri kur, o Zot, do të bërtas dhe ti nuk do të - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab

Habakuku 1:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Habakuku 1:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jeremia 14:9 ALB Bible Verse Image
Jeremia 14:9 (ALB) »
Pse të jesh si një njeri i tronditur, si një njeri i fortë që nuk mund të shpëtojë? Megjithatë ti je në mes nesh, o Zot, emri yt përmendet mbi ne. Mos na braktis!

Psalmet 22:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 22:1 (ALB) »
Perëndia im, Perëndia im, pse më ke braktisur? Pse më rri kaq larg dhe nuk vjen të më çlirosh, duke dëgjuar fjalët e ofshamës sime?

Vajtimet 3:8 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 3:8 (ALB) »
Edhe kur bërtas dhe kërkoj ndihmë me zë të lartë, ai nuk pranon të dëgjojë lutjen time.

Psalmet 13:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 13:1 (ALB) »
Deri kur do të më harrosh, o Zot? Vallë kështu do të jetë përjetë? Deri kur do të më fshehësh fytyrën tënde?

Psalmet 74:9 ALB Bible Verse Image
Psalmet 74:9 (ALB) »
Ne nuk i shohim më shenjat tona; nuk ka më profet dhe midis nesh nuk ka asnjë që të dijë deri kur.

Psalmet 94:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 94:3 (ALB) »
Deri kur të pabesët, o Zot, deri kur të pabesët do të triumfojnë?

Zbulesa 6:10 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:10 (ALB) »
dhe ata thirrën me zë të madh duke thënë: “Deri kur, o Zot, që je i Shenjtë dhe i Vërtetë, nuk gjykon dhe nuk merr hak për gjakun tonë nga ata që banojnë mbi dhe?.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Habakkuk 1:2 (ASV) »
King James Version (KJV)
Habakkuk 1:2 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Habakkuk 1:2 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Habakkuk 1:2 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Habakkuk 1:2 (WEB) »
French Bible (LSG)
Habacuc 1:2 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Habakuk 1:2 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
חבקוק 1:2 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Habacuque 1:2 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ha-ba-cúc 1:2 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Habacuc 1:2 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Abacuc 1:2 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哈 巴 谷 书 1:2 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
哈 巴 谷 書 1:2 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Habackuk 1:2 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Аввакум 1:2 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Авакум 1:2 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Habakuk 1:2 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Авакум 1:2 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ハバクク書 1:2 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Habakkuk 1:2 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »