Habakuku 1:5 ALB 4K Bible Verse Pictures

Christian 4K Wallpapers with inspirational Bible verse quotes on beautiful images and backgrounds. Download Habakuku 1:5 ALB ultra hd wallpapers with Bible verses and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Habakuku 1:5 ALB 4K Wallpaper -

Habakuku 1:5 ALB

"Shikoni midis kombeve dhe këqyrni, do të mbeteni të habitur dhe të shastisur, sepse unë do të kryej në ditët tuaja një vepër, që ju nuk do ta besonit edhe sikur t’jua tregonin.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Habakkuk 1:5 ALB Ultra HD Christian Wallpapers are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Habakuku 1:4 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Habakuku 1:5 ALB 4K Wallpaper -
View New Tab
Picture 03 - Habakuku 1:5 ALB 4K Wallpaper -
View New Tab
Picture 04 - Habakuku 1:5 ALB 4K Wallpaper -
View New Tab
Picture 05 - Habakuku 1:5 ALB 4K Wallpaper -
View New Tab
Picture 06 - Habakuku 1:5 ALB 4K Wallpaper -
View New Tab
Picture 07 - Habakuku 1:5 ALB 4K Wallpaper -
View New Tab

Habakuku 1:5 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Habakuku 1:5 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 13:40 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:40 (ALB) »
Kini kujdes, pra, që të mos ju ndodhë ajo që është thënë në profetët:

Vajtimet 4:12 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 4:12 (ALB) »
Mbretërit e dheut dhe tërë banorët e botës nuk do të kishin besuar kurrë që kundërshtari dhe armiku do të hynin në portat e Jeruzalemit.

Isaia 29:14 ALB Bible Verse Image
Isaia 29:14 (ALB) »
prandaj, ja, unë do të vazhdoj të bëj mrekulli në mes të këtij populli, po, mrekulli dhe çudi: dituria e njerëzve të tij të urtë do të shuhet dhe zgjuarësia e të mënçurve të tij do të zhduket".

Jeremia 5:12 ALB Bible Verse Image
Jeremia 5:12 (ALB) »
Kanë mohuar Zotin dhe kanë thënë: "Nuk është ai. Asnjë e keqe nuk do të bjerë mbi ne; nuk do të shohim as shpatën as urinë.

Jeremia 9:25 ALB Bible Verse Image
Jeremia 9:25 (ALB) »
"Ja, po vijnë ditët," thotë Zoti, "në të cilat do të ndëshkoj të gjithë të rrethprerët që janë të parrethprerë:

Jeremia 18:18 ALB Bible Verse Image
Jeremia 18:18 (ALB) »
Pastaj ata thanë: "Ejani dhe të kurdisim komplote kundër Jeremias, sepse ligji nuk do t’i mungojë priftit as këshilla të urtit dhe as fjala profetit. Ejani, ta godasim me gjuhën dhe të mos i kushtojmë kujdes asnjërës prej fjalëve të tij".

Veprat e Apostujve 6:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 6:13 (ALB) »
Pastaj paraqitën dëshmitarë të rremë që thoshnin: “Ky njeri nuk pushon së foluri fjalë blasfemie kundër këtij vendi të shenjtë dhe kundër ligjit.

Sofonia 1:2 ALB Bible Verse Image
Sofonia 1:2 (ALB) »
"Unë do të zhduk krejt çdo gjë nga faqja e dheut," thotë Zoti.

Danieli 9:12 ALB Bible Verse Image
Danieli 9:12 (ALB) »
Kështu ai i bëri realitet fjalët e tij që kishte shqiptuar kundër nesh dhe kundër gjyqtarëve tanë që na kanë qeverisur, duke prurë mbi ne një mjerim të madh, sepse nën tërë qiellin nuk është bërë kurrë diçka që të ngjajë me atë që ka ndodhur në Jeruzalem.

Ezekieli 12:22 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 12:22 (ALB) »
"Bir njeriu: Çfarë është ajo e thënë për vendin e Izraelit e cila pohon se: "Ditët po zgjaten dhe çdo vegim pakësohet"?

Jeremia 25:14 ALB Bible Verse Image
Jeremia 25:14 (ALB) »
Në fakt shumë kombe dhe mbretër të fuqishëm do t’i kthejnë në robëri vetë Kaldeasit dhe unë do t’i shpërblej sipas veprimeve të tyre dhe sipas veprës së duarve të tyre".

Isaia 29:9 ALB Bible Verse Image
Isaia 29:9 (ALB) »
Ndaluni dhe habituni. Braktisjuni qejfeve dhe pastaj shikoni rreth e rrotull të trembur. Këta janë të dehur, por jo nga vera; u merren këmbët, por jo për pasojë të pijeve dehëse.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Habakkuk 1:5 (ASV) »
King James Version (KJV)
Habakkuk 1:5 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Habakkuk 1:5 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Habakkuk 1:5 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Habakkuk 1:5 (WEB) »
French Bible (LSG)
Habacuc 1:5 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Habakuk 1:5 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
חבקוק 1:5 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Habacuque 1:5 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ha-ba-cúc 1:5 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Habacuc 1:5 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Abacuc 1:5 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哈 巴 谷 书 1:5 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
哈 巴 谷 書 1:5 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Habackuk 1:5 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Аввакум 1:5 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Авакум 1:5 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Habakuk 1:5 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Авакум 1:5 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ハバクク書 1:5 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Habakkuk 1:5 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »