Habakuku 1:15 ALB 4K Bible Verse Pictures

Christian 4K Wallpapers with inspirational Bible verse quotes on beautiful images and backgrounds. Download Habakuku 1:15 ALB ultra hd wallpapers with Bible verses and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Habakuku 1:15 ALB 4K Wallpaper - Ai i zë të gjithë me grep, i zë me rrjetën e - 4K Wallpaper Bible Verse

Habakuku 1:15 ALB

Ai i zë të gjithë me grep, i zë me rrjetën e tij dhe i mbledh me rrjetën e tij të peshkimit; pastaj kënaqet dhe ngazëllon.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Habakkuk 1:15 ALB Ultra HD Christian Wallpapers are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Habakuku 1:15 ALB 4K Wallpaper - Ai i zë të gjithë me grep, i zë me rrjetën e - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 03 - Habakuku 1:15 ALB 4K Wallpaper - Ai i zë të gjithë me grep, i zë me rrjetën e - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 04 - Habakuku 1:15 ALB 4K Wallpaper - Ai i zë të gjithë me grep, i zë me rrjetën e - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 05 - Habakuku 1:15 ALB 4K Wallpaper - Ai i zë të gjithë me grep, i zë me rrjetën e - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 06 - Habakuku 1:15 ALB 4K Wallpaper - Ai i zë të gjithë me grep, i zë me rrjetën e - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab
Picture 07 - Habakuku 1:15 ALB 4K Wallpaper - Ai i zë të gjithë me grep, i zë me rrjetën e - 4K Wallpaper Bible Verse
View New Tab

Habakuku 1:15 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Habakuku 1:15 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jeremia 16:16 ALB Bible Verse Image
Jeremia 16:16 (ALB) »
Ja, unë do të dërgoj një numër të madh peshkatarësh për t’i peshkuar," thotë Zoti, "dhe pastaj do të dërgoj një numër të madh gjahtarësh për t’i gjuajtur në çdo mal, në çdo kodër dhe në të çarat e shkëmbinjve.

Amosi 4:2 ALB Bible Verse Image
Amosi 4:2 (ALB) »
Zoti, Zoti, është betuar për shenjtërinë e tij: "Ja, do të vinë për ju ditë në të cilat do t’ju zënë me çengela dhe ata që kanë mbetur me grepa peshkimi.

Psalmet 10:9 ALB Bible Verse Image
Psalmet 10:9 (ALB) »
Ai rri në pritë në vende të fshehta si luani në strofkën e tij; rri në pritë për të kapur të mjerin; ai e rrëmben të mjerin duke e tërhequr në rrjetën e tij.

Gjoni 21:6 ALB Bible Verse Image
Gjoni 21:6 (ALB) »
Dhe ai u tha atyre: “Hidhni rrjetën në anën e djathtë të barkës dhe do të gjeni.” E hodhën, pra, dhe s’mundën më ta tërhiqnin nga shumica e peshqve.

Luka 5:5 ALB Bible Verse Image
Luka 5:5 (ALB) »
Dhe Simoni, duke u përgjigjur, i tha: “Mësues, u munduam gjithë natën dhe nuk zumë asgjë; por, për fjalën tënde, do ta hedh rrjetën.

Mateu 17:27 ALB Bible Verse Image
Mateu 17:27 (ALB) »
Megjithatë, për të mos i skandalizuar ata, shko në det, hidhe grepin dhe merr peshkun e parë që do vijë lart, hapja gojën dhe do të gjesh një staterë; merre dhe jepjau atyre për ty dhe për mua.”

Ezekieli 35:15 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 35:15 (ALB) »
Me qenë se u gëzove që trashëgimia e shtëpisë së Izraelit ishte katandisur në shkreti, unë do të veproj kështu me ty: do të bëhesh i shkretë, o mal i Seirit, madje edhe tërë Edomi. Atëherë do të pranojnë që unë jam Zoti".

Ezekieli 26:2 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 26:2 (ALB) »
"Bir njeriu, duke qenë se Tiro ka folur kundër Jeruzalemit: "Ah, Ah! Porta e popujve është thyer, ajo është drejtuar nga unë; unë do të mbushem tani që ajo është prishur"".

Ezekieli 25:6 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 25:6 (ALB) »
Prandaj kështu thotë Zoti, Zoti: "Duke qenë se ti ke rrahur duart, ke rrahur këmbët dhe je gëzuar në zemër me gjithë përçmimin tënd për vendin e Izraelit;

Ezekieli 29:4 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 29:4 (ALB) »
Do të vendos gremça në nofullat e tua dhe do të bëj që peshqit e lumenjve të tu të ngjiten në luspat e tua; pastaj do të të bëj të dalësh në mes të lumenjve të tu dhe gjithë peshqit e lumenjve të tua do të ngjiten me luspat e tu.

Vajtimet 2:15 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 2:15 (ALB) »
Tërë kalimtarët i rrahin duart kundër teje; fërshëllejnë dhe tundin kokën kundër bijës së Jeruzalemit: "Ky qënka qyteti që e quanin "bukuri e përsosur," "gëzimi i tërë tokës"?".

Jeremia 50:11 ALB Bible Verse Image
Jeremia 50:11 (ALB) »
"Gëzohuni dhe kënaquni, o plaçkitës të trashëgimisë sime, sepse jeni majmur si një mëshqerrë që shin grurin dhe hingëlloni si kuajt e fuqishëm të luftës.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Habakkuk 1:15 (ASV) »
King James Version (KJV)
Habakkuk 1:15 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Habakkuk 1:15 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Habakkuk 1:15 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Habakkuk 1:15 (WEB) »
French Bible (LSG)
Habacuc 1:15 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Habakuk 1:15 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
חבקוק 1:15 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Habacuque 1:15 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ha-ba-cúc 1:15 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Habacuc 1:15 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Abacuc 1:15 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哈 巴 谷 书 1:15 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
哈 巴 谷 書 1:15 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Habackuk 1:15 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Аввакум 1:15 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Авакум 1:15 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Habakuk 1:15 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Авакум 1:15 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ハバクク書 1:15 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Habakkuk 1:15 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »