1 Mbretërve 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Mbretërve 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Mbretërve 1:1 ALB - Tani mbreti David ishte plak dhe i shtyrë në - Bible Verse Picture

1 Mbretërve 1:1 ALB

Tani mbreti David ishte plak dhe i shtyrë në moshë dhe, megjithëse e mbulonin me rroba, nuk ngrohej dot.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Mbretërve 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Mbretërve 1:1 ALB - Tani mbreti David ishte plak dhe i shtyrë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Mbretërve 1:1 ALB - Tani mbreti David ishte plak dhe i shtyrë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Mbretërve 1:1 ALB - Tani mbreti David ishte plak dhe i shtyrë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Mbretërve 1:1 ALB - Tani mbreti David ishte plak dhe i shtyrë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Mbretërve 1:1 ALB - Tani mbreti David ishte plak dhe i shtyrë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Mbretërve 1:1 ALB - Tani mbreti David ishte plak dhe i shtyrë në - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Mbretërve 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Mbretërve 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jozueu 23:1 ALB Bible Verse Image
Jozueu 23:1 (ALB) »
Shumë kohë mbas pushimit që Zoti i kishte siguruar Izraelit nga të gjithë armiqtë që e rrethonin, Jozueu, tanimë i plakur dhe me moshë të shtyrë,

Zanafilla 24:1 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 24:1 (ALB) »
Abrahami ishte tashmë plak dhe ishte në moshë të kaluar; dhe Zoti e kishte bekuar Abrahamin në çdo gjë.

2 Samuelit 5:4 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 5:4 (ALB) »
Davidi ishte tridhjetë vjeç kur filloi të mbretërojë dhe mbretëroi dyzet vjet.

1 Kronikave 23:1 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 23:1 (ALB) »
Davidi, tanimë i plakur dhe i velur me ditë, vendosi si mbret mbi Izraelin birin e tij Salomon.

1 Kronikave 29:27 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 29:27 (ALB) »
Ai mbretëroi dyzet vjet mbi Izraelin: shtatë vjet në Hebron dhe tridhjet e tre vjet në Jeuzalem.

Psalmet 90:10 ALB Bible Verse Image
Psalmet 90:10 (ALB) »
Ditët e viteve tona shkojnë deri në shtatëdhjetë vjet dhe për më të fortët në tetëdhjetë, por ajo që përbën krenarinë e tyre nuk është veçse mundim dhe dëshirë për t’u dukur, sepse kalon me të shpejtë dhe ne fluturojmë tutje.

Zanafilla 18:11 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 18:11 (ALB) »
Por Abrahami dhe Sara ishin pleq, në moshë të kaluar, dhe Sara nuk kishte më të përmuajshmet e grave.

Luka 1:7 ALB Bible Verse Image
Luka 1:7 (ALB) »
Por nuk kishin fëmijë, sepse Elizabeta ishte shterpe, dhe të dy ishin të kaluar në moshë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Kings 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Kings 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Kings 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Kings 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Kings 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Rois 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Könige 1:1 (LUTH1912) »
Marathi Bible (MARIRV)
1 राजे 1:1 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
1 રાજાઓ 1:1 (GUJIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
מלכים א 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Reis 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Các Vua 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Reyes 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Re 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
列 王 记 上 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
列 王 紀 上 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Kungaboken 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
3 Царств 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 царів 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Királyok 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
3 Царе 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
列王紀上 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Kongebok 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »