Abdia 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Abdia 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Abdia 1:1 ALB - Vegimi i Abdias. Kështu thotë Zoti, Zoti, për - Bible Verse Picture

Abdia 1:1 ALB

Vegimi i Abdias. Kështu thotë Zoti, Zoti, për Edomin: "Ne kemi dëgjuar një mesazh nga Zoti dhe një ambasador është dërguar midis kombeve për të thënë: "Lëvizni dhe të ngrihemi kundër tij për të luftuar".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Abdia 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Amosi 9:15 (ALB)
Next Verse
Abdia 1:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Abdia 1:1 ALB - Vegimi i Abdias. Kështu thotë Zoti, Zoti, për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Abdia 1:1 ALB - Vegimi i Abdias. Kështu thotë Zoti, Zoti, për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Abdia 1:1 ALB - Vegimi i Abdias. Kështu thotë Zoti, Zoti, për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Abdia 1:1 ALB - Vegimi i Abdias. Kështu thotë Zoti, Zoti, për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Abdia 1:1 ALB - Vegimi i Abdias. Kështu thotë Zoti, Zoti, për - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Abdia 1:1 ALB - Vegimi i Abdias. Kështu thotë Zoti, Zoti, për - Bible Verse Picture
View New Tab

Abdia 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Abdia 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Amosi 1:11 ALB Bible Verse Image
Amosi 1:11 (ALB) »
Kështu thotë Zoti: "Për tre krime të Edomit, madje për katër, unë nuk do ta revokoj ndëshkimin e tij, sepse ka ndjekur me shpatë vëllanë e tij, duke mbytur çdo mëshirë; zemërimi i tij vepron vazhdimisht dhe indinjata e tij përjetë.

Ezekieli 25:12 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 25:12 (ALB) »
Kështu thotë Zoti, Zoti: "Për atë që ka bërë Edomi duke marrë hak kundër shtëpisë së Judës, dhe sepse u bë shumë fajtor duke u hakmarrë kundër saj,"

Joeli 3:19 ALB Bible Verse Image
Joeli 3:19 (ALB) »
"Egjipti do të bëhet shkreti dhe Edomi një shkretëtirë e mjeruar për shkak të dhunës kundër bijve të Judës, sepse kanë derdhur gjak të pafajshëm në vendin e tyre.

Isaia 63:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 63:1 (ALB) »
Kush është ai që vjen nga Edomi, nga Botsrahu, me rrobat e ngjyrosura me bojë të kuqe flakë? Ky, i veshur shkëlqyeshëm, që ecën në madhështinë e forcës së tij? "Jam unë që flas me drejtësi dhe jam i fuqishëm për të shpëtuar".

Malakia 1:3 ALB Bible Verse Image
Malakia 1:3 (ALB) »
dhe e kam urryer Ezaun; malet e tij i kam kthyer në shkreti dhe trashëgiminë e tij ua kam dhënë çakejve të shkretëtirës.

Ezekieli 35:3 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 35:3 (ALB) »
dhe i thuaj: Kështu thotë Zoti, Zoti: Ja, unë jam kundër teje, o mal i Seirit. Do ta shtrij dorën time kundër teje dhe do të të kthej në një mjerim dhe në një shkreti.

Jeremia 6:4 ALB Bible Verse Image
Jeremia 6:4 (ALB) »
Përgatitni luftën kundër saj; çohuni dhe le të dalim në mes të ditës! Mjerë ne, sepse dita po kalon dhe hijet e mbrëmjes po zgjaten!

Psalmet 137:7 ALB Bible Verse Image
Psalmet 137:7 (ALB) »
Mbaji mënd, o Zot, bijtë e Edomit, që ditën e Jeruzalemit thonin: Shkatërrojini, shkatërrojini që nga themelett".

Isaia 21:11 ALB Bible Verse Image
Isaia 21:11 (ALB) »
Profecia kundër Dumahut. Më bërtasin nga Seiri: "Roje, në ç’pikë ka arritur nata? Roje, në ç’pikë ka arritur nata?".

Isaia 30:4 ALB Bible Verse Image
Isaia 30:4 (ALB) »
Sepse princat e tij kanë shkuar në Tsoan dhe ambasadorët e tij kanë arritur në Hanes.

Isaia 34:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 34:1 (ALB) »
Afrohuni, o kombe, për të dëgjuar; o popuj, kini kujdes. Le të dëgjojë toka dhe gjithçka që është në të, bota dhe gjithçka që ajo prodhon.

Mikea 2:13 ALB Bible Verse Image
Mikea 2:13 (ALB) »
Kush do të hapë të çarën, do të ngjitet para tyre; ata do të depërtojnë, do të kalojnë nga porta dhe prej saj kanë për të dalë; mbreti i tyre do të ecë para tyre dhe Zoti do të jetë në krye të tyre".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Obadiah 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Obadiah 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Obadiah 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Obadiah 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Obadiah 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Abdias 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Obadja 1:1 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
עבדיה 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Obadias 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ô-ba-đi-a 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Abdías 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Abdia 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
俄 巴 底 亚 书 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
俄 巴 底 亞 書 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Obadja 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Авдия 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Овдій 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Abdiás 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Авдий 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
オバデヤ書 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Obadja 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »