Zbulesa 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zbulesa 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zbulesa 1:1 ALB - Zbulesa e Jezu Krishtit, që Perëndia ia dha - Bible Verse Picture

Zbulesa 1:1 ALB

Zbulesa e Jezu Krishtit, që Perëndia ia dha për t’u treguar shërbëtorëve të tij gjërat që duhet të ndodhin për së shpejti dhe e bëri të ditur, duke ia dërguar nëpërmjet engjëllit të tij, shërbëtorit të vet Gjon,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zbulesa 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Juda 1:25 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zbulesa 1:1 ALB - Zbulesa e Jezu Krishtit, që Perëndia ia dha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zbulesa 1:1 ALB - Zbulesa e Jezu Krishtit, që Perëndia ia dha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zbulesa 1:1 ALB - Zbulesa e Jezu Krishtit, që Perëndia ia dha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zbulesa 1:1 ALB - Zbulesa e Jezu Krishtit, që Perëndia ia dha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zbulesa 1:1 ALB - Zbulesa e Jezu Krishtit, që Perëndia ia dha - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zbulesa 1:1 ALB - Zbulesa e Jezu Krishtit, që Perëndia ia dha - Bible Verse Picture
View New Tab

Zbulesa 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zbulesa 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zbulesa 22:16 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 22:16 (ALB) »
“Unë, Jezusi, dërgova engjëllin tim për t’ju dëshmuar për këto gjëra nëpër kisha. Unë jam Rrënja dhe pasardhja e Davidit, ylli i ndritshëm i mëngjesit.”

Zbulesa 22:6 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 22:6 (ALB) »
Dhe më tha: “Këto fjalë janë besnike dhe të vërteta; dhe Zoti, Perëndi i profetëve të shenjtë, dërgoi engjëllin e tij, për t’u treguar shërbëtorëve të tij gjërat që duhet të ndodhin për së shpejti.

Galatasve 1:12 ALB Bible Verse Image
Galatasve 1:12 (ALB) »
sepse unë nuk e kam marrë as e kam mësuar nga ndonjë njeri, por e kam marrë nëpërmjet një zbulese nga Jezu Krishti.

Amosi 3:7 ALB Bible Verse Image
Amosi 3:7 (ALB) »
Sepse Zoti, Zoti, nuk bën asgjë, pa ua treguar sekretin e tij shërbëtorëve të tij, profetëve.

Danieli 2:28 ALB Bible Verse Image
Danieli 2:28 (ALB) »
Por ka një Perëndi në qiell që zbulon sekretet, dhe ai i ka bërë të njohur mbretit Nebukadnetsarit atë që do të ndodhë ditët e fundit. Kjo ka qenë ëndrra jote dhe vegimet e mendjes sate në shtratin tënd.

Efesianëve 3:3 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 3:3 (ALB) »
se si, me zbulesë, ai ma bëri të njohur misterin, sikurse ju shkrova më përpara me pak fjalë.

Zbulesa 1:19 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:19 (ALB) »
Shkruaj, pra, gjërat që pe, ato që janë dhe ato që do të ndodhin pas atyre,

Danieli 9:23 ALB Bible Verse Image
Danieli 9:23 (ALB) »
Në fillim të lutjeve të tua doli një fjalë dhe unë erdha të ta bëj të njohur, sepse ty të duan shumë. Trego kujdes, pra, për fjalën dhe kupto vegimin:

Gjoni 3:32 ALB Bible Verse Image
Gjoni 3:32 (ALB) »
Dhe ai dëshmon çfarë ka parë dhe dëgjuar, por askush nuk e pranon dëshminë e tij.

Zbulesa 1:9 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:9 (ALB) »
Unë, Gjoni, që jam edhe vëllai juaj dhe pjestar bashkë me ju në pikëllimin, në mbretërinë dhe në durimin e Jezu Krishtit, isha në ishullin që quhet Patmos, për fjalën e Perëndisë dhe për dëshminë e Jezu Krishtit.

Gjoni 15:15 ALB Bible Verse Image
Gjoni 15:15 (ALB) »
Unë nuk ju quaj më shërbëtorë, sepse shërbëtori nuk e di ç’bën i zoti; por unë ju kam quajtur miq, sepse ju bëra të njihni të gjitha gjëra që kam dëgjuar nga Ati im.

Gjoni 8:26 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:26 (ALB) »
Shumë gjëra kam për të thënë e për të gjykuar lidhur me ju; por ai që më ka dërguar është i vërtetë dhe gjërat që kam dëgjuar nga ai, ia them botës.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Revelation 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Revelation 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Revelation 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Revelation 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Revelation 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Apocalypse 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Offenbarung 1:1 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
رُؤيا 1:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Apocalipse 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Khải Huyền 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Apocalipsis 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Apocalisse 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
启 示 录 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
启 示 录 1:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
Jelenések 1:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
Åpenbaringen 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »