Nehemia 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Nehemia 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Nehemia 1:1 ALB - Fjalët e Nehemias, birit të Hakaliahut. Ndodhi - Bible Verse Picture

Nehemia 1:1 ALB

Fjalët e Nehemias, birit të Hakaliahut. Ndodhi që në muajin e Kisleut, në vitin e njëzetë, ndërsa unë ndodhesha në kalanë e Suzës,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Nehemia 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Esdra 10:44 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Nehemia 1:1 ALB - Fjalët e Nehemias, birit të Hakaliahut. Ndodhi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Nehemia 1:1 ALB - Fjalët e Nehemias, birit të Hakaliahut. Ndodhi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Nehemia 1:1 ALB - Fjalët e Nehemias, birit të Hakaliahut. Ndodhi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Nehemia 1:1 ALB - Fjalët e Nehemias, birit të Hakaliahut. Ndodhi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Nehemia 1:1 ALB - Fjalët e Nehemias, birit të Hakaliahut. Ndodhi - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Nehemia 1:1 ALB - Fjalët e Nehemias, birit të Hakaliahut. Ndodhi - Bible Verse Picture
View New Tab

Nehemia 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Nehemia 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Nehemia 10:1 ALB Bible Verse Image
Nehemia 10:1 (ALB) »
Ata që vunë vulën e tyre mbi dokumentin ishin: Nehemia, qeveritari, bir i Hakaliahut, dhe Sedekia,

Zakaria 7:1 ALB Bible Verse Image
Zakaria 7:1 (ALB) »
Në vitin e katërt të mbretit Dar, ditën e katërt të muajit të nëntë, që është Kislevi, ndodhi që fjala e Zotit iu drejtua Zakarias.

Ester 1:2 ALB Bible Verse Image
Ester 1:2 (ALB) »
në atë kohë, kur mbreti Asuero rrinte në fronin e mbretërisë së tij që ishte në kështjellën e Suzës,

Esdra 7:7 ALB Bible Verse Image
Esdra 7:7 (ALB) »
Në vitin e shtatë të mbretit Artasersit, ngjitën gjithashtu në Jeruzalem disa nga bijtë e Izraelit dhe të priftërinjve, Levitë, këngëtarë, derëtarë dhe Nethinej.

Danieli 8:2 ALB Bible Verse Image
Danieli 8:2 (ALB) »
Pashë në vegim dhe, ndërsa po shikoja, më ndodhi të gjëndesha në qytezën e Suzas, që është në krahinën e Elamit; nga vegimi e kuptova që isha pranë lumit Ulai.

Esdra 10:9 ALB Bible Verse Image
Esdra 10:9 (ALB) »
Kështu gjithë burrat e Judës dhe të Beniaminit u mblodhën në Jeruzalem brenda tri ditëve. Ishte dita e njëzet e muajit të nëntë. Tërë populli zuri vend në sheshin e shtëpisë së Perëndisë, duke u dridhur nga shkaku i kësaj gjëje dhe nga shiu i fortë.

Nehemia 2:1 ALB Bible Verse Image
Nehemia 2:1 (ALB) »
Në muajin e Nisanit, vitin e njëzetë të mbretit Artakserks, sapo e sollën verën para tij, unë e mora verën dhe ia zgjata atij. Unë nuk kisha qenë i trishtuar kurrë në prani të tij.

Ester 3:15 ALB Bible Verse Image
Ester 3:15 (ALB) »
Korierët u nisën me të shpejtë sipas urdhrit të mbretit, dhe dekreti u shpall në qytetin e Suzës. Mbreti dhe Hamani ishin ulur dhe pinin, por qyteti i Suzës ishte tmerruar.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Nehemiah 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Nehemiah 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Nehemiah 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Nehemiah 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Nehemiah 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Néhémie 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Nehemia 1:1 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
נחמיה 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Neemias 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Nê-hê-mi-a 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Nehemías 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Neemia 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
尼 希 米 记 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
尼 希 米 記 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Nehemja 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Неемия 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Неемія 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Nehémiás 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Неемия 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ネヘミヤ記 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Nehemja 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »