Luka 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 1:1 ALB - Mbasi shumë vetë ndërmorën të renditin - Bible Verse Picture

Luka 1:1 ALB

Mbasi shumë vetë ndërmorën të renditin tregimin e ngjarjeve që ndodhën në mesin tonë,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 16:20 (ALB)
Next Verse
Luka 1:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 1:1 ALB - Mbasi shumë vetë ndërmorën të renditin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 1:1 ALB - Mbasi shumë vetë ndërmorën të renditin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 1:1 ALB - Mbasi shumë vetë ndërmorën të renditin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 1:1 ALB - Mbasi shumë vetë ndërmorën të renditin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 1:1 ALB - Mbasi shumë vetë ndërmorën të renditin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 1:1 ALB - Mbasi shumë vetë ndërmorën të renditin - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 1:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 1:1 (ALB) »
Tregimin e parë e bëra, o Teofil, mbi të gjitha gjërat që Jezusi nisi të bëjë dhe të mësojë,

Gjoni 20:31 ALB Bible Verse Image
Gjoni 20:31 (ALB) »
Por këto gjëra janë shkruar që ju të besoni se Jezusi është Krishti, Biri i Perëndisë dhe që, duke besuar, ta keni jetën në emër të tij.

2 Pjetrit 1:16 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 1:16 (ALB) »
Sepse nuk jua bëmë të njohur fuqinë dhe ardhjen e Zotit tonë Jezu Krisht, duke shkuar pas përralla të sajuara me mjeshtri, por sepse jemi dëshmitarë okular e madhështisë së tij.

1 Timoteut 3:16 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 3:16 (ALB) »
Dhe s’ka asnjë dyshim se misteri i mëshirës është i madh: Perëndia u shfaq në mish, u shfajësua në Frymë, u duk ndër engjëj, u predikua ndër johebrenj, u besua në botë, u ngrit në lavdi.

2 Timoteut 4:17 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 4:17 (ALB) »
Por Zoti më ndenji pranë dhe më dha fuqi, që me anën time predikimi i ungjillit të kryhej plotësisht dhe ta dëgjonin të gjithë johebrenjtë; dhe unë shpëtova nga goja e luanit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 1:1 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 1:1 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 1:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 1:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 1:1 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 1:1 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 1:1 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 1:1 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 1:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 1:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »