Fjalët e urta 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Fjalët e urta 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Fjalët e urta 1:1 ALB - Fjalët e urta të Salomonit, birit të Davidit, - Bible Verse Picture

Fjalët e urta 1:1 ALB

Fjalët e urta të Salomonit, birit të Davidit, mbret i Izraelit,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Fjalët e urta 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Fjalët e urta 1:1 ALB - Fjalët e urta të Salomonit, birit të Davidit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Fjalët e urta 1:1 ALB - Fjalët e urta të Salomonit, birit të Davidit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Fjalët e urta 1:1 ALB - Fjalët e urta të Salomonit, birit të Davidit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Fjalët e urta 1:1 ALB - Fjalët e urta të Salomonit, birit të Davidit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Fjalët e urta 1:1 ALB - Fjalët e urta të Salomonit, birit të Davidit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Fjalët e urta 1:1 ALB - Fjalët e urta të Salomonit, birit të Davidit, - Bible Verse Picture
View New Tab

Fjalët e urta 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Fjalët e urta 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Fjalët e urta 10:1 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 10:1 (ALB) »
Fjalët e urta të Salomonit. Një fëmijë e urtë e gëzon të atin, por një fëmijë budalla i shkakton vuajtje nënes së vet.

1 Kronikave 22:9 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 22:9 (ALB) »
Por ja, do të të lindë një djalë, që do të jetë paqedashës dhe unë do ta lë të shlodhet nga ana e të gjithë armiqve të tij që ndodhen rreth e qark. Ai do të quhet Salomon dhe gjatë ditëve të tij do t’i siguroj paqe dhe qetësi Izraelit.

1 Mbretërve 4:31 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 4:31 (ALB) »
Ai ishte më i ditur se çdo njeri tjetër: më tepër se Ezrahiti Ethan; më tepër se Hemani, se Kakoli dhe se Darda, bijtë e Maholit; dhe fama e tij u përhap në të gjitha kombet e afërta.

Fjalët e urta 25:1 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 25:1 (ALB) »
Edhe këto janë fjalë të urta të Salomonit, të transkriptuara nga njerëzit e Ezekias, mbretit të Judës.

Predikuesi 12:9 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 12:9 (ALB) »
Predikuesi, përveç se ka qenë një i urtë, i ka mësuar gjithashtu popullit dijen dhe ka peshuar, ka kërkuar dhe ka renditur një numër të madh fjalësh të urta.

Predikuesi 1:1 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 1:1 (ALB) »
Fjalët e Predikuesit, e birit të Davidit, mbretit të Jeruzalemit.

2 Samuelit 12:24 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 12:24 (ALB) »
Pastaj Davidi ngushëlloi Bath-Shebën, bashkëshorten e tij, hyri tek ajo dhe ra në shtrat me të; kështu ajo lindi një djalë, që ai e quajti Solomon; dhe Zoti e deshi.

1 Kronikave 29:28 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 29:28 (ALB) »
Vdiq shumë plak, i ngopur me ditë, me pasuri dhe lavdi. Në vend të tij mbretëroi i biri, Salomoni.

1 Kronikave 28:5 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 28:5 (ALB) »
Midis tërë bijve të mi (sepse Zoti më ka dhënë shumë fëmijë) ai ka zgjedhur birin tim Salomon, që të ulet në fronin e mbretërisë të Zotit mbi Izraelin.

1 Mbretërve 2:12 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 2:12 (ALB) »
Pastaj Salomoni u ul mbi fronin e Davidit, atit të tij, dhe mbretëria e tij u vendos në mënyrë të qëndrueshme.

Gjoni 16:25 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:25 (ALB) »
Jua kam thënë këto gjëra në shëmbëlltyra, por po vjen ora kur nuk do t’ju flas më me shëmbëlltyra, por do t’ju flas haptas për Atin.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Proverbs 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Proverbs 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Proverbs 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Proverbs 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Proverbs 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Proverbes 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sprüche 1:1 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
משלי 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Provérbios 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Châm Ngôn 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Proverbios 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Proverbi 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
箴 言 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
箴 言 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Ordspråksboken 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Притчи 1:1 (RUSV) »
Hungarian Bible (KAR)
Példabeszédek 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Притчи 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
箴言 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Salomos Ordspråk 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »