Danieli 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Danieli 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Danieli 1:1 ALB - Në vitin e tretë të mbretërimit të - Bible Verse Picture

Danieli 1:1 ALB

Në vitin e tretë të mbretërimit të Jehojakimit; mbretit të Judës, Nebukadnetsari, mbreti i Babilonisë, u nis kundër Jeruzalemit dhe e rethoi.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Danieli 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Ezekieli 48:35 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Danieli 1:1 ALB - Në vitin e tretë të mbretërimit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Danieli 1:1 ALB - Në vitin e tretë të mbretërimit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Danieli 1:1 ALB - Në vitin e tretë të mbretërimit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Danieli 1:1 ALB - Në vitin e tretë të mbretërimit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Danieli 1:1 ALB - Në vitin e tretë të mbretërimit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Danieli 1:1 ALB - Në vitin e tretë të mbretërimit të - Bible Verse Picture
View New Tab

Danieli 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Danieli 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Mbretërve 24:1 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 24:1 (ALB) »
Gjatë mbretërimit të tij erdhi Nebukadnetsari, mbret i Babilonisë, dhe Jehojakimi u bë shërbëtor i tij për tre vjet; pastaj ngriti krye kundër tij.

2 Kronikave 36:5 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 36:5 (ALB) »
Jehojakimi ishte njëzet e pesë vjeç kur filloi të mbretërojë, dhe mbretëroi njëmbëdhjetë vjet në Jeruzalem. Ai bëri atë që është e keqe në sytë e Zotit, Perëndisë të tij.

2 Mbretërve 24:13 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 24:13 (ALB) »
Pastaj, ashtu siç e kishte thënë Zoti, mori që andej tërë thesaret e shtëpisë të Zotit dhe thesaret e pallatit mbretëror, i bëri copë-copë të gjitha veglat prej ari që Salomoni, mbret i Izraelit, kishte bërë për tempullin e Zotit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Daniel 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Daniel 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Daniel 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Daniel 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Daniel 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Daniel 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Daniel 1:1 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
דניאל 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Daniel 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ða-ni-ên 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Daniel 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Daniele 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
但 以 理 书 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
但 以 理 書 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Daniel 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Даниил 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Даниїл 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Dániel 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Данаил 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ダニエル書 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Daniel 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »