Ezekieli 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Ezekieli 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Ezekieli 1:1 ALB - Në vitin e tridhjetë, më pesë të muajit të - Bible Verse Picture

Ezekieli 1:1 ALB

Në vitin e tridhjetë, më pesë të muajit të katërt, ndodhi që ndërsa isha midis të internuarve pranë lumit Kebar, qiejtë u hapën dhe pata vegime nga ana e Perëndisë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Ezekieli 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Vajtimet 5:22 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Ezekieli 1:1 ALB - Në vitin e tridhjetë, më pesë të muajit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Ezekieli 1:1 ALB - Në vitin e tridhjetë, më pesë të muajit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Ezekieli 1:1 ALB - Në vitin e tridhjetë, më pesë të muajit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Ezekieli 1:1 ALB - Në vitin e tridhjetë, më pesë të muajit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Ezekieli 1:1 ALB - Në vitin e tridhjetë, më pesë të muajit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Ezekieli 1:1 ALB - Në vitin e tridhjetë, më pesë të muajit të - Bible Verse Picture
View New Tab

Ezekieli 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Ezekieli 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ezekieli 11:24 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 11:24 (ALB) »
Pastaj Fryma më ngriti dhe më çoi në Kalde midis atyre që ishin në robëri, në një vegim për Frymën e Perëndisë dhe vegimi që kisha parë u zhduk para meje duke u ngritur lart;

Mateu 3:16 ALB Bible Verse Image
Mateu 3:16 (ALB) »
Dhe Jezusi, sapo u pagëzua, doli nga uji; dhe ja, qiejt iu hapën, dhe ai pa Frymën e Perëndisë duke zbritur si një pëllumb e duke ardhur mbi të;

Veprat e Apostujve 7:56 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 7:56 (ALB) »
dhe tha: “Ja, unë po shoh qiejt e hapur dhe Birin e njeriut që rri në këmbë në të djathtën e Perëndisë.”

Zbulesa 19:11 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 19:11 (ALB) »
Dhe pashë qiellin e hapur, dhe ja, një kalë i bardhë, dhe ai që e kalëronte quhet Besniku dhe i Vërteti; dhe ai gjykon dhe lufton me drejtësi.

Veprat e Apostujve 10:11 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:11 (ALB) »
dhe pa qiellin e hapur dhe një send që i përngjante një çarçafi të madh që po zbriste drejt tij; ishte lidhur në të katër cepat dhe kishte zbritur në tokë,

Ezekieli 10:15 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 10:15 (ALB) »
Pastaj kerubinët u ngritën. Ata ishin po ato qenie të gjalla që kisha parë pranë lumit Kebar.

Luka 3:21 ALB Bible Verse Image
Luka 3:21 (ALB) »
Tani, si u pagëzua gjithë populli, edhe Jezusi u pagëzua; dhe ndërsa po lutej, qielli u hap

Ezekieli 10:20 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 10:20 (ALB) »
Ishin po ato qenie të gjalla që kisha parë nën Perëndinë e Izraelit pranë lumit Kebar dhe njoha që ishin kerubinë.

Ezekieli 8:3 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 8:3 (ALB) »
Ai shtriu një formë dore dhe më kapi nga një tufë e flokëve të mi, dhe Fryma më ngriti midis tokës dhe qiellit dhe më çoi në vegime të Perëndisë në Jeruzalem, në hyrje të portës së brendëshme që shikon nga veriu, ku ndodhej idhulli i xhelozisë, që shkakton xhelozinë.

Ezekieli 43:3 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 43:3 (ALB) »
Vegimi që pashë në dukje ishte i ngjashëm me vegimin që pata kur shkova për të shkatërruar qytetin, vegimi ishte i ngjashëm me vegimet që pata pranë lumit Kebar; unë rashë me fytyrë.

Danieli 8:1 ALB Bible Verse Image
Danieli 8:1 (ALB) »
Në vitin e tretë të mbretërimit të mbretit Belshatsar, unë, Danieli, pata një vegim, pas atij që pata në fillim të mbretërimit.

Gjoni 1:51 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:51 (ALB) »
Pastaj i tha: “Në të vërtetë, në të vërtetë po ju them se tash e tutje ju do të shihni qiellin e hapur dhe engjëjt e Perëndisë duke u ngjitur dhe duke zbritur mbi Birin e njeriut.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Ezekiel 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Ezekiel 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Ezekiel 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Ezekiel 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Ezekiel 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Ézéchiel 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hesekiel 1:1 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
יחזקאל 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Ezequiel 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ê-xê-ki-ên 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Ezequiel 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ezechiele 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
以 西 结 书 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
以 西 結 書 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hesekiel 1:1 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
Єзекіїль 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Ezékiel 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Езекил 1:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Esekiel 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »