Predikuesi 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Predikuesi 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Predikuesi 1:1 ALB - Fjalët e Predikuesit, e birit të Davidit, - Bible Verse Picture

Predikuesi 1:1 ALB

Fjalët e Predikuesit, e birit të Davidit, mbretit të Jeruzalemit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Predikuesi 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Predikuesi 1:1 ALB - Fjalët e Predikuesit, e birit të Davidit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Predikuesi 1:1 ALB - Fjalët e Predikuesit, e birit të Davidit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Predikuesi 1:1 ALB - Fjalët e Predikuesit, e birit të Davidit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Predikuesi 1:1 ALB - Fjalët e Predikuesit, e birit të Davidit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Predikuesi 1:1 ALB - Fjalët e Predikuesit, e birit të Davidit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Predikuesi 1:1 ALB - Fjalët e Predikuesit, e birit të Davidit, - Bible Verse Picture
View New Tab

Predikuesi 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Predikuesi 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Predikuesi 1:12 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 1:12 (ALB) »
Unë, Predikuesi, kam qenë mbret i Izraelit në Jeruzalem,

Predikuesi 12:8 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 12:8 (ALB) »
"Kotësi e kotësive," thotë Predikuesi, "gjithçka është kotësi".

Predikuesi 7:27 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 7:27 (ALB) »
Ja ajo që gjeta," thotë Predikuesi, "duke i shqyrtuar një për një gjërat, për të gjetur shkakun e tyre.

1 Mbretërve 11:42 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 11:42 (ALB) »
Salomoni mbretëroi në Jeruzalem mbi të gjithë Izraelin dyzet vjet.

Psalmet 40:9 ALB Bible Verse Image
Psalmet 40:9 (ALB) »
E shpalla drejtësinë tënde në kuvendin e madh; ja, unë nuk i mbaj buzët të mbyllura, o Zot, ti e di këtë.

Nehemia 6:7 ALB Bible Verse Image
Nehemia 6:7 (ALB) »
dhe ke caktuar madje profetë për të bërë shpalljen tënde në Jeruzalem, duke thënë: "Ka një mbret në Judë!". Tani, këto gjëra do t’i njoftohen mbretit. Prandaj eja dhe të këshillohemi bashkë".

2 Kronikave 10:17 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 10:17 (ALB) »
Por mbi bijtë e Izraelit që banonin në qytetin e Judës mbretëroi Roboami.

2 Kronikave 9:30 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 9:30 (ALB) »
Salomoni mbretëroi në Jeruzalem mbi tërë Izraelin dyzet vjet.

Isaia 61:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 61:1 (ALB) »
Fryma e Zotit, Zoti është mbi mua, sepse Zoti më ka vajosur për t’u dhënë një lajm të mirë të përulurve; më ka dërguar të lidh plagën e atyre që e kanë zemrën të thyer, të shpall çlirimin e atyre që janë në robëri, hapjen e burgut të burgosurve,

2 Pjetrit 2:5 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 2:5 (ALB) »
dhe nuk kurseu botën e lashtë, por shpëtoi bashkë me shtatë të tjerë Noeun, predikues të drejtësisë, kur solli përmbytjen mbi botën e të pabesëve,

Jona 3:2 ALB Bible Verse Image
Jona 3:2 (ALB) »
"Çohu, shko në Ninive, qyteti i madh, dhe shpalli atij mesazhin që po të urdhëroj".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Ecclesiastes 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Ecclesiastes 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Ecclesiastes 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Ecclesiastes 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Ecclesiastes 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Ecclésiaste 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Prediger 1:1 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
קהלת 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Eclesiastes 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giảng Sư 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Eclesiastés 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ecclesiaste 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
传 道 书 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
傳 道 書 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Predikaren 1:1 (SV1917) »
Hungarian Bible (KAR)
Prédikátor 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Еклесиаст 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
伝道の書 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Forkynneren 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »