Esdra 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Esdra 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Esdra 1:1 ALB - Në vitin e parë të Kirit, mbretit të - Bible Verse Picture

Esdra 1:1 ALB

Në vitin e parë të Kirit, mbretit të Persisë, me qëllim që të realizohej fjala e Zotit që u shqiptua nga goja e Jeremias, Zoti nxiti frymën e Kirit, mbretit të Persisë, të nxirrte një dekret për të gjithë mbretërinë e tij dhe ta jepte me të shkruar, duke thënë:

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Esdra 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Esdra 1:1 ALB - Në vitin e parë të Kirit, mbretit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Esdra 1:1 ALB - Në vitin e parë të Kirit, mbretit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Esdra 1:1 ALB - Në vitin e parë të Kirit, mbretit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Esdra 1:1 ALB - Në vitin e parë të Kirit, mbretit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Esdra 1:1 ALB - Në vitin e parë të Kirit, mbretit të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Esdra 1:1 ALB - Në vitin e parë të Kirit, mbretit të - Bible Verse Picture
View New Tab

Esdra 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Esdra 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jeremia 29:10 ALB Bible Verse Image
Jeremia 29:10 (ALB) »
"Kështu thotë Zoti: Kur të mbushen shtatëdhjetë vjet për Babiloninë, unë do t’ju vizitoj dhe do ta realizoj fjalën time të mirë, duke bërë të riktheheni në këtë vend.

2 Kronikave 36:22 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 36:22 (ALB) »
Në vitin e parë të Kirit, mbretit të Persisë, me qëllim që të realizohej fjala e Zotit që u shqiptua nga goja e Jeremias, Zoti e nxiti frymën e Kirit, mbret të Persisë, që të nxirrte një dekret për gjithë mbretërinë e tij dhe ta jepte me të shkruar, duke thënë:

Fjalët e urta 21:1 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 21:1 (ALB) »
Zemra e mbretit në duart e Zotit është si rrjedhat e ujit; atë e drejton ngado që do ai.

Jeremia 25:12 ALB Bible Verse Image
Jeremia 25:12 (ALB) »
"Po kur të mbushen shtatëdhjetë vjet, unë do ta dënoj mbretin e Babilonisë dhe atë komb, vendin e Kaldeasve," thotë Zoti, "për shkak të paudhësisë së tyre, dhe do ta katandis në një shkretim të përjetshëm.

Jeremia 33:7 ALB Bible Verse Image
Jeremia 33:7 (ALB) »
Do të bëj që të kthehen të mërguarit e Judës dhe të mërguarit e Izraelit dhe do t’i vendos përsëri si më parë.

Psalmet 106:46 ALB Bible Verse Image
Psalmet 106:46 (ALB) »
Bëri që ata të fitojnë përkrahje ndër të gjithë ata që i kishin çuar në robëri.

Esdra 6:22 ALB Bible Verse Image
Esdra 6:22 (ALB) »
Dhe kremtuan me gëzim shtatë ditë me radhë festën e të Ndormëve, sepse Zoti i kishte mbushur me gëzim, duke përkulur në favor të tyre zemrën e mbretit të Asirisë, kështu që t’i bënte më të fuqishme duart e tyre për ndërtimin e shtëpisë së Perëndisë, Perëndisë të Izraelit.

Esdra 7:27 ALB Bible Verse Image
Esdra 7:27 (ALB) »
I bekuar qoftë Zoti, Perëndia i etërve tanë, që i ka shtënë një gjë të tillë zemrës së mbretit, që të zbukurojë shtëpinë e Zotit që është në Jeruzalem,

Esdra 5:13 ALB Bible Verse Image
Esdra 5:13 (ALB) »
Por në vitin e parë të Kirit, mbretit të Babilonisë, mbreti Kir dha urdhër t’i ndërtohej kjo shtëpi Perëndisë.

Danieli 2:1 ALB Bible Verse Image
Danieli 2:1 (ALB) »
Në vitin e dytë të mbretërimit të Nebukadnetsarit, ai pa disa ëndrra; fryma e tij u turbullua dhe i iku gjumi.

Mateu 3:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 3:1 (ALB) »
Tani në ato ditë erdhi Gjon Pagëzori, që predikonte në shkretëtirën e Judesë,

Gjoni 1:23 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:23 (ALB) »
Ai u përgjigj: “Unë jam zëri i atij që bërtet në shkretëtirë: drejtoni udhën e Zotit, sikurse tha profeti Isaia.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Ezra 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Ezra 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Ezra 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Ezra 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Ezra 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Esdras 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Esra 1:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਅਜ਼ਰਾ 1:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
ইজ্ৰা 1:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
एज्रा 1:1 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
એઝરા 1:1 (GUJIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
עזרא 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Esdras 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ê-xơ-ra 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Esdras 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Esdra 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
以 斯 拉 记 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
以 斯 拉 記 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Esra 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Ездра 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Ездра 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Ezsdrás 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Ездра 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
エズラ記 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Esra 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »