Psalmet 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Psalmet 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Psalmet 1:1 ALB - Lum njeriu që nuk ecën sipas këshillës të - Bible Verse Picture

Psalmet 1:1 ALB

Lum njeriu që nuk ecën sipas këshillës të të pabesëve, që nuk ndalet në rrugën e mëkatarëve dhe nuk ulet bashkë me tallësit,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Psalmet 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Jobi 42:17 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Psalmet 1:1 ALB - Lum njeriu që nuk ecën sipas këshillës të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Psalmet 1:1 ALB - Lum njeriu që nuk ecën sipas këshillës të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Psalmet 1:1 ALB - Lum njeriu që nuk ecën sipas këshillës të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Psalmet 1:1 ALB - Lum njeriu që nuk ecën sipas këshillës të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Psalmet 1:1 ALB - Lum njeriu që nuk ecën sipas këshillës të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Psalmet 1:1 ALB - Lum njeriu që nuk ecën sipas këshillës të - Bible Verse Picture
View New Tab

Psalmet 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Psalmet 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 26:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 26:4 (ALB) »
Nuk ulem me njerëz gënjeshtarë dhe nuk shoqërohem me njerëz hipokritë.

Fjalët e urta 4:14 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 4:14 (ALB) »
Mos hyr në shtegun e të pabesëve dhe mos ec në rrugën e njerëzve të këqij;

Fjalët e urta 13:20 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 13:20 (ALB) »
Kush shkon me të urtët bëhet i urtë, por shoku i budallenjve do të bëhet i keq.

Jeremia 15:17 ALB Bible Verse Image
Jeremia 15:17 (ALB) »
Unë nuk u ula në kuvendin e tallësve, as nuk u gëzova; por për shkak të dorës sate unë u ula veçmas, sepse ti më kishe mbushur me indinjatë.

Psalmet 119:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 119:1 (ALB) »
Lum ata që kanë një rrugë pa njollë dhe që ecin me ligjin e Zotit.

Luka 11:28 ALB Bible Verse Image
Luka 11:28 (ALB) »
Por ai u tha: “Me tepër lum ata që e dëgjojnë fjalën e Perëndisë dhe e zbatojnë.”

Mateu 7:13 ALB Bible Verse Image
Mateu 7:13 (ALB) »
Hyni nga dera e ngushtë, sepse e gjërë është dera dhe e hapur është udha që të çon në shkatërrim, dhe shumë janë ata që hyjnë nëpër të.

Psalmet 1:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 1:6 (ALB) »
Sepse Zoti njeh rrugët të drejtëve, por rruga e të pabesëve të çon në shkatërrim.

Ligji i Përtërirë 28:2 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 28:2 (ALB) »
të gjitha këto bekime do të bien mbi ty dhe do të të zënë, në rast se dëgjon zërin e Zotit, Perëndisë tënd:

Psalmet 36:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 36:4 (ALB) »
Ai thur paudhësi në shtratin e tij; vihet në një rrugë që nuk është e mirë dhe që nuk e dënon të keqen".

Psalmet 34:8 ALB Bible Verse Image
Psalmet 34:8 (ALB) »
Provojeni dhe shihni sa i mirë është Zoti; lum ai njeri që gjen strehë tek ai.

Fjalët e urta 1:15 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 1:15 (ALB) »
biri im, mos shko me ta në po atë rrugë, ndale hapin nga shtegu i tyre,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Psalms 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Psalms 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Psalms 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Psalms 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Psalms 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Psaumes 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Psalm 1:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਜ਼ਬੂਰ 1:1 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
תהלים 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Salmos 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Thánh Thi 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Salmos 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Salmi 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
诗 篇 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
詩 篇 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Psaltaren 1:1 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
Псалми 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsoltárok 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Псалми 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
詩篇 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Salmene 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »