Eksodi 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Eksodi 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Eksodi 1:1 ALB - Këta janë emrat e bijve të Izraelit që - Bible Verse Picture

Eksodi 1:1 ALB

Këta janë emrat e bijve të Izraelit që erdhën në Egjipt me Jakobin. Secili prej tyre erdhi me familjen e tij:

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Eksodi 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zanafilla 50:26 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Eksodi 1:1 ALB - Këta janë emrat e bijve të Izraelit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Eksodi 1:1 ALB - Këta janë emrat e bijve të Izraelit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Eksodi 1:1 ALB - Këta janë emrat e bijve të Izraelit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Eksodi 1:1 ALB - Këta janë emrat e bijve të Izraelit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Eksodi 1:1 ALB - Këta janë emrat e bijve të Izraelit që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Eksodi 1:1 ALB - Këta janë emrat e bijve të Izraelit që - Bible Verse Picture
View New Tab

Eksodi 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Eksodi 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 35:23 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 35:23 (ALB) »
Bijtë e Jakobit ishin dymbëdhjetë. Bijtë e Leas ishin: Rubeni, i parëlinduri i Jakobit, Simeoni, Levi, Juda, Isakari dhe Zabuloni.

Zanafilla 46:8 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 46:8 (ALB) »
Këta janë emrat e bijve të Izraelit që erdhën në Egjipt: Jakobi dhe bijtë e tij. I parëlinduri i Jakobit: Rubeni.

1 Kronikave 2:1 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 2:1 (ALB) »
Këta qenë bijtë e Izraelit: Rubeni, Simeoni, Levi, Juda, Isakari, Zabuloni,

1 Kronikave 12:23 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 12:23 (ALB) »
Ky është numri i krerëve të armatosur për luftë, që shkuan te Davidi në Hebron për t’i kaluar atij mbretërinë e Saulit, sipas fjalës së Zotit.

Eksodi 6:14 ALB Bible Verse Image
Eksodi 6:14 (ALB) »
Këta janë kryetarët e familjeve të tyre. Bijtë e Rubenit, të parëlindurit të Izraelit qenë: Hanoku dhe Pallu, Hetsroni dhe Karmi. Këto qenë familjet e Rubenit.

Zanafilla 49:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 49:3 (ALB) »
Ruben, ti je i parëlinduri im, forca ime, filli i fuqisë sime, i dalluar për dinjitet dhe për forcë.

Zanafilla 35:18 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 35:18 (ALB) »
Dhe ndërsa shpirti po e linte (sepse vdiq), i vuri emrin Ben-Oni, por i ati e quajti Beniamin.

Zanafilla 29:31 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 29:31 (ALB) »
Zoti, duke parë që për Lean nuk kishte dashuri, ia çeli barkun asaj, ndërsa Rakela ishte shterpë.

1 Kronikave 27:16 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 27:16 (ALB) »
Përveç këtyre, të parët e fiseve të Izraelit ishin këta që vijojnë: i pari i Rubenitëve ishte Eliezeri, bir i Zikrit; i pari i Simeonitëve, Shefatiahu, bir i Maakahut;

Zbulesa 7:4 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 7:4 (ALB) »
Dhe dëgjova numrin e atyre që u vulosën: njëqind e dyzet e katër mijë të vulosur nga të gjitha fiset e bijve të Izraelit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Exodus 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Exodus 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Exodus 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Exodus 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Exodus 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Exode 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Exodus 1:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਖ਼ਰੋਜ 1:1 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
שמות 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Êxodo 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xuất Hành 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Éxodo 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Esodo 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
出 埃 及 记 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
出 埃 及 記 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Mosebok 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Исход 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Вихід 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Mózes 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Изход 1:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Mosebok 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »