Gjyqtarët 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjyqtarët 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjyqtarët 1:1 ALB - Mbas vdekjes së Jozueut, bijtë e Izraelit - Bible Verse Picture

Gjyqtarët 1:1 ALB

Mbas vdekjes së Jozueut, bijtë e Izraelit konsultuan Zotin, duke thënë: Kush prej nesh ka për të vajtur i pari të luftojë kundër Kananejve??".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjyqtarët 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjyqtarët 1:1 ALB - Mbas vdekjes së Jozueut, bijtë e Izraelit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjyqtarët 1:1 ALB - Mbas vdekjes së Jozueut, bijtë e Izraelit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjyqtarët 1:1 ALB - Mbas vdekjes së Jozueut, bijtë e Izraelit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjyqtarët 1:1 ALB - Mbas vdekjes së Jozueut, bijtë e Izraelit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjyqtarët 1:1 ALB - Mbas vdekjes së Jozueut, bijtë e Izraelit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjyqtarët 1:1 ALB - Mbas vdekjes së Jozueut, bijtë e Izraelit - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjyqtarët 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjyqtarët 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Numrat 27:21 ALB Bible Verse Image
Numrat 27:21 (ALB) »
Ai do të paraqitet përpara priftit Eleazar, i cili do të kërkojë për të mendimin e shprehur nga Urimi përpara Zotit; me urdhër të tij do të hyjnë dhe do të dalin, ai dhe tërë bijtë e Izraelit, tërë asambleja".

Gjyqtarët 20:28 ALB Bible Verse Image
Gjyqtarët 20:28 (ALB) »
dhe Finehasi, bir i Eleazarit, bir i Aaronit, shërbente në atë kohë para saj) dhe thanë: "A duhet të vazhdojë akoma të dal për të luftuar kundër bijve të Beniaminit, vëllait tim, apo duhet të heq dorë nga një gjë e tillë?". Zoti u përgjegj: "Suluni, sepse nesër do t’i jap në duart tuaja".

Gjyqtarët 20:18 ALB Bible Verse Image
Gjyqtarët 20:18 (ALB) »
Kështu bijtë e Izraelit lëvizën, u ngjitën në Bethel dhe konsultuan Perëndinë, duke thënë: "Kush prej nesh do të nisë i pari luftën kundër bijve të Beniaminit?". Zoti u përgjegj: "Juda do të fillojë i pari".

Eksodi 28:30 ALB Bible Verse Image
Eksodi 28:30 (ALB) »
Do të vësh mbi pektoralin e gjykimit Urim-in dhe Thumim-in; dhe do të jenë mbi zemrën e Aaronit kur të paraqitet përpara Zotit. Kështu Aaroni do të çojë gjykimin e bijve të Izraelit mbi zemrën e tij para Zotit, vazhdimisht.

Jozueu 24:29 ALB Bible Verse Image
Jozueu 24:29 (ALB) »
Pas këtyre gjërave Jozueu, bir i Nunit dhe shërbëtor i Zotit, vdiq në moshën njëqind e dhjetë vjeç,

Gjyqtarët 1:27 ALB Bible Verse Image
Gjyqtarët 1:27 (ALB) »
Manasi përkundrazi nuk i dëboi banorët e Beth-Sheanit dhe të fshatrave të tij kufitarë, as banorët e Tanaakut dhe të fshatrave të tij kufitarë, as banorët e Dorit dhe të fshatrave të tij kufitarë, as banorët e Ibleamit dhe të fshatrave të tij kufitarë, as banorët e Megidos dhe të fshatrave të tij kufitarë, sepse Kananejtë ishin të vendosur të qëndronin në atë vend.

Gjyqtarët 3:1 ALB Bible Verse Image
Gjyqtarët 3:1 (ALB) »
Këto janë kombet që Zoti la me qëllim që me anë të tyre të vinte në provë Izraelin, domethënë tërë ata që nuk kishin njohur luftërat e Kanaanit:

1 Samuelit 23:9 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 23:9 (ALB) »
Kur Davidi mësoi që Sauli po kurdiste të keqen kundër tij, i tha priftit Abiathar: "Sille këtu efodin".

1 Samuelit 22:9 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 22:9 (ALB) »
U përgjegj atëherë Idumei Doeg, që rrinte në krye të shërbëtorëve të Saulit, dhe tha: "Unë e pashë birin e Isait kur erdhi në Nob tek Ahimeleku, bir i Ahitubit;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Judges 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Judges 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Judges 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Judges 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Judges 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Juges 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Richter 1:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਕਜ਼ਾૃ 1:1 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
שפטים 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Juízes 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Các Thủ Lãnh 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Jueces 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giudici 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
士 师 记 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
士 師 記 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Domarboken 1:1 (SV1917) »
Hungarian Bible (KAR)
Bírák 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Съдии 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
士師記 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Dommerne 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »