Galatasve 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Galatasve 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Galatasve 1:1 ALB - Pali, apostull (jo nga njerëzit, as me anë të - Bible Verse Picture

Galatasve 1:1 ALB

Pali, apostull (jo nga njerëzit, as me anë të njeriut, por nëpërmjet Jezu Krishtit dhe Perëndisë Atit, që e ringjalli prej së vdekurish),

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Galatasve 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Galatasve 1:1 ALB - Pali, apostull (jo nga njerëzit, as me anë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Galatasve 1:1 ALB - Pali, apostull (jo nga njerëzit, as me anë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Galatasve 1:1 ALB - Pali, apostull (jo nga njerëzit, as me anë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Galatasve 1:1 ALB - Pali, apostull (jo nga njerëzit, as me anë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Galatasve 1:1 ALB - Pali, apostull (jo nga njerëzit, as me anë të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Galatasve 1:1 ALB - Pali, apostull (jo nga njerëzit, as me anë të - Bible Verse Picture
View New Tab

Galatasve 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Galatasve 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Galatasve 1:11 ALB Bible Verse Image
Galatasve 1:11 (ALB) »
Tani, o vëllezër, po ju vë në dijeni se ungjilli që është shpallur nga unë, nuk është sipas njeriut,

1 Korintasve 1:1 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 1:1 (ALB) »
Pali, i thirrur apostull i Jezu Krishtit, me anë të vullnetit të Perëndisë, dhe vëllai Sosten,

Veprat e Apostujve 9:15 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:15 (ALB) »
Por Zoti i tha: “Shko, sepse ai është vegla që unë kam zgjedhur për ta sjellë emrin tim përpara johebrenjve, mbretërve dhe bijve të Izraelit.

Romakëve 1:1 ALB Bible Verse Image
Romakëve 1:1 (ALB) »
Pali, shërbëtor i Jezu Krishtit, i thirrur për të qenë apostull, i veçuar për ungjillin e Perëndisë,

Zbulesa 1:5 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:5 (ALB) »
dhe nga Jezu Krishti, dëshmitari besnik, i parëlinduri prej së vdekurish dhe Princ i mbretërve të dheut.

Efesianëve 3:8 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 3:8 (ALB) »
Mua, më të voglit nga të gjithë shenjtorët, m’u dha ky hir për të shpallur midis johebrenjve pasuritë e papërshkrueshme të Krishtit,

Titi 1:3 ALB Bible Verse Image
Titi 1:3 (ALB) »
dhe që në kohë të caktuara e shfaqi fjalën e tij me anë të predikimit që m’u besua me urdhër të Perëndisë, Shpëtimtarit tonë,

2 Korintasve 1:1 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 1:1 (ALB) »
Pali, apostull i Jezu Krishtit nëpërmjet vullnetin e Perëndisë, dhe vëllai Timote, kishës së Perëndisë që është në Korint, bashkë me gjithë shenjtorët që janë në gjithë Akainë:

Veprat e Apostujve 22:14 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 22:14 (ALB) »
Pastaj vazhdoi: "Perëndia i etërve tanë të ka paracaktuar të njohësh vullnetin e tij, ta shohësh të Drejtin dhe të dëgjosh një zë nga goja e tij.

Romakëve 10:9 ALB Bible Verse Image
Romakëve 10:9 (ALB) »
sepse, po të rrëfesh me gojën tënde Zotin Jezus, dhe po të besosh në zemrën tënde se Perëndia e ngjalli prej së vdekurish, do të shpëtohesh.

Veprat e Apostujve 9:6 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:6 (ALB) »
Atëherë ai, duke u dridhur i tëri dhe i trembur, tha: “Zot, ç’don ti të bëj unë?.” Dhe Zoti: “Çohu dhe hyr në qytet, dhe do të të thuhet ç’duhet të bësh.”

1 Timoteut 1:11 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 1:11 (ALB) »
sipas ungjillit të lavdisë të të lumit Perëndi, që më është besuar.

Available Bible Translations

American Standard Version
Galatians 1:1 (ASV) »
King James Version
Galatians 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Galatians 1:1 (GW) »
World English Bible
Galatians 1:1 (WEB) »
Louis Segond 1910
Galates 1:1 (LSG) »
इंडियन रिवाइज्ड वर्जन - हिंदी
गलातियों 1:1 (HINIRV) »
ਭਾਰਤੀ ਸੋਧਿਆ ਹੋਇਆ ਸੰਸਕਰਣ - ਪੰਜਾਬੀ
ਗਲਾਤਿਯਾ 1:1 (PANIRV) »
ভারতীয় সংশোধিত সংস্করণ - বাংলা
গালাতীয়া 1:1 (BENIRV) »
இந்தியன் ரீவைஸ்டு வேர்ஷன் - தமிழ்
கலாத்தியர் 1:1 (TAMIRV) »
इंडियन रिवाइज्ड वर्जन - मराठी
गलतीकरांस 1:1 (MARIRV) »
ఇండియన్ రేవిజ్డ్ వెర్షన్ - తెలుగు
గలతీ పత్రిక 1:1 (TELIRV) »
ઇન્ડિયન રિવાયઝ્ડ વર્ઝન - ગુજરાતી
ગલાતીઓને 1:1 (GUJIRV) »
ಭಾರತೀಯ ಪರಿಷ್ಕೃತ ಆವೃತ್ತಿ - ಕನ್ನಡ
ಗಲಾತ್ಯದವರಿಗೆ 1:1 (KANIRV) »
الكتاب المقدس باللغة العربية، فان دايك
غَلاطِيَّة 1:1 (AVD) »
Bíblia Sagrada Português
Gálatas 1:1 (BSL) »
Kinh Thánh: Tiếng Việt
Ga-la-ti 1:1 (VIE) »
Reina Valera Antigua
Gálatas 1:1 (RVA) »
La Sacra Bibbia
Galati 1:1 (RIV) »
圣 经 简体中文和合本
加 拉 太 书 1:1 (CUVS) »
聖 經 繁體中文和合本
加 拉 太 書 1:1 (CUVT) »
Библия на русском
Галатам 1:1 (RUSV) »
Українська Біблія
галатів 1:1 (UKR) »
Szent Biblia - Magyar
Galátzia 1:1 (KAR) »
Българска Библия
Галатяни 1:1 (BULG) »
Kitaabka Quduuska Ah
Galatiya 1:1 (SOM) »
De Heilige Schrift
Galaten 1:1 (NLD) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »