2 Samuelit 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Samuelit 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Samuelit 1:1 ALB - Pas vdekjes së Saulit, Davidi u kthye nga - Bible Verse Picture

2 Samuelit 1:1 ALB

Pas vdekjes së Saulit, Davidi u kthye nga masakra e Amalekitëve dhe u ndal dy ditë në Tsiklag.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Samuelit 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Samuelit 1:1 ALB - Pas vdekjes së Saulit, Davidi u kthye nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Samuelit 1:1 ALB - Pas vdekjes së Saulit, Davidi u kthye nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Samuelit 1:1 ALB - Pas vdekjes së Saulit, Davidi u kthye nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Samuelit 1:1 ALB - Pas vdekjes së Saulit, Davidi u kthye nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Samuelit 1:1 ALB - Pas vdekjes së Saulit, Davidi u kthye nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Samuelit 1:1 ALB - Pas vdekjes së Saulit, Davidi u kthye nga - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Samuelit 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Samuelit 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Samuelit 27:6 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 27:6 (ALB) »
Kështu atë ditë Akishi i dha Tsiklagun; për këtë arësye Tsiklagu u ka përkitur mbretërve të Judës deri ditën e sotme.

1 Samuelit 31:6 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 31:6 (ALB) »
Kështu po atë ditë vdiqën bashkë Sauli, tre bijtë e tij, shqyrtari dhe tërë njerëzit e tij.

1 Samuelit 30:17 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 30:17 (ALB) »
Davidi i sulmoi nga muzgu deri në mbrëmjen e ditës tjetër; asnjeri prej tyre nuk shpëtoi, përveç katërqind të rinjve që u hipën deveve dhe ia mbathën.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Samuel 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Samuel 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Samuel 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Samuel 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Samuel 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Samuel 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Samuel 1:1 (LUTH1912) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
2 શમુએલ 1:1 (GUJIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
שמואל ב 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Samuel 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Sa-mu-ên 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Samuel 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Samuele 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 母 耳 记 下 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 母 耳 記 下 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Samuelsboken 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
2 Царств 1:1 (RUSV) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Sámuel 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
2 Царе 1:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Samuel 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »