2 Kronikave 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Kronikave 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Kronikave 1:1 ALB - Salomoni, bir i Davidit, u forcua shumë në - Bible Verse Picture

2 Kronikave 1:1 ALB

Salomoni, bir i Davidit, u forcua shumë në mbretërinë e tij, dhe Zoti, Perëndia i tij, qe me të dhe e bëri jashtëzakonisht të madh.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Kronikave 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Kronikave 1:1 ALB - Salomoni, bir i Davidit, u forcua shumë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Kronikave 1:1 ALB - Salomoni, bir i Davidit, u forcua shumë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Kronikave 1:1 ALB - Salomoni, bir i Davidit, u forcua shumë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Kronikave 1:1 ALB - Salomoni, bir i Davidit, u forcua shumë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Kronikave 1:1 ALB - Salomoni, bir i Davidit, u forcua shumë në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Kronikave 1:1 ALB - Salomoni, bir i Davidit, u forcua shumë në - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Kronikave 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Kronikave 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Kronikave 29:25 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 29:25 (ALB) »
Kështu Zoti e bëri shumë të madh Salomonin përpara tërë Izraelit dhe i dha një madhështi mbretërore që asnjë mbret para tij në Izrael nuk e kishte pasur kurrë.

1 Mbretërve 2:46 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 2:46 (ALB) »
Pastraj mbreti i dha urdhër Benajahut, birit të Jehojadit, që doli e goditi Shimen dhe ky vdiq. Kështu mbeti e patundur mbretëria në duart e Salomonit.

Zanafilla 39:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 39:2 (ALB) »
Zoti qe me Jozefin, dhe ky pasurohej dhe banonte në shtëpinë e zotërisë së tij, egjiptasit.

1 Mbretërve 2:12 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 2:12 (ALB) »
Pastaj Salomoni u ul mbi fronin e Davidit, atit të tij, dhe mbretëria e tij u vendos në mënyrë të qëndrueshme.

Zanafilla 21:22 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 21:22 (ALB) »
Në atë kohë Abimeleku, së bashku me Pikolin, kreu i ushtrisë së tij, i foli Abrahamit duke i thënë: "Perëndia është me ty në tërë ato që bën;

Mateu 28:20 ALB Bible Verse Image
Mateu 28:20 (ALB) »
dhe duke i mësuar të zbatojnë të gjitha gjërat që unë ju kam urdhëruar. Dhe ja, unë jam me ju gjithë ditët, deri në mbarim të botës. Amen.”

1 Kronikave 17:8 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 17:8 (ALB) »
kam qenë me ty kudo ku ke vajtur, kam shfarosur përpara teje tërë armiqtë e tu dhe e kam bërë emrin tënd si atë të njerëzve të mëdhenj që janë mbi dhe.

Zanafilla 39:21 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 39:21 (ALB) »
Por Zoti qe me Jozefin dhe u tregua dashamirës ndaj tij, duke bërë që t’i hynte në zemër drejtorit të burgut.

Eksodi 3:12 ALB Bible Verse Image
Eksodi 3:12 (ALB) »
Perëndia tha: "Unë do të jem me ty, dhe kjo do të jetë për ty shenja që të kam dërguar unë: Kur ta kesh nxjerrë popullin nga Egjipti, ju do t’i shërbeni Perëndisë mbi këtë mal".

Filipianëve 2:9 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 2:9 (ALB) »
Prandaj edhe Perëndia e lartësoi madhërisht dhe i dha një emër që është përmbi çdo emër,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Chronicles 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Chronicles 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Chronicles 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Chronicles 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Chronicles 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Chroniques 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Chronik 1:1 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
٢ أخبار 1:1 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Crônicas 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Sử Ký 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Crónicas 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Cronache 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
历 代 志 下 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歷 代 志 下 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Krönikeboken 1:1 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
2 хроніки 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Krónika 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
2 Летописи 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
歴代志下 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Krønikebok 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »