Zakaria 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 1:1 ALB - Në muajin e tetë të vitit të dytë të Darit, - Bible Verse Picture

Zakaria 1:1 ALB

Në muajin e tetë të vitit të dytë të Darit, fjala e Zotit iu drejtua Zakarias, birit të Berekiahut, bir i Idos, profet, duke thënë:

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Hagai 2:23 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 1:1 ALB - Në muajin e tetë të vitit të dytë të Darit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 1:1 ALB - Në muajin e tetë të vitit të dytë të Darit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 1:1 ALB - Në muajin e tetë të vitit të dytë të Darit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 1:1 ALB - Në muajin e tetë të vitit të dytë të Darit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 1:1 ALB - Në muajin e tetë të vitit të dytë të Darit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 1:1 ALB - Në muajin e tetë të vitit të dytë të Darit, - Bible Verse Picture
View New Tab

Zakaria 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Nehemia 12:4 ALB Bible Verse Image
Nehemia 12:4 (ALB) »
Ido, Ginethoi, Abijahu,

Esdra 4:24 ALB Bible Verse Image
Esdra 4:24 (ALB) »
Kështu u pezullua puna e shtëpisë së Perëndisë që është në Jeruzalem, dhe mbeti pezull deri në vitin e dytë të mbretërimit të Darius, mbretit të Persisë.

Mateu 23:35 ALB Bible Verse Image
Mateu 23:35 (ALB) »
që të bjerë mbi ju gjithë gjaku i drejtë i derdhur mbi dhe, nga gjaku i të drejtit Abel, deri te gjaku i Zaharias, birit të Barakias, që ju e vratë ndërmjet tempullit dhe altarit.

Zakaria 7:1 ALB Bible Verse Image
Zakaria 7:1 (ALB) »
Në vitin e katërt të mbretit Dar, ditën e katërt të muajit të nëntë, që është Kislevi, ndodhi që fjala e Zotit iu drejtua Zakarias.

Zakaria 1:7 ALB Bible Verse Image
Zakaria 1:7 (ALB) »
Më njëzet e katër të muajit të njëmbëdhjetë, që është muaji i Shebatit, në vitin e dytë të Darit, fjala e Zotit iu drejtua Zakarias, birit të Berekiahut, bir i Idos, profet, duke thënë:

Luka 11:51 ALB Bible Verse Image
Luka 11:51 (ALB) »
nga gjaku i Abelit deri te gjaku i Zakarias, që u vra ndërmjet altarit dhe tempullit; po, unë po ju them, se këtij brezi do t’i kërkohet llogari.

Nehemia 12:16 ALB Bible Verse Image
Nehemia 12:16 (ALB) »
nga ajo e Idos, Zakaria; nga ajo e Ginethonit, Meshulami;

Hagai 2:10 ALB Bible Verse Image
Hagai 2:10 (ALB) »
Në ditën e njezet e katërt të muajit të nëntë, në vitin e dytë të Darit, fjala e Zotit u drejtua me anë të profetit Hagai, duke thënë:

Hagai 1:1 ALB Bible Verse Image
Hagai 1:1 (ALB) »
Në vitin e dytë të mbretit Dar, në muajin e gjashtë, ditën e parë të muajit, fjala e Zotit iu drejtua me anë të profetit Hagai, Zorobabelit, birit të Shealtielit, qeveritar i Judës, dhe Jozueut, birit të Jehotsadakut, kryeprift, duke thënë:

Hagai 1:15 ALB Bible Verse Image
Hagai 1:15 (ALB) »
në ditën e njëzetekatërt të muajit të gjashtë, në vitin e dytë të mbretit Dar.

Hagai 2:20 ALB Bible Verse Image
Hagai 2:20 (ALB) »
Fjala e Zotit iu drejtua për herë të dytë Agait, ditën e njëzet e katërt të muajit, duke thënë:

Esdra 6:14 ALB Bible Verse Image
Esdra 6:14 (ALB) »
Kështu pleqtë e Judejve vazhduan të ndërtojnë dhe të bëjnë përparime, të nxitur nga fjalët e frymëzuara të profetit Axhe dhe të Zakarias, birit të Idos. Ata e mbaruan ndërtimin sipas urdhërit të Perëndisë të Izraelit dhe sipas rregullit të Kirit, të Darit dhe të Artasersit, mbretit të Persisë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 1:1 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »