2 Mbretërve 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Mbretërve 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Mbretërve 1:1 ALB - Mbas vdekjes së Ashabit, Moabi u rebelua kundër - Bible Verse Picture

2 Mbretërve 1:1 ALB

Mbas vdekjes së Ashabit, Moabi u rebelua kundër Izraelit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Mbretërve 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Mbretërve 1:1 ALB - Mbas vdekjes së Ashabit, Moabi u rebelua kundër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Mbretërve 1:1 ALB - Mbas vdekjes së Ashabit, Moabi u rebelua kundër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Mbretërve 1:1 ALB - Mbas vdekjes së Ashabit, Moabi u rebelua kundër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Mbretërve 1:1 ALB - Mbas vdekjes së Ashabit, Moabi u rebelua kundër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Mbretërve 1:1 ALB - Mbas vdekjes së Ashabit, Moabi u rebelua kundër - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Mbretërve 1:1 ALB - Mbas vdekjes së Ashabit, Moabi u rebelua kundër - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Mbretërve 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Mbretërve 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Samuelit 8:2 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 8:2 (ALB) »
Mundi edhe Moabitët dhe i mati me litar, mbasi i shtriu për tokë. Me dy litarë mati ata që duhet të vriteshin dhe me një litar të plotë ata që do të mbeteshin të gjallë. Kështu Moabitët u bënë nënshtetas dhe taksapagues të Davidit.

Numrat 24:7 ALB Bible Verse Image
Numrat 24:7 (ALB) »
Do të derdhë ujë nga kovat e tij, pasardhësit e tij do të banojnë pranë ujërave të shumta, mbreti i tij do të ngrihet më lart se Agagu dhe mbretëria e tij do të lartësohet.

2 Mbretërve 8:20 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 8:20 (ALB) »
Gjatë ditëve të mbretërimit të tij, Edomi ngriti krye kundër pushtetit të Judës dhe zgjodhi edhe një mbret.

2 Mbretërve 3:4 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 3:4 (ALB) »
Mesha, mbret i Moabit, ishte një rritës dhensh dhe i paguante mbretit të Izraelit një haraç prej njëqind mijë qengjash dhe leshin e njëqind mijë deshve.

2 Mbretërve 8:22 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 8:22 (ALB) »
Kështu Edomi ka qenë i panënshtruar ndaj pushtetit të Judës deri më ditën e sotme. Në atë kohë edhe Libnahu ngriti krye.

1 Kronikave 18:2 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 18:2 (ALB) »
Ai mundi gjithashtu Moabitët; dhe Moabitët u bënë nënshtetas dhe haraçpagues të Davidit.

Psalmet 60:8 ALB Bible Verse Image
Psalmet 60:8 (ALB) »
Moabi është legeni në të cilin lahem; mbi Edomin do të hedh sandalin tim; mbi Filistejtë do të ngre britma fitoreje".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Kings 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Kings 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Kings 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Kings 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Kings 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Rois 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Könige 1:1 (LUTH1912) »
Marathi Bible (MARIRV)
2 राजे 1:1 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
2 રાજાઓ 1:1 (GUJIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
מלכים ב 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Reis 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Các Vua 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Reyes 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Re 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
列 王 记 下 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
列 王 紀 下 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Kungaboken 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
4 Царств 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
2 царів 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Királyok 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
4 Царе 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
列王紀下 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Kongebok 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »