Ligji i Përtërirë 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Ligji i Përtërirë 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Ligji i Përtërirë 1:1 ALB - Këto janë fjalët që Moisiu i drejtoi Izraelit - Bible Verse Picture

Ligji i Përtërirë 1:1 ALB

Këto janë fjalët që Moisiu i drejtoi Izraelit matanë Jordanit, në shkretëtirë, në Arabah, përballë Sufit, midis Paranit, Tofelit, Labanit, Hatserothit dhe Zahabit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Ligji i Përtërirë 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Ligji i Përtërirë 1:1 ALB - Këto janë fjalët që Moisiu i drejtoi Izraelit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Ligji i Përtërirë 1:1 ALB - Këto janë fjalët që Moisiu i drejtoi Izraelit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Ligji i Përtërirë 1:1 ALB - Këto janë fjalët që Moisiu i drejtoi Izraelit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Ligji i Përtërirë 1:1 ALB - Këto janë fjalët që Moisiu i drejtoi Izraelit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Ligji i Përtërirë 1:1 ALB - Këto janë fjalët që Moisiu i drejtoi Izraelit - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Ligji i Përtërirë 1:1 ALB - Këto janë fjalët që Moisiu i drejtoi Izraelit - Bible Verse Picture
View New Tab

Ligji i Përtërirë 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Ligji i Përtërirë 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Samuelit 25:1 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 25:1 (ALB) »
Pastaj Samueli vdiq, dhe tërë Izraeli u mblodh dhe e qau, e varrosën në shtëpinë e tij në Ramah. Atëherë Davidi u ngrit dhe zbriti në shkretëtirën e Paranit.

Jozueu 22:7 ALB Bible Verse Image
Jozueu 22:7 (ALB) »
Moisiu i kishte dhënë gjysmës së fisit të Manasit një trashëgimi në Bashan, kurse Jozueu i dha gjysmës tjetër një trashëgimi midis vëllezërve të tyre, nga kjo anë e Jordanit, në perëndim. Kështu, kur Jozueu i ktheu në çadrat e tyre, i bekoi,

Zanafilla 21:21 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 21:21 (ALB) »
Ai banoi në shkretëtirën e Paranit dhe nëna e tij e martoi me një grua nga Egjipti.

Jozueu 9:10 ALB Bible Verse Image
Jozueu 9:10 (ALB) »
ashtu edhe për të gjitha ato që u ka bërë dy mbretërve të Amorejve matanë Jordanit, Sihonit, mbretit të Heshbonit, dhe Ogut, mbretit të Bashanit, që banonte në Ashtaroth.

Jozueu 9:1 ALB Bible Verse Image
Jozueu 9:1 (ALB) »
Me të mësuar këto gjëra, tërë mbretërit që ndodheshin këtej Jordanit, në krahinën malore, në fushat dhe gjatë bregut të Detit të Madh në drejtim të Libanit, Hiteu, Amoreu, Kananeu, Perezeu, Hiveu dhe Jebuseu,

Jozueu 22:4 ALB Bible Verse Image
Jozueu 22:4 (ALB) »
Dhe tani që Zoti, Perëndia juaj, i ka lënë të pushojnë vëllezërit tuaj, ashtu siç u kishte premtuar, kthehuni dhe shkoni në çadrat tuaja në vendin që ju përket, dhe që Moisiu, shërbëtori i Zotit, ju ka caktuar matanë Jordanit.

Ligji i Përtërirë 33:2 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 33:2 (ALB) »
Dhe u tha: "Zoti erdhi nga Sinai dhe u ngrit mbi ta në Seir; u paraqit në madhështinë e tij nga mali Paran, arriti nga mesi i një morie shenjtorësh; nga e djathta e tyre dilte për ta një ligj i zjarrtë.

Numrat 33:17 ALB Bible Verse Image
Numrat 33:17 (ALB) »
U nisën nga Kibroth-Hataavahu dhe fushuan në Hatseroth.

Numrat 32:5 ALB Bible Verse Image
Numrat 32:5 (ALB) »
Ata thanë akoma: "Në rast se kemi gjetur hirin tënd, jepua këtë vend shërbëtorëve të tu në pronësi dhe mos na bëj të kalojmë Jordanin".

Numrat 13:26 ALB Bible Verse Image
Numrat 13:26 (ALB) »
dhe shkuan të takojnë Moisiun, Aaronin dhe tërë asamblenë e bijve të Izraelit në shkretëtirën e Paranit, në Kadesh; para tyre dhe tërë asamblesë paraqitën një raport dhe u treguan pemët e vendit.

Numrat 13:3 ALB Bible Verse Image
Numrat 13:3 (ALB) »
Kështu Moisiu i nisi nga shkretëtira e Paranit, simbas urdhrit të Zotit; të gjithë këta ishin krerë të bijve të Izraelit.

Numrat 10:12 ALB Bible Verse Image
Numrat 10:12 (ALB) »
Dhe bijtë e Izraelit u nisën për rrugë, duke lënë shkretëtirën e Sinait; pastaj reja u ndal në shkretëtirën e Paranit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Deuteronomy 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Deuteronomy 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Deuteronomy 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Deuteronomy 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Deuteronomy 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Deutéronome 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Deuteronomium 1:1 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
דברים 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Deuteronômio 1:1 (BSL) »
Spanish Bible (RVA)
Deuteronomio 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Deuteronomio 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
申 命 记 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
申 命 記 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
5 Mosebok 1:1 (SV1917) »
Hungarian Bible (KAR)
5 Mózes 1:1 (KAR) »
Japanese Bible (JPN)
申命記 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
5 Mosebok 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »