Mikea 1:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mikea 1:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mikea 1:1 ALB - Fjala e Zotit që iu drejtua Mikeas, Morashtitit, - Bible Verse Picture

Mikea 1:1 ALB

Fjala e Zotit që iu drejtua Mikeas, Morashtitit, në ditët e Jothamit, të Açazit dhe të Ezekias, mbretër të Judës, dhe i cili pati vegim rreth Samarias dhe Jeruzalemit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mikea 1:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Jona 4:11 (ALB)
Next Verse
Mikea 1:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mikea 1:1 ALB - Fjala e Zotit që iu drejtua Mikeas, Morashtitit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mikea 1:1 ALB - Fjala e Zotit që iu drejtua Mikeas, Morashtitit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mikea 1:1 ALB - Fjala e Zotit që iu drejtua Mikeas, Morashtitit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mikea 1:1 ALB - Fjala e Zotit që iu drejtua Mikeas, Morashtitit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mikea 1:1 ALB - Fjala e Zotit që iu drejtua Mikeas, Morashtitit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mikea 1:1 ALB - Fjala e Zotit që iu drejtua Mikeas, Morashtitit, - Bible Verse Picture
View New Tab

Mikea 1:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mikea 1:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 1:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 1:1 (ALB) »
Vegimi i Isaias, birit të Amotsit, që ai pa për Judën dhe Jeruzalemin në ditët e Uziahut, të Jothamit, të Ashazit dhe të Ezekias; mbretër të Judës;

Jeremia 26:18 ALB Bible Verse Image
Jeremia 26:18 (ALB) »
"Mikea, Morashtiti, profetizoi në ditët e Ezekias, mbretit të Judës, dhe i foli tërë popullit të Judës, duke thënë: "Kështu thotë Zoti i ushtrive: Sioni do të lërohet si një fushë, Jeruzalemi do të bëhet një grumbull gërmadhash dhe mali i tempullit një lartësi e pyllëzuar".

Osea 1:1 ALB Bible Verse Image
Osea 1:1 (ALB) »
Fjala e Zotit që iu drejtua Oseas, birit të Beerit, në ditët e Uziahut, të Jothamit, të Ashazit dhe të Ezekias, mbretit të Judës, në ditët e Jeroboamit, birit të Joasit, mbret i Izraelit.

Amosi 1:1 ALB Bible Verse Image
Amosi 1:1 (ALB) »
Fjalë të Amosit, një nga barinjtë e Tekoas, që pati vegime për Izraelin, në kohën e Uziahut, mbretit të Judës, dhe në kohën e Jeroboamit, birit të Joasit, mbret i Izraelit, dy vjet para tërmetit.

2 Kronikave 27:1 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 27:1 (ALB) »
Jothami ishte njëzet e pesë vjeç kur filloi të mbretërojë dhe mbretëroi gjashtëmbëdhjetë vjet në Jeruzalem. E ëma quhej Jerushah; ishte bija e Tsadokut.

Mikea 1:14 ALB Bible Verse Image
Mikea 1:14 (ALB) »
Prandaj ti do t’i japësh një dhuratë lamtumire Moresheth-Gathit; shtëpitë e Akzibit do të jenë një zhgënjim për mbretërit e Izraelit.

Mikea 1:5 ALB Bible Verse Image
Mikea 1:5 (ALB) »
E tërë kjo për shkak të shkeljes së Jakobit dhe për mëkatet e shtëpisë së Izraelit. Cila është shkelja e Jakobit? Mos vallë Samaria? Cilat janë vendet e larta të Judës? A mos vallë Jeruzalemi?

Amosi 6:1 ALB Bible Verse Image
Amosi 6:1 (ALB) »
Mjerë ata që jetojnë në bollëk në Sion dhe që e ndjejnë veten të sigurt në malin e Samarias, njerëz të parisë të ballit të kombeve, ku po shkon shtëpia e Izraelit.

Amosi 3:1 ALB Bible Verse Image
Amosi 3:1 (ALB) »
Dëgjoni këtë fjalë që Zoti ka shqiptuar kundër jush, o bij të Izraelit, kundër tërë familjes që nxora nga vendi i Egjiptit:

Amosi 2:4 ALB Bible Verse Image
Amosi 2:4 (ALB) »
Kështu thotë Zoti: "Për tre krime të Judës, madje për katër, unë nuk do ta revokoj ndëshkimin e tij, sepse kanë përçmuar ligjin e Zotit dhe nuk kanë respektuar statutet e tij. Kështu idhujt, pas të cilëve shkuan etërit e tyre, i kanë bërë të devijojnë.

Osea 4:15 ALB Bible Verse Image
Osea 4:15 (ALB) »
Në qoftë se ti, Izrael, kurvërohesh, Juda nuk ka faj. Mos shkoni në Gilgal, mos u ngjitni në Beth-aven dhe mos u betoni duke thënë: "Ashtu si Zoti rron".

Osea 8:14 ALB Bible Verse Image
Osea 8:14 (ALB) »
Izraeli ka harruar atë që e ka bërë dhe ka ndërtuar pallate; Juda ka shumuar qytetet e fortifikuara; por unë do të dërgoj zjarrin mbi qytetet e tij, i cili do t’i gllabërojë kështjellat e tij".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Micah 1:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Micah 1:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Micah 1:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Micah 1:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Micah 1:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Michée 1:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Micha 1:1 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
मीका 1:1 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੀਕਾਹ 1:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মীখা 1:1 (BENIRV) »
Tamil Bible (TAMIRV)
மீகா 1:1 (TAMIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मीखा 1:1 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
మీకా 1:1 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
મીખાહ 1:1 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಮೀಕನು 1:1 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مِيخَا 1:1 (AVD) »
Hebrew Bible (HEB)
מיכה 1:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Miquéias 1:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mi-ca 1:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Miqueas 1:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Michea 1:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
弥 迦 书 1:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
彌 迦 書 1:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Mika 1:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Михей 1:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Михей 1:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Mikeás 1:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Михей 1:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ミカ書 1:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Mika 1:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »