2 Pjetrit 3:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Pjetrit 3:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Pjetrit 3:12 ALB - duke pritur dhe shpejtuar ardhjen e ditës së - Bible Verse Picture

2 Pjetrit 3:12 ALB

duke pritur dhe shpejtuar ardhjen e ditës së Perëndisë, për shkak të së cilës qiejt marrin flakë do të treten, dhe elementët të konsumuar nga nxehtësia do të shkrihen?

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Pjetrit 3:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Pjetrit 3:12 ALB - duke pritur dhe shpejtuar ardhjen e ditës së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Pjetrit 3:12 ALB - duke pritur dhe shpejtuar ardhjen e ditës së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Pjetrit 3:12 ALB - duke pritur dhe shpejtuar ardhjen e ditës së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Pjetrit 3:12 ALB - duke pritur dhe shpejtuar ardhjen e ditës së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Pjetrit 3:12 ALB - duke pritur dhe shpejtuar ardhjen e ditës së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Pjetrit 3:12 ALB - duke pritur dhe shpejtuar ardhjen e ditës së - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Pjetrit 3:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Pjetrit 3:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Pjetrit 3:10 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 3:10 (ALB) »
Dhe dita e Zotit do të vijë si një vjedhës natën; atë ditë qiejt do të shkojnë me krismë, elementët do të shkrihen nga të nxehtit dhe veprat dhe toka që janë në të do të digjen krejt.

Titi 2:13 ALB Bible Verse Image
Titi 2:13 (ALB) »
duke pritur shpresën e lume dhe të shfaqurit e lavdisë të të madhit Perëndi dhe të Shpëtimtarit tonë Jezu Krisht,

Isaia 34:4 ALB Bible Verse Image
Isaia 34:4 (ALB) »
Tërë ushtria e qiellit do të zhduket, qiejtë do të mblidhen rrotull si një libër, por tërë ushtria e tyre do të bjerë, ashtu si bie gjethi nga hardhia, si bie një fryt i fishkur nga fiku.

Mikea 1:4 ALB Bible Verse Image
Mikea 1:4 (ALB) »
malet shkrihen poshtë tij, dhe luginat treten si dylli para zjarrit, si ujërat që rrjedhin në një brinjë.

1 Korintasve 1:7 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 1:7 (ALB) »
kaq sa nuk ju mungon asnjë dhunti, ndërsa prisni zbulesën e Zotit tonë Jezu Krishtit,

Psalmet 50:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 50:3 (ALB) »
Perëndia ynë do të vijë dhe nuk do të rijë në heshtje; do të paraprihet nga një zjarr shkatërrimtar dhe rreth tij do të ketë një furtunë të madhe.

2 Pjetrit 3:7 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 3:7 (ALB) »
ndërsa qiejt dhe dheu i sotshëm janë ruajtur nga e njëjta fjalë për zjarrin, të rezervuar për ditën e gjyqit dhe të humbjes së njerëzve të pabesë.

Zbulesa 6:13 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 6:13 (ALB) »
dhe yjet e qiellit ranë mbi dheun, ashtu si fiku hedh fiqtë e paarrirë kur e tund një erë e madhe.

Isaia 64:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 64:1 (ALB) »
Oh, sikur t’i shqyeje qiejtë dhe të zbrisje! Para teje do të tundeshin malet.

Juda 1:21 ALB Bible Verse Image
Juda 1:21 (ALB) »
ruhuni në dashurinë e Perëndisë, duke pritur mëshirën e Zotit tonë Jezu Krisht, për jetën e përjetshme.

Isaia 2:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 2:1 (ALB) »
Fjala që Isaia, bir i Amotsit, pati si vegim lidhur me Judën dhe Jeruzalemin.

Filipianëve 1:6 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:6 (ALB) »
duke qënë i bindur për këtë, se ai që nisi një punë të mirë në ju, do ta përfundojë deri në ditën e Jezu Krishtit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Peter 3:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Peter 3:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Peter 3:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Peter 3:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Peter 3:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Pierre 3:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Petrus 3:12 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
2 ਪਤਰਸ 3:12 (PANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
٢ بطرس 3:12 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Pedro 3:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Phi-rơ 3:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Pedro 3:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Pietro 3:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
彼 得 后 书 3:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
彼 得 後 書 3:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Petrusbrevet 3:12 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
2 Петра 3:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
2 Петра 3:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Péter 3:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
2 Петрово 3:12 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Peter 3:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »