Jona 1:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Jona 1:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Jona 1:12 ALB - Ai iu përgjigj atyre:

Jona 1:12 ALB

Ai iu përgjigj atyre: "Më zini dhe më hidhni në det dhe deti do të qetësohet, sepse unë e di që kjo furtunë e madhe ju ra mbi kokë për shkakun tim".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Jona 1:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Jona 1:11 (ALB)
Next Verse
Jona 1:13 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Jona 1:12 ALB - Ai iu përgjigj atyre:
View New Tab
Picture 03 - Jona 1:12 ALB - Ai iu përgjigj atyre:
View New Tab
Picture 04 - Jona 1:12 ALB - Ai iu përgjigj atyre:
View New Tab
Picture 05 - Jona 1:12 ALB - Ai iu përgjigj atyre:
View New Tab
Picture 06 - Jona 1:12 ALB - Ai iu përgjigj atyre:
View New Tab
Picture 07 - Jona 1:12 ALB - Ai iu përgjigj atyre:
View New Tab

Jona 1:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Jona 1:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Samuelit 24:17 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 24:17 (ALB) »
Kur Davidi pa engjëllin që godiste popullin, i tha Zotit: "Ja, unë kam kryer një mëkat, kam vepruar në mënyrë të padrejtë, por këto dele ç’kanë bërë? Prandaj dora jote të drejtohet kundër meje dhe kundër shtëpisë së atit tim!".

Jozueu 7:12 ALB Bible Verse Image
Jozueu 7:12 (ALB) »
Prandaj bijtë e Izraelit nuk mund t’iu bëjnë ballë armiqve të tyre, dhe kanë kthyer kurrizin para tyre, sepse janë bërë ata vetë të mallkuar. Unë nuk do të jem më me ju, në rast se nuk shkatërroni gjërat e caktuara që të shfarosen midis jush.

1 Kronikave 21:17 ALB Bible Verse Image
1 Kronikave 21:17 (ALB) »
Davidi i tha Perëndisë: "A nuk kam qenë unë, vallë, ai që urdhëroi regjistrimin e popullsisë? Kam qenë unë që kam mëkatuar dhe që kam bërë të keqen; por këta, kopeja, çfarë kanë bërë? Të lutem, o Zot, Perëndia im, drejtoje dorën tënde kundër meje dhe kundër shtëpisë së atit tim, por mos e godit popullin tënd me këtë fatkeqësi".

Jozueu 7:20 ALB Bible Verse Image
Jozueu 7:20 (ALB) »
Akani iu përgjigj Jozueut dhe i tha: "Në të vërtetë jam unë që kam mëkatuar kundër Zotit, Perëndisë së Izraelit, dhe ja ç’kam bërë.

Predikuesi 9:18 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 9:18 (ALB) »
Dituria vlen më tepër se armët e luftës, por një mëkatar i vetëm shkatërron një të mirë të madhe.

Gjoni 11:50 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:50 (ALB) »
dhe as nuk e konceptoni se është e leverdishme për ne që të vdesë vetëm një njeri për popullin, dhe të mos humbasë gjithë kombi.”

Veprat e Apostujve 27:24 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 27:24 (ALB) »
duke thënë: "Pal, mos druaj, ti duhet të dalësh para Cezarit; dhe ja, Perëndia ty t’i ka dhënë të gjithë ata që lundrojnë me ty".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Jonah 1:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Jonah 1:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Jonah 1:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Jonah 1:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Jonah 1:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jonas 1:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Jona 1:12 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
योना 1:12 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਯੂਨਾਹ 1:12 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোনা 1:12 (BENIRV) »
Tamil Bible (TAMIRV)
யோனா 1:12 (TAMIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योना 1:12 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
యోనా 1:12 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યૂના 1:12 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಯೋನನು 1:12 (KANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
יונה 1:12 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Jonas 1:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giô-na 1:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Jonás 1:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giona 1:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 拿 书 1:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 拿 書 1:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Jona 1:12 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иона 1:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Йона 1:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Jónás 1:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йона 1:12 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ヨナ書 1:12 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Jona 1:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »