Jona 3:10 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Jona 3:10 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Jona 3:10 ALB - Kur Perëndia pa atë që bënin, domethënë që - Bible Verse Picture

Jona 3:10 ALB

Kur Perëndia pa atë që bënin, domethënë që po ktheheshin nga rruga e tyre e keqe, Perëndia u pendua për të keqen që kishte thënë se do t’u bënte dhe nuk e bëri.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Jona 3:10 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Jona 3:9 (ALB)
Next Verse
Jona 4:1 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Jona 3:10 ALB - Kur Perëndia pa atë që bënin, domethënë që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Jona 3:10 ALB - Kur Perëndia pa atë që bënin, domethënë që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Jona 3:10 ALB - Kur Perëndia pa atë që bënin, domethënë që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Jona 3:10 ALB - Kur Perëndia pa atë që bënin, domethënë që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Jona 3:10 ALB - Kur Perëndia pa atë që bënin, domethënë që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Jona 3:10 ALB - Kur Perëndia pa atë që bënin, domethënë që - Bible Verse Picture
View New Tab

Jona 3:10 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Jona 3:10 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jeremia 18:8 ALB Bible Verse Image
Jeremia 18:8 (ALB) »
por në rast se ai komb kundër të cilit kam folur heq dorë nga ligësia e tij, unë pendohem për të keqen që kisha menduar t’i bëja.

Amosi 7:6 ALB Bible Verse Image
Amosi 7:6 (ALB) »
Zoti u pendua për këtë: "As kjo nuk ka për të ndodhur," tha Zoti, Zoti.

Eksodi 32:14 ALB Bible Verse Image
Eksodi 32:14 (ALB) »
Kështu Zoti ndryshoi mendim lidhur me të keqen që kishte thënë se do t’i bënte popullit të tij.

1 Mbretërve 21:27 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 21:27 (ALB) »
Kur Ashabi dëgjoi këto fjalë, grisi rrobat e tij, e mbuloi trupin me një thes dhe agjeroi; binte në shtrat i mbështjellë me thesin dhe ecte si i përvuajtur.

Luka 15:20 ALB Bible Verse Image
Luka 15:20 (ALB) »
U çua, pra, dhe shkoi tek i ati. Por kur ishte ende larg, i ati e pa dhe dhembshuri; u lëshua vrap, ra mbi qafën e tij dhe e puthi.

Amosi 7:3 ALB Bible Verse Image
Amosi 7:3 (ALB) »
Zoti u pendua për këtë: "Kjo nuk ka për të ndodhur," tha Zoti.

Luka 11:32 ALB Bible Verse Image
Luka 11:32 (ALB) »
Ninivasit, ditën e gjyqit, do të ringjallen me këtë brez dhe do ta dënojnë, sepse ata u penduan për predikimin e Jonas; dhe ja, këtu është dikush më i madh se Jona.”

Jeremia 31:18 ALB Bible Verse Image
Jeremia 31:18 (ALB) »
Kam dëgjuar vazhdimisht Efraimin të ankohet: "Ti më ke dënuar dhe unë jam dënuar si një dem i ri i panënshtruar; më bëj të kthehem dhe unë do të kthehem, sepse ti je Zoti, Perëndia im.

Jobi 33:27 ALB Bible Verse Image
Jobi 33:27 (ALB) »
Duke iu drejtuar njerëzve, do të thotë: "Kam mëkatuar dhe kam shkelur drejtësinë, dhe nuk u ndëshkova siç e meritoja.

Joeli 2:13 ALB Bible Verse Image
Joeli 2:13 (ALB) »
Grisni zemrën tuaj dhe jo rrobat tuaja dhe kthehuni tek Zoti, Perëndia juaj, sepse ai është i mëshirshëm dhe plot dhemshuri, i ngadalshëm në zemërim dhe me shumë dashamirësi, dhe pendohet për të keqen që ka dërguar.

Jona 4:2 ALB Bible Verse Image
Jona 4:2 (ALB) »
Kështu ai iu lut Zotit, duke thënë: "Ah, o Zot, a nuk ishte vallë kjo që unë thoja kur isha akoma në vendin tim? Prandaj ika në fillim në Tarshish, sepse e dija që je një Perëndi i mëshirshëm dhe plot dhembshuri, i ngadalshëm në zemërim dhe me shumë dashamirësi, dhe që pendohesh për të keqen e hakërruar.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Jonah 3:10 (ASV) »
King James Version (KJV)
Jonah 3:10 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Jonah 3:10 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Jonah 3:10 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Jonah 3:10 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jonas 3:10 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Jona 3:10 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
योना 3:10 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਯੂਨਾਹ 3:10 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোনা 3:10 (BENIRV) »
Tamil Bible (TAMIRV)
யோனா 3:10 (TAMIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योना 3:10 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
యోనా 3:10 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યૂના 3:10 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಯೋನನು 3:10 (KANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
יונה 3:10 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Jonas 3:10 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giô-na 3:10 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Jonás 3:10 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giona 3:10 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 拿 书 3:10 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 拿 書 3:10 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Jona 3:10 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иона 3:10 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Йона 3:10 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Jónás 3:10 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йона 3:10 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ヨナ書 3:10 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Jona 3:10 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »