Malakia 2:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Malakia 2:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Malakia 2:12 ALB - Zoti do të shfarosë nga çadrat e Jakobit atë - Bible Verse Picture

Malakia 2:12 ALB

Zoti do të shfarosë nga çadrat e Jakobit atë që vepron në këtë mënyrë, atë që përgjon, atë që përgjigjet dhe atë që i ofron një blatim Zotit të ushtrive.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Malakia 2:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Malakia 2:11 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Malakia 2:12 ALB - Zoti do të shfarosë nga çadrat e Jakobit atë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Malakia 2:12 ALB - Zoti do të shfarosë nga çadrat e Jakobit atë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Malakia 2:12 ALB - Zoti do të shfarosë nga çadrat e Jakobit atë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Malakia 2:12 ALB - Zoti do të shfarosë nga çadrat e Jakobit atë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Malakia 2:12 ALB - Zoti do të shfarosë nga çadrat e Jakobit atë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Malakia 2:12 ALB - Zoti do të shfarosë nga çadrat e Jakobit atë - Bible Verse Picture
View New Tab

Malakia 2:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Malakia 2:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 4:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 4:3 (ALB) »
Me kalimin e kohës, Kaini i bëri një ofertë frutash të tokës Zotit;

Isaia 61:8 ALB Bible Verse Image
Isaia 61:8 (ALB) »
Sepse unë, Zoti, e dua drejtësinë, urrej vjedhjennë olokaust: unë do t’u jap atyre me besnikmëri shpërblimin dhe do të bëj me ta një besëlidhje të përjetshme.

Isaia 66:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 66:3 (ALB) »
Kush flijon një ka është si të vriste një njeri, kush flijon një qengj është si t’i thyente qafën një qeni, kush paraqet një blatim ushqimor është si të ofronte gjak derri, kush djeg temjan është si të bekonte një idhull. Ashtu si këta kanë zgjedhur rrugët e tyre dhe shpirti i tyre kënaqet në veprimet e tyre të neveritshme,

Ezekieli 24:21 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 24:21 (ALB) »
I thuaj shtëpisë së Izraelit: Kështu thotë Zoti, Zoti: Ja, unë do të përdhos shenjtëroren time, krenarinë e forcës suaj, kënaqësinë e syve tuaj, kënaqësinë e shpirtit tuaj; dhe bijtë tuaj dhe bijat tuaja që keni lënë do të rrëzohen nga shpata.

Ezekieli 14:10 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 14:10 (ALB) »
Që të dy do të vuajnë dënimin e paudhësisë së tyre; dënimi i profetit do të jetë i barabartë me dënimim e atij që e konsulton,

Osea 4:4 ALB Bible Verse Image
Osea 4:4 (ALB) »
Megjithatë askush të mos kundërshtojë, askush të mos qortojë tjetrin, sepse populli yt është si ai që grindet me priftin.

Amosi 5:22 ALB Bible Verse Image
Amosi 5:22 (ALB) »
Edhe sikur të më ofroni olokaustet tuaja dhe blatimet tuaja ushqimore, unë nuk do t’i pëlqej as do të shikoj me favor flijimet e falendërimit të kafshëve të majme.

Zakaria 12:7 ALB Bible Verse Image
Zakaria 12:7 (ALB) »
Zoti do të shpëtojë më parë çadrat e Judës, me qëllim që lavdia e shtëpisë së Davidit dhe lavdia e banorëve të Jeruzalemit të mos rritet më shumë se ajo e Judës.

Malakia 1:10 ALB Bible Verse Image
Malakia 1:10 (ALB) »
"Oh, sikur të paktën dikush prej jush t’i mbyllte dyert! Atëherë nuk do ta ndiznit zjarrin kot mbi altarin tim. Unë nuk kam asnjë kënaqësi me ju," thotë Zoti i ushtrive, "dhe as që pëlqej çfarëdo oferte nga duart tuaja.

Malakia 2:10 ALB Bible Verse Image
Malakia 2:10 (ALB) »
A nuk kemi të gjithë të njëjtin Atë? A nuk na ka krijuar i njëjti Perëndi? Pse, pra, veprojmë me pabesi me njeri tjetrin, duke përdhosur besëlidhjen e etërve tanë?

Mateu 15:14 ALB Bible Verse Image
Mateu 15:14 (ALB) »
Hiqni dorë prej tyre; ata janë të verbër, prijës të verbërish; dhe në qoftë se një i verbër i prin një të verbëri tjetër, të dy do të bien në gropë.”

2 Timoteut 3:13 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 3:13 (ALB) »
por njerëzit e këqij dhe mashtrues do të shkojnë keq e më keq, duke gënjyer dhe duke u gënjyer vetë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Malachi 2:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Malachi 2:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Malachi 2:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Malachi 2:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Malachi 2:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Malachie 2:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Maleachi 2:12 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਲਾਕੀ 2:12 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মলাখী 2:12 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मलाखी 2:12 (MARIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
מלאכי 2:12 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Malaquias 2:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-la-ki 2:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Malaquías 2:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Malachia 2:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
玛 拉 基 书 2:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
瑪 拉 基 書 2:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Malaki 2:12 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Малахия 2:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Малахії 2:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Malakiás 2:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Малахия 2:12 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
マラキ書 2:12 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Malaki 2:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »