Mikea 3:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mikea 3:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mikea 3:12 ALB - Prandaj, për shkakun tuaj, Sioni do të lërohet - Bible Verse Picture

Mikea 3:12 ALB

Prandaj, për shkakun tuaj, Sioni do të lërohet si një arë, Jeruzalemi do të bëhet një grumbull rrënimesh, dhe mali i tempullit një lartësi e pyllëzuar.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mikea 3:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mikea 3:11 (ALB)
Next Verse
Mikea 4:1 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mikea 3:12 ALB - Prandaj, për shkakun tuaj, Sioni do të lërohet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mikea 3:12 ALB - Prandaj, për shkakun tuaj, Sioni do të lërohet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mikea 3:12 ALB - Prandaj, për shkakun tuaj, Sioni do të lërohet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mikea 3:12 ALB - Prandaj, për shkakun tuaj, Sioni do të lërohet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mikea 3:12 ALB - Prandaj, për shkakun tuaj, Sioni do të lërohet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mikea 3:12 ALB - Prandaj, për shkakun tuaj, Sioni do të lërohet - Bible Verse Picture
View New Tab

Mikea 3:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mikea 3:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jeremia 26:18 ALB Bible Verse Image
Jeremia 26:18 (ALB) »
"Mikea, Morashtiti, profetizoi në ditët e Ezekias, mbretit të Judës, dhe i foli tërë popullit të Judës, duke thënë: "Kështu thotë Zoti i ushtrive: Sioni do të lërohet si një fushë, Jeruzalemi do të bëhet një grumbull gërmadhash dhe mali i tempullit një lartësi e pyllëzuar".

Psalmet 79:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 79:1 (ALB) »
O Perëndi, kombet kanë hyrë në trashëgiminë tënde, kanë përdhosur tempullin tënd të shenjtë, e kanë katandisur Jeruzalemin në një grumbull gërmadhash.

Mikea 4:1 ALB Bible Verse Image
Mikea 4:1 (ALB) »
Por në kohët e fundit do të ndodhë që mali i shtëpisë së Zotit do të vendoset në majën e maleve dhe do ngrihet përmbi kodrat, dhe aty do të vijnë popujt.

Psalmet 107:34 ALB Bible Verse Image
Psalmet 107:34 (ALB) »
tokën pjellore në vend të thatë për shkak të sjelljes së keqe të banorëve të saj.

Mikea 1:6 ALB Bible Verse Image
Mikea 1:6 (ALB) »
Prandaj do ta katandis Samarian në një grumbull rrënimesh në fushë, në një vend për të mbjellë hardhi. Do t’i rrokullis gurët e saj në luginë dhe do të nxjerrë në shesh themelet e saj.

Mateu 24:2 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:2 (ALB) »
Por Jezusi u tha atyre: “A nuk i shikoni ju të gjitha këto? Në të vërtetë po ju them se këtu nuk do të mbetet asnjë gur mbi gur që nuk do të rrënohet.”

Isaia 2:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 2:2 (ALB) »
Në ditët e fundit do të vij që mali ku ndodhet shtëpia e Zotit do të vendoset në majën e maleve dhe do të ngrihet mbi disa kodra, dhe këtu do të vershojnë tërë kombet.

Veprat e Apostujve 6:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 6:13 (ALB) »
Pastaj paraqitën dëshmitarë të rremë që thoshnin: “Ky njeri nuk pushon së foluri fjalë blasfemie kundër këtij vendi të shenjtë dhe kundër ligjit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Micah 3:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Micah 3:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Micah 3:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Micah 3:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Micah 3:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Michée 3:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Micha 3:12 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
मीका 3:12 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੀਕਾਹ 3:12 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মীখা 3:12 (BENIRV) »
Tamil Bible (TAMIRV)
மீகா 3:12 (TAMIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मीखा 3:12 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
మీకా 3:12 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
મીખાહ 3:12 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಮೀಕನು 3:12 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
مِيخَا 3:12 (AVD) »
Hebrew Bible (HEB)
מיכה 3:12 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Miquéias 3:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mi-ca 3:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Miqueas 3:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Michea 3:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
弥 迦 书 3:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
彌 迦 書 3:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Mika 3:12 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Михей 3:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Михей 3:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Mikeás 3:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Михей 3:12 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ミカ書 3:12 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Mika 3:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »