Nahumi 2:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Nahumi 2:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Nahumi 2:13 ALB -

Nahumi 2:13 ALB

"Ja, unë jam kundër teje," thotë Zoti i ushtrive, "unë do t’i djeg dhe do t’i bëj tym qerret e tua dhe shpata do të gllabërojë luanët e tu të vegjël; unë do të zhduk grabitjen tënde nga dheu dhe zëri i lajmëtarëve të tu nuk do të dëgjohet më".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Nahumi 2:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Nahumi 2:12 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Nahumi 2:13 ALB -
View New Tab
Picture 03 - Nahumi 2:13 ALB -
View New Tab
Picture 04 - Nahumi 2:13 ALB -
View New Tab
Picture 05 - Nahumi 2:13 ALB -
View New Tab
Picture 06 - Nahumi 2:13 ALB -
View New Tab
Picture 07 - Nahumi 2:13 ALB -
View New Tab

Nahumi 2:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Nahumi 2:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Nahumi 3:5 ALB Bible Verse Image
Nahumi 3:5 (ALB) »
"Ja, unë jam kundër teje," thotë Zoti i ushtrive, "unë do të ngre cepat e rrobës sate deri në fytyrë dhe do t’u tregoj kombeve lakuriqësinë tënde dhe mbretërive turpin tënd.

Jeremia 21:13 ALB Bible Verse Image
Jeremia 21:13 (ALB) »
Ja ku jam kundër teje, o banuese e luginës, shkëmb i fushës," thotë Zoti. "Ju që thoni: "Kush do të zbresë kundër nesh? Kush ka për të hyrë në banesat tona?,"

Psalmet 46:9 ALB Bible Verse Image
Psalmet 46:9 (ALB) »
Ai bën që të pushojnë luftërat deri në skajet e tokës; ai prish harqet dhe thyen shtizat, dhe djeg qerret me zjarr.

2 Mbretërve 19:23 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 19:23 (ALB) »
Me anë të lajmëtarëve të tu ke fyer Zotin dhe ke thënë: "Me morinë e qerreve të mia kam hipur në majë të maleve në skutat e Libanit. Do të rrëzoj kedrat e tij më të larta dhe qiparisat e tij më të bukur; do të arrij në strehimin e tij më të thellë, në pjesën më të harlisur të pyllit.

Nahumi 3:1 ALB Bible Verse Image
Nahumi 3:1 (ALB) »
Mjerë qyteti gjakatar, që është plot me hile dhe me dhunë dhe që nuk po heq dorë nga grabitjet!

Ezekieli 5:8 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 5:8 (ALB) »
Kështu thotë Zoti, Zoti: "Ja, unë, unë vetë, jam kundër teje, dhe do t’i zbatoj në mes teje vendimet e mia para kombeve;

Jozueu 11:9 ALB Bible Verse Image
Jozueu 11:9 (ALB) »
Jozueu i trajtoi si i kishte thënë Zoti preu leqet e këmbëve të kuajve të tyre dhe ua dogji qerret.

Isaia 49:24 ALB Bible Verse Image
Isaia 49:24 (ALB) »
A do të mund t’i shkëputet vallë preja të fuqishmit apo të çlirohet i burgosuri që është i drejtë?".

2 Mbretërve 19:9 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 19:9 (ALB) »
Por ai mori lajme nga Tirhakahu, mbret i Etiopisë, të cilat thonin: "Ja, ai lëvizi për të luftuar kundër teje". Atëherë i dërgoi përsëri lajmëtarë Ezekias, duke i thënë:

2 Kronikave 32:9 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 32:9 (ALB) »
Mbas kësaj Senasheribi, mbret i Asirisë, ndërsa ndodhej me të gjitha forcat e tij përballë Lakishit, dërgoi shërbëtorët e tij në Jeruzalem për t’i thënë Ezekias, mbretit të Judës, dhe të gjithë atyre të Judës që ndodheshin në Jeruzalem:

Ezekieli 29:3 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 29:3 (ALB) »
Fol dhe thuaj: Kështu thotë Zoti, Zoti: Ja, unë jam kundër teje, o Faraon, mbret i Egjiptit, dragua i madh, që rri në mes të lumenjve të tu dhe që ke thënë: "Lumi im është imi dhe e kam bërë unë vetë".

Ezekieli 35:3 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 35:3 (ALB) »
dhe i thuaj: Kështu thotë Zoti, Zoti: Ja, unë jam kundër teje, o mal i Seirit. Do ta shtrij dorën time kundër teje dhe do të të kthej në një mjerim dhe në një shkreti.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Nahum 2:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Nahum 2:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Nahum 2:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Nahum 2:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Nahum 2:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Nahum 2:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Nahum 2:13 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
नहूम 2:13 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਨਹੂਮ 2:13 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
নহূম 2:13 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
नहूम 2:13 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
નાહૂમ 2:13 (GUJIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
נחום 2:13 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Naum 2:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Na-hum 2:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Nahúm 2:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Nahum 2:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
那 鸿 书 2:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
那 鴻 書 2:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Nahum 2:13 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Наум 2:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Наум 2:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Náhum 2:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Наум 2:13 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ナホム書 2:13 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Nahum 2:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »