Filipianëve 1:2 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Filipianëve 1:2 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Filipianëve 1:2 ALB - paçi hir e paqe nga Perëndia, Ati ynë, dhe nga - Bible Verse Picture

Filipianëve 1:2 ALB

paçi hir e paqe nga Perëndia, Ati ynë, dhe nga Zoti Jezu Krisht.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Filipianëve 1:2 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Filipianëve 1:2 ALB - paçi hir e paqe nga Perëndia, Ati ynë, dhe nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Filipianëve 1:2 ALB - paçi hir e paqe nga Perëndia, Ati ynë, dhe nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Filipianëve 1:2 ALB - paçi hir e paqe nga Perëndia, Ati ynë, dhe nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Filipianëve 1:2 ALB - paçi hir e paqe nga Perëndia, Ati ynë, dhe nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Filipianëve 1:2 ALB - paçi hir e paqe nga Perëndia, Ati ynë, dhe nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Filipianëve 1:2 ALB - paçi hir e paqe nga Perëndia, Ati ynë, dhe nga - Bible Verse Picture
View New Tab

Filipianëve 1:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Filipianëve 1:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 1:7 ALB Bible Verse Image
Romakëve 1:7 (ALB) »
për ju të gjithë që jeni në Romë, të dashur nga Perëndia, të thirrur shenjtorë: hir dhe paqe nga Perëndia, Ati ynë, e nga Zoti Jezu Krishti.

2 Korintasve 1:2 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 1:2 (ALB) »
Paçi hir dhe paqe nga Perëndia, Ati ynë, dhe nga Zoti Jezu Krisht.

1 Pjetrit 1:2 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:2 (ALB) »
të zgjedhurve sipas paranjohjes së Perëndisë, Atit, me anë të shenjtërimit të Frymës, për t’u bindur dhe për t’u spërkatur me gjakun e Jezu Krishtit; hiri dhe paqja u shtoftë mbi ju.

Romakëve 16:5 ALB Bible Verse Image
Romakëve 16:5 (ALB) »
I bëni të fala edhe kishës që është në shtëpinë e tyre, të fala edhe Epenetit tim të dashur, i cili është fryti i parë i Akaisë në Krishtin.

Filipianëve 2:25 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 2:25 (ALB) »
Por m’u duk e nevojshme t’ju dërgoj Epafroditin, vëllanë tim dhe bashkëpunëtorin e bashkëluftëtarin tim, që ma patët dërguar si shërbenjës në nevojat e mia,

Kolosianëve 4:17 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 4:17 (ALB) »
Dhe i thoni Arkipit: “Ki kujdes shërbesën që more në Zotin, që ta plotësosh.”

Kolosianëve 4:15 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 4:15 (ALB) »
U bëni të fala vëllezërve që janë në Laodice, Ninfës dhe kishës që është në shtëpinë e tij.

1 Korintasve 16:19 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 16:19 (ALB) »
Kishat e Azisë ju përshëndesin; Akuila dhe Prishila, bashkë me kishën që është në shtëpi të tyre, ju përshendesin shumë në Zotin.

2 Timoteut 2:3 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 2:3 (ALB) »
Ti, pra, duro pjesën tënde të vuajtjeve, si një ushtar i mirë i Jezu Krishtit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Philippians 1:2 (ASV) »
King James Version (KJV)
Philippians 1:2 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Philippians 1:2 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Philippians 1:2 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Philippians 1:2 (WEB) »
French Bible (LSG)
Philippiens 1:2 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Philipper 1:2 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Filipenses 1:2 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Phi-líp 1:2 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Filipenses 1:2 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Filippesi 1:2 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
腓 立 比 书 1:2 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
腓 立 比 書 1:2 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Filipperbrevet 1:2 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
филип'ян 1:2 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Filippi 1:2 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Филипяни 1:2 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Filipperne 1:2 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »