1 Thesalonikasve 4:10 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Thesalonikasve 4:10 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Thesalonikasve 4:10 ALB - Sepse ju e bëni këtë ndaj gjithë vëllezërve - Bible Verse Picture

1 Thesalonikasve 4:10 ALB

Sepse ju e bëni këtë ndaj gjithë vëllezërve që janë në gjithë Maqedoninë; por ne ju bëjmë thirrje, vëllezër, që në këtë të shtohemi edhe më shumë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Thesalonikasve 4:10 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Thesalonikasve 4:10 ALB - Sepse ju e bëni këtë ndaj gjithë vëllezërve - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Thesalonikasve 4:10 ALB - Sepse ju e bëni këtë ndaj gjithë vëllezërve - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Thesalonikasve 4:10 ALB - Sepse ju e bëni këtë ndaj gjithë vëllezërve - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Thesalonikasve 4:10 ALB - Sepse ju e bëni këtë ndaj gjithë vëllezërve - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Thesalonikasve 4:10 ALB - Sepse ju e bëni këtë ndaj gjithë vëllezërve - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Thesalonikasve 4:10 ALB - Sepse ju e bëni këtë ndaj gjithë vëllezërve - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Thesalonikasve 4:10 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Thesalonikasve 4:10 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Thesalonikasve 3:12 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 3:12 (ALB) »
Dhe Zoti shtoftë dhe teproftë në dashurinë për njeri tjetrin dhe për të gjithë, ashtu si edhe ne ndaj jush,

Filipianëve 1:9 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:9 (ALB) »
Dhe për këtë lutem që dashuria juaj të teprojë gjithnjë e më shumë në njohuri dhe në çdo dallim,

2 Thesalonikasve 1:3 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 1:3 (ALB) »
Ne e kemi për detyrë ta falënderojmë gjithnjë Perëndinë për ju, o vëllezër, sikurse është fort e drejtë, sepse besimi juaj po rritet shumë dhe dashuria e secilit prej jush për njëri-tjetrin po tepron,

1 Thesalonikasve 1:7 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 1:7 (ALB) »
për t’u bërë kështu shëmbull për të gjithë besimtarët e Maqedonisë dhe të Akaisë.

2 Korintasve 8:1 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 8:1 (ALB) »
Tani, o vëllezër, ju bëjmë të ditur hirin e Perëndisë, që u është dhënë kishave të Maqedonisë,

2 Korintasve 8:8 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 8:8 (ALB) »
Këtë nuk e them si urdhër, por që me anë të kujdesit të të tjerëve të vë në sprovë sinqeritetin e dashurisë suaj.

Filipianëve 3:13 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 3:13 (ALB) »
Vëllezër, sa për vete, nuk mendoj se e kam zënë, por bëj këtë: duke harruar ato që kam lënë pas dhe duke u prirur drejt atyre që kam përpara,

Filipianëve 1:5 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:5 (ALB) »
për pjesëmarrjen tuaj në ungjillin që nga dita e parë e deri tani,

1 Thesalonikasve 4:1 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 4:1 (ALB) »
Sa për të tjerat, pra, vëllezër, ju lutemi dhe ju bëjmë thirrje në Zotin Jezus që, sikundër morët prej nesh se si duhet të ecni për t’i pëlqyer Perëndisë, kështu të teproni edhe më shumë.

Kolosianëve 1:4 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 1:4 (ALB) »
sepse morëm vesh për besimin tuaj në Jezu Krishtin dhe për dashurinë tuaj ndaj gjithë shenjtorëve,

2 Pjetrit 3:18 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 3:18 (ALB) »
Por rrituni, në hirin dhe në njohjen e Zotit dhe të Shpëtimtarit tonë Jezu Krisht. Atij i qoftë lavdia, tani dhe përjetë. Amen.

Efesianëve 1:15 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 1:15 (ALB) »
Prandaj edhe unë, qëkur dëgjova për besimin tuaj në Jezu Krishtin dhe për dashurinë që keni ndaj gjithë shenjtorëve,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Thessalonians 4:10 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Thessalonians 4:10 (KJV) »
World English Bible (WEB)
1 Thessalonians 4:10 (WEB) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Tessalonicenses 4:10 (BSL) »
Italian Bible (RIV)
1 Tessalonicesi 4:10 (RIV) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 солунян 4:10 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Thesszalonika 4:10 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Солунци 4:10 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Tessaloniker 4:10 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »