2 Korintasve 8:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Korintasve 8:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Korintasve 8:1 ALB - Tani, o vëllezër, ju bëjmë të ditur hirin e - Bible Verse Picture

2 Korintasve 8:1 ALB

Tani, o vëllezër, ju bëjmë të ditur hirin e Perëndisë, që u është dhënë kishave të Maqedonisë,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Korintasve 8:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Korintasve 8:1 ALB - Tani, o vëllezër, ju bëjmë të ditur hirin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Korintasve 8:1 ALB - Tani, o vëllezër, ju bëjmë të ditur hirin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Korintasve 8:1 ALB - Tani, o vëllezër, ju bëjmë të ditur hirin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Korintasve 8:1 ALB - Tani, o vëllezër, ju bëjmë të ditur hirin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Korintasve 8:1 ALB - Tani, o vëllezër, ju bëjmë të ditur hirin e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Korintasve 8:1 ALB - Tani, o vëllezër, ju bëjmë të ditur hirin e - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Korintasve 8:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Korintasve 8:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Kolosianëve 1:29 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 1:29 (ALB) »
për këtë mundohem duke u përpjekur me fuqinë e tij, e cila vepron tek unë me pushtet

Veprat e Apostujve 16:9 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 16:9 (ALB) »
Gjatë natës Palit iu shfaq një vegim. I rrinte para një burrë Maqedonas, që i lutej dhe i thoshte: “Kalo në Maqedoni dhe na ndihmo.”

1 Thesalonikasve 4:10 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 4:10 (ALB) »
Sepse ju e bëni këtë ndaj gjithë vëllezërve që janë në gjithë Maqedoninë; por ne ju bëjmë thirrje, vëllezër, që në këtë të shtohemi edhe më shumë.

1 Korintasve 15:10 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:10 (ALB) »
Por me hirin e Perëndisë jam ai që jam; dhe hiri i tij ndaj meje nuk qe i kotë, madje jam munduar më shumë se gjithë të tjerët, jo unë, por hiri i Perëndisë që është me mua.

Romakëve 15:26 ALB Bible Verse Image
Romakëve 15:26 (ALB) »
sepse atyre nga Maqedonia dhe Akaia u pëlqeu të japin një ndihmesë për të varfërit që janë ndër shenjtorët e Jeruzalemit.

Efesianëve 3:8 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 3:8 (ALB) »
Mua, më të voglit nga të gjithë shenjtorët, m’u dha ky hir për të shpallur midis johebrenjve pasuritë e papërshkrueshme të Krishtit,

Veprat e Apostujve 11:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 11:23 (ALB) »
Kur ai arriti, shikoi hirin e Perëndisë, u gëzua dhe i nxiti të gjithë t’i qëndrojnë besnikë Zotit, me dëshirën e zemrës,

2 Korintasve 8:2 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 8:2 (ALB) »
se, në mes të shumë sprovave pikëllimi, mbushullia e gëzimit të tyre dhe varfëria e tyre e thellë e treguan në pasuritë e dorëgjërësinë e tyre.

2 Korintasve 9:2 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 9:2 (ALB) »
sepse e njoh gatishmërinë e zemrave tuaja, për të cilën unë mburrem për ju te Maqedonasit, se Akaia është gati që vjet; dhe zelli juaj nxiti shumë të tjerë.

2 Korintasve 9:12 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 9:12 (ALB) »
Sepse kryerja e kësaj shërbese të shenjtë jo vetëm përmbush nevojat e shenjtorëve, por sjell edhe një mbushulli falëndërimesh ndaj Perëndisë,

2 Korintasve 11:9 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:9 (ALB) »
Dhe, kur isha midis jush dhe isha nevojtar, nuk iu bëra barrë askujt; sepse nevojat e mia i plotësuan vëllezërit që erdhën nga Maqedonia; dhe në çdo gjë u ruajta që të mos ju bëhem barrë ju, edhe për të ardhmen do të ruhem.

2 Korintasve 9:4 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 9:4 (ALB) »
sepse, po të vinin me mua disa Maqedonas dhe të mos ju gjenin gati, ne (të mos them ju), do të dilnim të turpëruar për besimin dhe mburrjen tonë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Corinthians 8:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Corinthians 8:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Corinthians 8:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Corinthians 8:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Corinthians 8:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Corinthiens 8:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Korinther 8:1 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Coríntios 8:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Cô-rinh-tô 8:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Corintios 8:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Corinzi 8:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 后 书 8:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 後 書 8:1 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Korinthus 8:1 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Korinter 8:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »