1 Thesalonikasve 5:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Thesalonikasve 5:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Thesalonikasve 5:3 ALB - Sepse, kur thonë:

1 Thesalonikasve 5:3 ALB

Sepse, kur thonë: "Paqe dhe siguri," atëherë një shkatërrim i papritur do të bjerë mbi ta, ashtu si dhembjet e lindjes të gruas shtatzënë dhe nuk do të shpëtojnë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Thesalonikasve 5:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Thesalonikasve 5:3 ALB - Sepse, kur thonë:
View New Tab
Picture 03 - 1 Thesalonikasve 5:3 ALB - Sepse, kur thonë:
View New Tab
Picture 04 - 1 Thesalonikasve 5:3 ALB - Sepse, kur thonë:
View New Tab
Picture 05 - 1 Thesalonikasve 5:3 ALB - Sepse, kur thonë:
View New Tab
Picture 06 - 1 Thesalonikasve 5:3 ALB - Sepse, kur thonë:
View New Tab
Picture 07 - 1 Thesalonikasve 5:3 ALB - Sepse, kur thonë:
View New Tab

1 Thesalonikasve 5:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Thesalonikasve 5:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 21:34 ALB Bible Verse Image
Luka 21:34 (ALB) »
“Tani kini kujdes që zemrat tuaja të mos rëndohen nga të llupurit, nga të dehurit dhe nga preokupimet e kësaj jete; që ajo ditë të mos ju zërë në befasi.

Mateu 24:37 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:37 (ALB) »
Por, ashtu si qe në ditët e Noeut, kështu do të jetë edhe në ardhjen e Birit të njeriut.

Hebrenjve 2:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 2:3 (ALB) »
si do të shpëtojmë ne, nëqoftëse e lëmë pas dore një shpëtim kaq të madh? Ky shpëtim, si u shpall në fillim prej Perëndisë, u vërtetua ndër ne nga ata që e dëgjuan,

Zbulesa 18:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 18:7 (ALB) »
Në masën që u vetlavdërua ajo dhe shfreu në epshe, në atë masë i jepni asaj mundim dhe brenga, sepse ajo në zemër të vet thotë: "Unë rri posi mbretëreshë, e ve nuk jam dhe brengë nuk do të shoh".

Luka 17:26 ALB Bible Verse Image
Luka 17:26 (ALB) »
Dhe, ashtu siç ndodhi në kohën e Noes, ashtu do të ndodhë edhe në ditët e Birit të njeriut.

Danieli 5:3 ALB Bible Verse Image
Danieli 5:3 (ALB) »
Kështu prunë vazot prej ari që i kishin marrë nga shenjtërorja e tempullit të Perëndisë, që ishte në Jeruzalem, dhe me to pinë mbreti dhe të mëdhenjtë e tij, bashkëshortet e tij dhe konkubinat e tij.

Jeremia 4:31 ALB Bible Verse Image
Jeremia 4:31 (ALB) »
Sepse po dëgjoj një britmë si të një gruaje kur lind, një ankth si të një gruaje në lindjen e saj të parë: është britma e bijës së Sionit, që mezi merr frymë dhe shtrin duart e veta, duke thënë: "Mjerë unë! Shpirti im po ligështohet për shkak të vrasësve"".

Psalmet 10:11 ALB Bible Verse Image
Psalmet 10:11 (ALB) »
Ai thotë në zemër të tij: "Perëndia harron, fsheh fytyrën e tij, nuk do ta shohë kurrë".

Jeremia 13:21 ALB Bible Verse Image
Jeremia 13:21 (ALB) »
Çfarë do të thuash kur të të ndëshkojë? Por ti vetë u ke mësuar atyre të jenë të parët dhe sunduesit e tu. A nuk do të të zënë dhembjet si një grua që është duke lindur?

2 Thesalonikasve 1:9 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 1:9 (ALB) »
Ata do të ndëshkohen me shkatërrim të përjetshëm, larg nga fytyra e Zotit dhe nga lavdia e fuqisë së tij,

Psalmet 73:18 ALB Bible Verse Image
Psalmet 73:18 (ALB) »
Me siguri, ti i vë në vënde të rrëshqitshme dhe kështu i bën që të bien në shkatërrim.

Jeremia 22:23 ALB Bible Verse Image
Jeremia 22:23 (ALB) »
Ti që banon në Liban, që ke ngritur folenë në mes kedrave, sa do të rënkosh kur do të të zënë dhembjet, dhembjet si ato të gruas që është gati të pjellë!

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Thessalonians 5:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Thessalonians 5:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Thessalonians 5:3 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Thessalonians 5:3 (WEB) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Tessalonicenses 5:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Thê-sa-lô-ni-ca 5:3 (VIE) »
Italian Bible (RIV)
1 Tessalonicesi 5:3 (RIV) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 солунян 5:3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Thesszalonika 5:3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Солунци 5:3 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Tessaloniker 5:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »