1 Thesalonikasve 5:6 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Thesalonikasve 5:6 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Thesalonikasve 5:6 ALB - Le të mos flemë, pra, si të tjerët, por të - Bible Verse Picture

1 Thesalonikasve 5:6 ALB

Le të mos flemë, pra, si të tjerët, por të rrimë zgjuar dhe të jemi të esëll.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Thesalonikasve 5:6 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Thesalonikasve 5:6 ALB - Le të mos flemë, pra, si të tjerët, por të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Thesalonikasve 5:6 ALB - Le të mos flemë, pra, si të tjerët, por të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Thesalonikasve 5:6 ALB - Le të mos flemë, pra, si të tjerët, por të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Thesalonikasve 5:6 ALB - Le të mos flemë, pra, si të tjerët, por të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Thesalonikasve 5:6 ALB - Le të mos flemë, pra, si të tjerët, por të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Thesalonikasve 5:6 ALB - Le të mos flemë, pra, si të tjerët, por të - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Thesalonikasve 5:6 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Thesalonikasve 5:6 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Pjetrit 1:13 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:13 (ALB) »
Prandaj, ngjeshni ijët e mendjes suaj, rrini zgjuar dhe mbani shpresë të plotë në hirin që do vijë mbi ju në zbulesën e Jezu Krishtit.

Luka 22:46 ALB Bible Verse Image
Luka 22:46 (ALB) »
dhe u tha atyre: “Pse po flini? Çohuni dhe lutuni që të mos hyni në tundim.”

Mateu 24:42 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:42 (ALB) »
Rrini zgjuar, pra, sepse nuk e dini në cilën orë do të vijë Zoti juaj.

Romakëve 13:11 ALB Bible Verse Image
Romakëve 13:11 (ALB) »
Dhe këtë aq më shumë duhet të bëjmë, duke ditur kohën, sepse tanimë erdhi ora të zgjohemi nga gjumi, sepse shpëtimi ynë është më afër, se kur besuam.

1 Pjetrit 5:8 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 5:8 (ALB) »
Jini të përmbajtur, rrini zgjuar; sepse kundërshtari juaj, djalli, sillet rreth e qark si një luan vrumbullues, duke kërkuar cilin mund të përpijë.

Zbulesa 16:15 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 16:15 (ALB) »
“Ja, unë po vij si vjedhës; lum ai që rri zgjuar dhe ruan rrobat e veta që të mos ecë i zhveshur dhe të duket turpi i tij.”

Titi 2:12 ALB Bible Verse Image
Titi 2:12 (ALB) »
dhe na mëson të mohojmë pabesinë dhe lakmitë e botës, sepse ne rrojmë me urtësi, me drejtësi dhe me perëndishmëri në këtë jetë,

Efesianëve 5:14 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 5:14 (ALB) »
Prandaj Shkrimi thotë: “Zgjohu, ti që fle, dhe ringjallu prej së vdekurish, dhe Krishti do të shndrisë mbi ty.”

Marku 13:34 ALB Bible Verse Image
Marku 13:34 (ALB) »
Éshtë sikurse një njeriu i cili, duke u nisur për rrugë, lë shtëpinë e vet duke u dhënë autoritet shërbëtorëve të tij, secilit në detyrën e tij, dhe portjerin e urdhëron të rrije zgjuar.

Zbulesa 3:2 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 3:2 (ALB) »
Ji syçelë dhe forco mbetjen e gjërave që gati po vdesin, sepse nuk i gjeta të përkryera veprat e tua përpara Perëndisë tim.

1 Korintasve 16:13 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 16:13 (ALB) »
Rrini zgjuar, qëndroni të palëkundshëm në besim, silluni si burrat, jini të fortë.

1 Pjetrit 4:7 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 4:7 (ALB) »
Tashmë fundi i të gjithave u afrua; jini, pra, të përkorë dhe rrini zgjuar për t’iu kushtuar lutjeve.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Thessalonians 5:6 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Thessalonians 5:6 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Thessalonians 5:6 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Thessalonians 5:6 (WEB) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Tessalonicenses 5:6 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Thê-sa-lô-ni-ca 5:6 (VIE) »
Italian Bible (RIV)
1 Tessalonicesi 5:6 (RIV) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 солунян 5:6 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Thesszalonika 5:6 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Солунци 5:6 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Tessaloniker 5:6 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »