1 Timoteut 2:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Timoteut 2:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Timoteut 2:8 ALB - Dua, pra, që burrat të luten në çdo vend, - Bible Verse Picture

1 Timoteut 2:8 ALB

Dua, pra, që burrat të luten në çdo vend, duke ngritur duar të pastra, pa mëri dhe pa grindje.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Timoteut 2:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Timoteut 2:8 ALB - Dua, pra, që burrat të luten në çdo vend, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Timoteut 2:8 ALB - Dua, pra, që burrat të luten në çdo vend, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Timoteut 2:8 ALB - Dua, pra, që burrat të luten në çdo vend, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Timoteut 2:8 ALB - Dua, pra, që burrat të luten në çdo vend, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Timoteut 2:8 ALB - Dua, pra, që burrat të luten në çdo vend, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Timoteut 2:8 ALB - Dua, pra, që burrat të luten në çdo vend, - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Timoteut 2:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Timoteut 2:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 134:2 ALB Bible Verse Image
Psalmet 134:2 (ALB) »
Ngrini duart në drejtim të shenjtores dhe bekoni Zotin.

Psalmet 63:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 63:4 (ALB) »
Kështu do të të bekoj deri sa të jetoj dhe në emrin tënd do të ngre duart e mia.

Hebrenjve 10:22 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:22 (ALB) »
le t’i afrohemi me zemër të vërtetë, me siguri të plotë besimi, duke i pasur zemrat tona të lara prej ndërgjegjës së ligë dhe trupin të larë me ujë të kulluar.

Luka 24:50 ALB Bible Verse Image
Luka 24:50 (ALB) »
Pastaj iu priu jashtë deri në Betani dhe, si i ngriti lart duart, i bekoi.

Isaia 1:15 ALB Bible Verse Image
Isaia 1:15 (ALB) »
Kur i shtrini duart tuaja, unë i fsheh sytë e mi nga ju; edhe kur i shumoni lutjet tuaja, unë nuk dëgjoj; duart tuaja janë tërë gjak.

Titi 3:8 ALB Bible Verse Image
Titi 3:8 (ALB) »
Kjo fjalë është e sigurt, dhe dua që ti të pohosh me forcë këto gjëra, që ata që kanë besuar në Perëndinë të kujdesen për të kryer vepra të mira. Këto gjëra janë të mira dhe të dobishme për njerëzit.

Jakobit 4:8 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:8 (ALB) »
Afrohuni te Perëndia dhe ai do t’ju afrohet juve; pastroni duart tuaja, o mëkatarë; dhe pastroni zemrat o njerëz me dy mendje!

1 Timoteut 5:14 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 5:14 (ALB) »
Dua, pra, që vejushat e reja të martohen, të kenë fëmijë, të bëhen zonja shtëpie dhe të mos i japin kundërshtarit asnjë shkak për të përfolur;

Mateu 6:14 ALB Bible Verse Image
Mateu 6:14 (ALB) »
Sepse në qoftë se ju ua falni njerëzve gabimet e tyre, Ati juaj qiellor do t’jua falë edhe juve;

Gjoni 4:23 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:23 (ALB) »
Por vjen ora, madje ajo ka ardhur, që adhuruesit e vërtetë ta adhurojnë Atin në frymë dhe në të vërtetën, sepse të tillë janë adhuruesit që kërkon Ati.

Gjoni 4:21 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:21 (ALB) »
Jezusi i tha: “O grua, më beso: vjen ora që as mbi këtë mal as në Jeruzalem nuk do të adhuroni Atin.

Jeremia 7:9 ALB Bible Verse Image
Jeremia 7:9 (ALB) »
Kështu ju vidhni, vrisni, shkelni kurorën, betoheni për të rremen, i digjni temjan Baalit dhe u shkoni pas perëndive të tjerë që më parë nuk i njihnit,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Timothy 2:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Timothy 2:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Timothy 2:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Timothy 2:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Timothy 2:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Timothée 2:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Timotheus 2:8 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Timóteo 2:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Ti-mô-thê 2:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Timoteo 2:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Timoteo 2:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
提 摩 太 前 书 2:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
提 摩 太 前 書 2:8 (CUVT) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 Тимофію 2:8 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Timóteus 2:8 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Тимотей 2:8 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Timoteus 2:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »