1 Timoteut 5:20 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Timoteut 5:20 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Timoteut 5:20 ALB - Ata që mëkatojnë qortoji përpara të - Bible Verse Picture

1 Timoteut 5:20 ALB

Ata që mëkatojnë qortoji përpara të gjithëve, që edhe të tjerët të kenë frikë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Timoteut 5:20 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Timoteut 5:20 ALB - Ata që mëkatojnë qortoji përpara të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Timoteut 5:20 ALB - Ata që mëkatojnë qortoji përpara të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Timoteut 5:20 ALB - Ata që mëkatojnë qortoji përpara të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Timoteut 5:20 ALB - Ata që mëkatojnë qortoji përpara të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Timoteut 5:20 ALB - Ata që mëkatojnë qortoji përpara të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Timoteut 5:20 ALB - Ata që mëkatojnë qortoji përpara të - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Timoteut 5:20 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Timoteut 5:20 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Timoteut 4:2 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 4:2 (ALB) »
prediko fjalën, ngul këmbë me kohë e pa kohë, kritiko dhe qorto, këshillo me çdo durim e doktrinë.

Ligji i Përtërirë 13:11 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 13:11 (ALB) »
Kështu tërë Izraeli do ta dëgjojë këtë ngjarje dhe do të ketë frikë, e nuk ka për të kryer më asnjë veprim të keq si ky në gjirin tënd.

Titi 1:13 ALB Bible Verse Image
Titi 1:13 (ALB) »
Kjo dëshmi është e vërtetë; prandaj qortoji me ashpërsi, që të shëndoshen në besim,

1 Timoteut 1:20 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 1:20 (ALB) »
Ndër këta janë Imeneu dhe Aleksandri, të cilët unë i dorëzova në duart e Satanit që të mësojnë të mos blasfemojnë.

Veprat e Apostujve 5:11 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 5:11 (ALB) »
Kështu një frikë e madhe e zuri gjithë kishën dhe gjithë ata që i dëgjonin këto gjëra.

Galatasve 2:11 ALB Bible Verse Image
Galatasve 2:11 (ALB) »
Por kur erdhi Pjetri në Antioki, unë e kundërshtova në sy, sepse ishte për t’u qortuar.

Veprat e Apostujve 5:5 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 5:5 (ALB) »
Kur i dëgjoi këto fjalë, Anania ra përtokë dhe dha shpirt. Dhe një frikë e madhe i zuri të gjithë ata që i dëgjuan këto gjëra.

Veprat e Apostujve 19:17 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 19:17 (ALB) »
Kjo u muar vesh nga të gjithë Judenjtë dhe Grekët që banonin në Efes, dhe të gjithë i zuri frika, dhe emri i Zotit Jezus ishte madhëruar.

Ligji i Përtërirë 17:13 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 17:13 (ALB) »
tërë populli do të mësojë kësisoj atë që ndodhi, do të ketë frikë dhe nuk do të veprojë me mendjemadhësi.

Ligji i Përtërirë 21:21 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 21:21 (ALB) »
Atëherë tërë banorët e qytetit të tij do ta vrasin me gurë dhe ai ka për të vdekur; kështu do të shrrënjosësh të keqen nga mesi yt, tërë Izraeli do ta mësojë dhe do të ketë frikë.

Ligji i Përtërirë 19:20 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 19:20 (ALB) »
Të tjerët do ta mësojnë dhe do të trëmben, dhe qysh atëherë nuk do të kryhet më në mes tuaj një veprim aq i keq.

Levitiku 19:17 ALB Bible Verse Image
Levitiku 19:17 (ALB) »
Nuk do të urresh vëllanë tënd në zemrën tënde; qorto gjithashtu fqinjin tënd, por mos u ngarko me asnjë mëkat për shkak të tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Timothy 5:20 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Timothy 5:20 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Timothy 5:20 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Timothy 5:20 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Timothy 5:20 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Timothée 5:20 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Timotheus 5:20 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Timóteo 5:20 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Ti-mô-thê 5:20 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Timoteo 5:20 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Timoteo 5:20 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
提 摩 太 前 书 5:20 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
提 摩 太 前 書 5:20 (CUVT) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 Тимофію 5:20 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Timóteus 5:20 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Тимотей 5:20 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Timoteus 5:20 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »