Titi 1:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Titi 1:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Titi 1:13 ALB - Kjo dëshmi është e vërtetë; prandaj qortoji - Bible Verse Picture

Titi 1:13 ALB

Kjo dëshmi është e vërtetë; prandaj qortoji me ashpërsi, që të shëndoshen në besim,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Titi 1:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Titi 1:12 (ALB)
Next Verse
Titi 1:14 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Titi 1:13 ALB - Kjo dëshmi është e vërtetë; prandaj qortoji - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Titi 1:13 ALB - Kjo dëshmi është e vërtetë; prandaj qortoji - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Titi 1:13 ALB - Kjo dëshmi është e vërtetë; prandaj qortoji - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Titi 1:13 ALB - Kjo dëshmi është e vërtetë; prandaj qortoji - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Titi 1:13 ALB - Kjo dëshmi është e vërtetë; prandaj qortoji - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Titi 1:13 ALB - Kjo dëshmi është e vërtetë; prandaj qortoji - Bible Verse Picture
View New Tab

Titi 1:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Titi 1:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Titi 2:2 ALB Bible Verse Image
Titi 2:2 (ALB) »
pleqtë të jenë të përmbajtur, dinjitozë, të urtë, të shëndoshë në besim, në dashuri, në durim.

1 Timoteut 5:20 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 5:20 (ALB) »
Ata që mëkatojnë qortoji përpara të gjithëve, që edhe të tjerët të kenë frikë.

Titi 2:15 ALB Bible Verse Image
Titi 2:15 (ALB) »
Mësoju këto gjëra, këshillo dhe qorto me çdo pushtet! Askush mos të përçmoftë.

2 Korintasve 13:10 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 13:10 (ALB) »
Prandaj i shkruaj këto gjëra, kur jam larg jush, që, kur të jem i pranishëm, të mos sillem me ashpërsi, sipas autoritetit që më ka dhënë Zoti për të ndërtuar e jo për të prishur.

2 Timoteut 4:2 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 4:2 (ALB) »
prediko fjalën, ngul këmbë me kohë e pa kohë, kritiko dhe qorto, këshillo me çdo durim e doktrinë.

1 Timoteut 4:6 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 4:6 (ALB) »
Duke ua propozuar këto gjëra vëllezërve, ti do të jesh një shërbyes i mirë i Jezu Krishtit, i ushqyer me fjalët e besimit dhe të mësimit të mirë, që ke kuptuar plotësisht.

2 Korintasve 7:8 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 7:8 (ALB) »
sepse, ndonëse edhe ju kam trishtuar me letrën time, nuk më vjen keq, ndonëse më pati ardhur keq, sepse shoh se ajo letër, edhe pse për pak kohë, ju trishtoi.

Fjalët e urta 27:5 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 27:5 (ALB) »
Më mirë një qortim i hapur se një dashuri e fshehur.

Psalmet 141:5 ALB Bible Verse Image
Psalmet 141:5 (ALB) »
Le të më rrahë madje i drejti, do të jetë një mirësjellje nga ana e tij; le të më qortojë ai, do të jetë si vaji mbi kokë; koka ime nuk ka për ta refuzuar. Por lutja ime vazhdon të jetë kundër veprimeve të tyre të këqija.

Psalmet 119:80 ALB Bible Verse Image
Psalmet 119:80 (ALB) »
Le të jetë zemra ime e paqortueshme lidhur me statutet e tua, me qëllim që unë të mos ngatërrohem.

Levitiku 19:17 ALB Bible Verse Image
Levitiku 19:17 (ALB) »
Nuk do të urresh vëllanë tënd në zemrën tënde; qorto gjithashtu fqinjin tënd, por mos u ngarko me asnjë mëkat për shkak të tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Titus 1:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Titus 1:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Titus 1:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Titus 1:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Titus 1:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Tite 1:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Titus 1:13 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਤੀਤੁਸ 1:13 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
তীত 1:13 (BENIRV) »
Arabic Bible (AVD)
تِيطُس 1:13 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Tito 1:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Tít 1:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Tito 1:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Tito 1:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
提 多 书 1:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
提 多 書 1:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Titusbrevet 1:13 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Титу 1:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Тита 1:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Titusz 1:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Тит 1:13 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Titus 1:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »