1 Timoteut 6:9 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Timoteut 6:9 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Timoteut 6:9 ALB - Por ata që dëshirojnë të pasurohen, bien në - Bible Verse Picture

1 Timoteut 6:9 ALB

Por ata që dëshirojnë të pasurohen, bien në tundim, në lak dhe në shumë pasione të paarsyeshme dhe të dëmshme, që i plandosin njerëzit në rrënim dhe shkatërrim.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Timoteut 6:9 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Timoteut 6:9 ALB - Por ata që dëshirojnë të pasurohen, bien në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Timoteut 6:9 ALB - Por ata që dëshirojnë të pasurohen, bien në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Timoteut 6:9 ALB - Por ata që dëshirojnë të pasurohen, bien në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Timoteut 6:9 ALB - Por ata që dëshirojnë të pasurohen, bien në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Timoteut 6:9 ALB - Por ata që dëshirojnë të pasurohen, bien në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Timoteut 6:9 ALB - Por ata që dëshirojnë të pasurohen, bien në - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Timoteut 6:9 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Timoteut 6:9 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Fjalët e urta 15:27 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 15:27 (ALB) »
Kush lakmon fitime vë në rrezik shtëpinë e vet, por ai që i urren dhuratat ka për të jetuar.

1 Gjonit 2:15 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 2:15 (ALB) »
Mos e doni botën, as gjërat që janë në botë. Ne qoftë se ndokush do botën, dashuria e Atit nuk është në të,

1 Timoteut 3:7 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 3:7 (ALB) »
Madje duhet që ai të ketë dëshmim të mirë edhe ndër të jashtmit, që të mos shahet dhe të bjerë në lakun e djallit.

Fjalët e urta 28:20 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 28:20 (ALB) »
Njeriu besnik do të mbushet me bekime, por ai që nxiton të pasurohet nuk do të jetë pa faj.

Juda 1:11 ALB Bible Verse Image
Juda 1:11 (ALB) »
Mjerë ata, sepse kanë marrë rrugën e Kainit dhe u dhanë pas çoroditjes së Balaamit për fitim dhe mbaruan në rebelim e Koreut.

Mateu 13:22 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:22 (ALB) »
Dhe ai që ka marrë farën midis ferrave është ai që e dëgjon fjalën, por shqetësimet e kësaj bote dhe mashtrimet e pasurisë ia mbysin fjalën; dhe ajo bëhet e pafrytshme.

Marku 4:19 ALB Bible Verse Image
Marku 4:19 (ALB) »
por shqetësimet e kësaj bote, mashtrimet e pasurisë dhe lakmitë për gjëra të tjera që hynë, e mbyten fjalën dhe ajo bëhet e pafrytshme.

Fjalët e urta 1:17 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 1:17 (ALB) »
Shtrihet më kot rrjeta përpara çdo lloji zogjsh;

Efesianëve 4:22 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 4:22 (ALB) »
që të zhvisheni, për sa i takon sjelljes së mëparshme, nga njeriu i vjetër që korruptohet me anë të lakmive të gënjeshtrës,

Veprat e Apostujve 8:20 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:20 (ALB) »
Por Pjetri i tha: “Le të humbasë paraja jote dhe ti bashkë me të, sepse ti mendove se mund ta blesh me para dhuratën e Perëndisë.

Numrat 22:17 ALB Bible Verse Image
Numrat 22:17 (ALB) »
sepse unë do të të mbush me nderime dhe do të bëj të gjitha ato që do të më thuash ti; eja, pra, të lutem, dhe mallkoje këtë popull për mua"".

1 Timoteut 1:9 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 1:9 (ALB) »
duke ditur këtë, që ligji nuk është vënë për të drejtin, po për të pabesët dhe të rebelët, për të ligët dhe mëkatarët, për të pamëshirshmit dhe të ndyrët, për ata që vrasin babë e nënë, për vrasësit,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Timothy 6:9 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Timothy 6:9 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Timothy 6:9 (GW) »
Berean Bible (BSB)
1 Timothy 6:9 (BSB) »
World English Bible (WEB)
1 Timothy 6:9 (WEB) »
French Bible (LSG)
1 Timothée 6:9 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
1 Timotheus 6:9 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Timóteo 6:9 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Ti-mô-thê 6:9 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Timoteo 6:9 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Timoteo 6:9 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
提 摩 太 前 书 6:9 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
提 摩 太 前 書 6:9 (CUVT) »
Ukrainian Bible (UKR)
1 Тимофію 6:9 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Timóteus 6:9 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
1 Тимотей 6:9 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Timoteus 6:9 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »