2 Korintasve 10:15 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Korintasve 10:15 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Korintasve 10:15 ALB - Dhe ne nuk mburremi përtej masës për punët e - Bible Verse Picture

2 Korintasve 10:15 ALB

Dhe ne nuk mburremi përtej masës për punët e tjetrit, por kemi shpresë se, duke u rritur besimi juaj, ne do të kemi një konsideratë më të madhe ndër ju, sipas cakut tonë,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Korintasve 10:15 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Korintasve 10:15 ALB - Dhe ne nuk mburremi përtej masës për punët e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Korintasve 10:15 ALB - Dhe ne nuk mburremi përtej masës për punët e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Korintasve 10:15 ALB - Dhe ne nuk mburremi përtej masës për punët e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Korintasve 10:15 ALB - Dhe ne nuk mburremi përtej masës për punët e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Korintasve 10:15 ALB - Dhe ne nuk mburremi përtej masës për punët e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Korintasve 10:15 ALB - Dhe ne nuk mburremi përtej masës për punët e - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Korintasve 10:15 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Korintasve 10:15 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 15:20 ALB Bible Verse Image
Romakëve 15:20 (ALB) »
duke u përpjekur të ungjillëzoj atje ku nuk ishte i njohur emri i Krishtit, që të mos ndërtoj mbi themelin e tjetërit.

2 Thesalonikasve 1:3 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 1:3 (ALB) »
Ne e kemi për detyrë ta falënderojmë gjithnjë Perëndinë për ju, o vëllezër, sikurse është fort e drejtë, sepse besimi juaj po rritet shumë dhe dashuria e secilit prej jush për njëri-tjetrin po tepron,

2 Korintasve 10:13 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 10:13 (ALB) »
Por ne nuk do të mburremi jashtë masës, po sipas masës së rregullës që caqet i caktoi Perëndia, sa të arrijmë deri te ju,

Veprat e Apostujve 5:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 5:13 (ALB) »
Dhe asnjeri nga të tjerët nuk guxonte të bashkohej me ta; por populli i lartësonte.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Corinthians 10:15 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Corinthians 10:15 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Corinthians 10:15 (GW) »
World English Bible (WEB)
2 Corinthians 10:15 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
2 Korinther 10:15 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Coríntios 10:15 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Cô-rinh-tô 10:15 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Corintios 10:15 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Corinzi 10:15 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 后 书 10:15 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 後 書 10:15 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Korinthus 10:15 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Korinter 10:15 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »