2 Korintasve 9:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Korintasve 9:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Korintasve 9:3 ALB - Unë i dërgova këta vëllezër, që mburrja - Bible Verse Picture

2 Korintasve 9:3 ALB

Unë i dërgova këta vëllezër, që mburrja jonë për ju të mos dalë e kotë për këtë gjë dhe me qëllim, sikurse thoja, të jeni gati,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Korintasve 9:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Korintasve 9:3 ALB - Unë i dërgova këta vëllezër, që mburrja - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Korintasve 9:3 ALB - Unë i dërgova këta vëllezër, që mburrja - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Korintasve 9:3 ALB - Unë i dërgova këta vëllezër, që mburrja - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Korintasve 9:3 ALB - Unë i dërgova këta vëllezër, që mburrja - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Korintasve 9:3 ALB - Unë i dërgova këta vëllezër, që mburrja - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Korintasve 9:3 ALB - Unë i dërgova këta vëllezër, që mburrja - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Korintasve 9:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Korintasve 9:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Korintasve 8:6 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 8:6 (ALB) »
Kështu ne e këshilluam Titin që, ashtu si e nisi këtë vepër të hirit midis jush, ashtu ta përfundojë.

1 Korintasve 16:1 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 16:1 (ALB) »
Sa për të mbledhurit e ndihmave për shenjtorët, bëni edhe ju ashtu si i urdhërova kishat e Galatisë.

2 Korintasve 9:4 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 9:4 (ALB) »
sepse, po të vinin me mua disa Maqedonas dhe të mos ju gjenin gati, ne (të mos them ju), do të dilnim të turpëruar për besimin dhe mburrjen tonë.

2 Korintasve 7:14 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 7:14 (ALB) »
Prandaj, në qoftë se u mburra për ndonjë gjë tek ai për ju, nuk u turpërova por, ashtu si ju kemi treguar të gjitha gjërat me vërtetësi, kështu edhe mburrja jonë te Titi doli e vërtetë.

2 Korintasve 8:17 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 8:17 (ALB) »
sepse ai jo vetëm që e pranoi këshillën tonë, por u nis për të ardhur te ju, me dëshirën e tij dhe me shumë zell.

Titi 3:1 ALB Bible Verse Image
Titi 3:1 (ALB) »
U kujto atyre që t’u nënshtrohen pushtetarëve dhe autoriteteve, të jenë të bindur, gati për çdo vepër të mirë,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Corinthians 9:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Corinthians 9:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Corinthians 9:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Corinthians 9:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Corinthians 9:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Corinthiens 9:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Korinther 9:3 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Coríntios 9:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Cô-rinh-tô 9:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Corintios 9:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Corinzi 9:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 后 书 9:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 後 書 9:3 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Korinthus 9:3 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Korinter 9:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »