2 Pjetrit 2:10 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 2 Pjetrit 2:10 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

2 Pjetrit 2:10 ALB - sidomos ata që shkojnë pas mishit në lakminë - Bible Verse Picture

2 Pjetrit 2:10 ALB

sidomos ata që shkojnë pas mishit në lakminë e fëlliqësisë dhe e përbuzin pushtetin. Ata janë të paturpshëm, arrogant dhe nuk druajnë të blasfemojnë dinjitetet;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

2 Pjetrit 2:10 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 2 Pjetrit 2:10 ALB - sidomos ata që shkojnë pas mishit në lakminë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 2 Pjetrit 2:10 ALB - sidomos ata që shkojnë pas mishit në lakminë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 2 Pjetrit 2:10 ALB - sidomos ata që shkojnë pas mishit në lakminë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 2 Pjetrit 2:10 ALB - sidomos ata që shkojnë pas mishit në lakminë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 2 Pjetrit 2:10 ALB - sidomos ata që shkojnë pas mishit në lakminë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 2 Pjetrit 2:10 ALB - sidomos ata që shkojnë pas mishit në lakminë - Bible Verse Picture
View New Tab

2 Pjetrit 2:10 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 2 Pjetrit 2:10 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Juda 1:16 ALB Bible Verse Image
Juda 1:16 (ALB) »
Këta janë murmuritës, që ankohen për fatin e tyre, që ecin sipas pasioneve të tyre; dhe goja e tyre flet fjalë krenarie dhe u bëjnë lajka njerëzve për dobi të vet.

Juda 1:10 ALB Bible Verse Image
Juda 1:10 (ALB) »
Kurse këta flasin keq për të gjitha gjërat që nuk i dinë, dhe për të gjitha gjërat që njohin në menyrë natyrale, si kafshë pa arësye, në këto gjëra prishin veten,

Eksodi 22:28 ALB Bible Verse Image
Eksodi 22:28 (ALB) »
Mos blasfemo Perëndinë dhe mos mallko princin e popullit tënd.

Juda 1:18 ALB Bible Verse Image
Juda 1:18 (ALB) »
Ata ju thoshnin që në kohën e fundit do të ketë tallës që do të ecin sipas pasioneve të tyre të paudhësisë.

2 Pjetrit 3:3 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 3:3 (ALB) »
Së pari duhet të dini këtë, se në ditët e fundit do të vijnë disa përqeshës, të cilët do të ecin sipas dëshirave të veta,

Romakëve 1:24 ALB Bible Verse Image
Romakëve 1:24 (ALB) »
Prandaj Perëndia ia dorëzoi papastërtsë në epshet e zemrave të tyre, për të çnderuar trupat e tyre në mes vetë atyre,

Juda 1:4 ALB Bible Verse Image
Juda 1:4 (ALB) »
Sepse depërtuan ndërmjet jush disa njerëz, që qenë shënuar që moti për këtë dënim, të pabesë që e kthejnë hirin e Perëndisë tonë në imoralitet dhe mohojnë të vetmin Zotëri Perëndi, dhe Zotin tonë Jezu Krisht.

Romakëve 8:12 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:12 (ALB) »
Prandaj, vëllezër, ne jemi debitorë jo të mishit, që të rrojmë sipas mishit,

Titi 1:7 ALB Bible Verse Image
Titi 1:7 (ALB) »
Sepse peshkopi, si administrues i shtëpisë së Perëndisë duhet të jetë i paqortueshëm, jo arrogant, jo zemërak, jo i dhënë pas verës, jo i dhunshëm, jo njeri që lakmon fitim të turpshëm,

Luka 19:14 ALB Bible Verse Image
Luka 19:14 (ALB) »
Por qytetarët e vet e urrenin dhe i dërguan pas një përfaqësi duke thënë: "Nuk duam që ky të mbretërojë përmbi ne".

Efesianëve 5:5 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 5:5 (ALB) »
Të dini në fakt këtë: asnjë kurvar, ose i ndyrë ose kurnac, i cili është idhujtar, nuk ka ndonjë trashëgim në mbretërinë e Krishtit dhe të Perëndisë.

Veprat e Apostujve 23:5 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:5 (ALB) »
Pali u përgjigj: “Nuk e dija, o vëllezër, se është kryeprift, sepse është shkruar: "Ti nuk do të flasësh keq për princin e popullit tënd".”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
2 Peter 2:10 (ASV) »
King James Version (KJV)
2 Peter 2:10 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
2 Peter 2:10 (GW) »
Berean Bible (BSB)
2 Peter 2:10 (BSB) »
World English Bible (WEB)
2 Peter 2:10 (WEB) »
French Bible (LSG)
2 Pierre 2:10 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
2 Petrus 2:10 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
2 ਪਤਰਸ 2:10 (PANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
٢ بطرس 2:10 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
2 Pedro 2:10 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
2 Phi-rơ 2:10 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
2 Pedro 2:10 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
2 Pietro 2:10 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
彼 得 后 书 2:10 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
彼 得 後 書 2:10 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Petrusbrevet 2:10 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
2 Петра 2:10 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
2 Петра 2:10 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Péter 2:10 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
2 Петрово 2:10 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Peter 2:10 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »